writing-img

RE: Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

clock-img

17.03.2010, 21:42

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Ne znam ni ja zasto tema postoji,ali eto tu je pa smo svi napisali sta mislimo o tome...
Zalosno je..ali zivot kao i uvek ide dalje...user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

17.03.2010, 21:47

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: Mari86

Ne znam ni ja zasto tema postoji,ali eto tu je pa smo svi napisali sta mislimo o tome...
Zalosno je..ali zivot kao i uvek ide dalje...user posted image

narocito za njih dvoje user posted image sori, jace od mene. ajde, bre, sta ste se ucveljile tu, ko da bi njih dvoje plakali za nekim od nas, ajmo na neku veselu temu, dosta mi je mojih neparnih crta, jos mi trebaju parni lesevi! (mrzite me zbog ovoga, ali stvarno ne znam sta pozitivno ovde mozemo napisati)

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

17.03.2010, 21:54

clock-img

viking

pencil-img

6644

Zato što, ako ćemo već da listamo dnevne novine i/ili crnu hroniku, naći ćemo mnogo ozbiljnijih tema o kojima treba rasparavljati. Ovo su bili ljudi sumnjivog morala, maltene polu-kriminalci koji su vodili vrlo "živopisan" način života, pa se samo pitam zašto je to prva vest u svim emisijama i novinama? Kao da nemamo o čemu da brinemo. Od čega su živeli tako lagodno ti ljudi? Od njenog hita iz 95? Od hala koje je punila na koncertima i milionskih tiraža poslednjeg albuma? Sumnjam.
Kad uključiš dnevnik, nema teorije da čuješ ni jednu jedinu dobru vest, država se raspada, ljudi umiru od gladi, primera nasilja u porodici ima bukvalno svaki dan, nasilje u školama cveta, a mi se bavimo igračicom iz diskoteke i "manekenom" siledžijom. Zemlja zove Srbiju!

Nadam se da se niko neće sad naljutiti, ali tako je. Ovo samo govori o našem sistemu vrednosti, šta nam je bitno a šta ne. Tužno i pretužno.

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

17.03.2010, 21:56

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

17.03.2010, 22:00

clock-img

Anoniman

ma *ebe se meni ko su oni bili... j
a ovako reagujem i kada su ti drugi u pitanju ...ali ne mogu da shvatim.. da majke tako govore...
*alo, pa drage žene ko zna šta nas sutra čeka?! Ne daj Bože...
Malo spustite lopte ... bole mene ko su oni bili ....
Nemam više šta da kažem .

clock-img

17.03.2010, 22:02

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

IZVORNA PORUKA: kaliopi

ma *ebe se meni ko su oni bili... j
a ovako reagujem i kada su ti drugi u pitanju ...ali ne mogu da shvatim.. da majke tako govore...
*alo, pa drage žene ko zna šta nas sutra čeka?! Ne daj Bože...
Malo spustite lopte ... bole mene ko su oni bili ....
Nemam više šta da kažem .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

17.03.2010, 22:04

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

mene ceka dan pred neocekivanu vesticu sutra, stoga se povlacim, ostajte mi vesele i set_ite se malo i olje ivanjicki i mome kapora, kad vec.. aj zdravo!user posted image

< Poruku je uredio jelena038 -- 17.3.2010 22:05:24 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

17.03.2010, 22:16

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelena038

i set__ite se malo i olje ivanjicki i mome kapora, kad vec.. aj zdravo!user posted image

O tome pricam...
Vise cenim Kseniju nego one barbike na pinku... tako da mozda ima ljudi koji su je gotivili!
A to kome je kakav zivot i sta radi mislim da ne treba nigde da se komentarise a ne samo na ovom forumu! Vazno da svi znate da je narkomanka i kakav joj je zivot... Danas je poznato da sve vise ljudi zanima tudji zivot nego svoj!

A jer vama zanimljivija tema o dlakama medju si*ama?

clock-img

17.03.2010, 22:18

clock-img

Anoniman

eeeeeeeee Pčelice, znaš li ti šta je dlaka među si** i  kako to smeta?  user posted image

clock-img

17.03.2010, 22:46

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Vise cenim Kseniju nego one barbike na pinku... tako da mozda ima ljudi koji su je gotivili!
A to kome je kakav zivot i sta radi mislim da ne treba nigde da se komentarise a ne samo na ovom forumu! Vazno da svi znate da je narkomanka i kakav joj je zivot... Danas je poznato da sve vise ljudi zanima tudji zivot nego svoj!

naravno da ne bismo pricali o tome da nije otvorena ova tema,ali posto jeste...?! hteli mi to ili ne u neke stvari smo upuceni,jednostavno nametnu nam novine,televizija.. i ne mislim da devojke koje su,uostalom kao i ja,imale svoju verziju price o ovom  nesrecnom dogadjaju nemaju svoj zivot i bave se tudjim..svasta! oni su bili javne licnosti,da nisu ne bismo o njima sada ni pisali.

sledeci put kada se otvori neka tema molim vas da ne ucestvujete kako ne bi doslo do razlicitih misljenja i stavova,a ispade da je to nedopustivo user posted image

clock-img

17.03.2010, 22:55

clock-img

Anoniman

Ako vec ima teme kad je umro ovaj i onaj, zasto da nema i ovo?
Ponavljam mozda je neko gotivio ove ljude! A to sto svi odmah znaju ko je, sta je, da li je olos neki ili ne znam sta vec... ajde malo da gledamo nas zivot!
Sukobljavaju se svuda misljenja,i treba svako da ima svoje,taman posla da se svadjamo i ljutimo...

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 17.3.2010 22:57:11 >

clock-img

17.03.2010, 22:59

clock-img

mejra81

pencil-img

624

eeeeeeeee Pčelice, znaš li ti šta je dlaka među si** i kako to smeta?

Joj nasmejale ste me obe,crkoh od smeha....Lude ste obe...
user posted image

clock-img

17.03.2010, 23:18

clock-img

Leki 77

pencil-img

796

IZVORNA PORUKA: Trcosava

.....debili u novinama ne umeju da oduzimaju/sabiraju....

Poznata pevačica Ksenija Pajčin (31) i njen dečko, maneken Filip Kapisoda (23)....

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine
Filip Kapisoda rođen je 3. aprila 1987. godine

Ja bih rekla da je Ksenija imala 33 a ne 31 godinu

Ja bih rekla da je Ksenija imala 32 god, jer bi 33 napunila 3.12.2010, a njen decko 22, jer bi 23 napunio 3.04.2010.
Ja za Kapisodu nisam cula, a Kseniju znam iz sund muzike devedeset_ih. Nisam pratila njen privatni zivot pa ne znam da li je bila trudni narkoman i sl. Takve stvari me prosto ne zanimaju. I ako ih cujem, izvetre iz mozga u kome skladistim neke pametnije info.
Ono sto je mene potreslo, i sto me drzi i danas je to sto je Ksenijino telo nasla njena majka.
Katastrofa.

clock-img

17.03.2010, 23:58

clock-img

Anoniman

Neka pocivaju u miru!
Nekako ne znam da li sam sujeverna ili sta li, ali svakako mislim da se DOBRO DOBRIM VRACA, bila sam sve samo ne fan njih dvoje, ali prosto ne mogu a da ne zazalim za nekim ko je umro i da ne pomislim kako je njihovim roditeljima. A to ko su i sta bili, pa recimo da imam problem kako da dobijem sopstveno dete, kako da platim svakog meseca ratu za stan itd.... Cudan je splet okolnosti koji ljude odvede na krivi put... najlakse je osudjivati.
A poucena svojim iskustvom i raznim primerima iz okoline, kad tad ti se vrati u zivotu - i dobro  i zlo, jbg user posted image
Tako da, svaka cas_t na hrabrosti onima koji su u stanju da tako pricaju o ljudskom zivotu i smatraju se kompetentnim da osudjuju!

< Poruku je uredio Nejtiri -- 17.3.2010 23:59:50 >

clock-img

18.03.2010, 07:09

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Ja na ovaj događaj gledam prvenstveno kao na sliku našeg društva u kojem živimo...kao majka čijem će djetetu biti dostupno oružje i druga zla i kako da se izborim s tim.
Mislim i na tu majku koja je našla svoje dijete u lokvi krvi i na majku mladića koja se pita ZAŠTOuser posted image
Mislim da je nepotrebno razglabati ko su bili to dvoje ljudi,jer to može biti danas-sutra i neko od naših dragih osoba.
Strašno je koliko oružja se krije po kućama i stanovima,a još strašnije koliko ih ima sa dozvolama,iz kojih je ubijeno toliko žena zbog ljubomore,toliko ljudi zbog novca,toliko djece iz igre koja su našla pištolj svog tate na ormaru...to je ono što mene brine,kako da pustim svoje dijete u taj svijetuser posted image

Prije par godina je u mom susjedstvu mladić ubio svoju djevojku u 8.mjesecu trudnoće,pa onda sebe,  jer nije htjela da se uda za njegauser posted image
Isto prije par godina dječaci u osnovnoj školi su donijeli pištolje od kuće sa namjerom da ubijaju djecu druge nacionalnostiuser posted image
Imam nažalost dosta primjera u svojoj okolini i ne mogu da ostanem ravnodušnauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

clock-img

18.03.2010, 08:16

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Bas bezveze !
Neka pocivaju u miru! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

21.03.2010, 23:50

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

IZVORNA PORUKA: Leki 77

IZVORNA PORUKA: Trcosava

.....debili u novinama ne umeju da oduzimaju/sabiraju....

Poznata pevačica Ksenija Pajčin (31) i njen dečko, maneken Filip Kapisoda (23)....

Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine
Filip Kapisoda rođen je 3. aprila 1987. godine

Ja bih rekla da je Ksenija imala 33 a ne 31 godinu

Ja bih rekla da je Ksenija imala 32 god, jer bi 33 napunila 3.12.2010, a njen decko 22, jer bi 23 napunio 3.04.2010.
Ja za Kapisodu nisam cula, a Kseniju znam iz sund muzike devedeset__ih. Nisam pratila njen privatni zivot pa ne znam da li je bila trudni narkoman i sl. Takve stvari me prosto ne zanimaju. I ako ih cujem, izvetre iz mozga u kome skladistim neke pametnije info.
Ono sto je mene potreslo, i sto me drzi i danas je sto je Ksenijino telonasla njena majka.
Katastrofa.

I meni je ovo najgore od svega.
Ne mogu ni da zamislim kako je zeni bilo da ugleda takav prizoruser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

25.03.2010, 12:29

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Mnogo mi je zao ksenije bila je prelepa zena, nisam je licno poznavala ali sam je par puta videla u gradu iz perioda dok sam ja jos izlazila bila je uzivo jos lepsa, steta sto je ovako zavrsila. moja prijateljica je saradjivala sa njom za neka njena dva spota i isto je bila odusevljena njome. jako mi je zao a to da li se bavila ovim ili onim jednostavno me ne interesuje. Njega necu da komentarisem, definitivno je bio ludak kada je mogao da ubije zenu.

clock-img

25.03.2010, 13:28

clock-img

Anoniman

mene iskreno bas briga za njih...
toliko ljudi svakog dana umire i biva ubijeno i nikom nista...
Sta treba? da mi bude zao samo zato sto je bila pevaljka ili sto je bila lepa?
daj...

stvarno me bas briga...
dvoje nezrelih ljudi i nezreo potez...

U crnoj hronici svakodnevno vidjamo ovakve stvari i nikom nista.,

32 zene su ubijene u 2009. od strane zlostavljaca u porodici...

i nikom nije zao... A Ksenije da mi  bude zao...ma stvarno me bas briga, dajte ljudi!

clock-img

25.03.2010, 14:21

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: OTI

daj...

stvarno me bas briga...

i nikom nije zao... A Ksenije da mi  bude zao...ma stvarno me bas briga, dajte ljudi!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

25.03.2010, 14:36

clock-img

liliana

pencil-img

4820

OTI; Genije!!!user posted image user posted image user posted image

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

25.03.2010, 14:44

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

daj...

stvarno me bas briga...

Iskreno,meni je zao Ksenije!!!

Ne zato sto je poznata,ne zato sto je pevacica(ako se uopste mogla nazvati pevacicom).
Zao mi je nje isto koliko bi mi bilo zao da cujem da se to desilo nekoj osobi koja nije javna licnost!Uvek kad procitam tako nesto u novinama bas se uznemirim i bude mi zao....pomislim na porodicu i prijatelje te osobe,kako li je njima......I ceo dan budem sam pod utiskom te price.
Kako da mi ne bude zao,jedan mladi zivot se ugasiouser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

25.03.2010, 14:45

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Ja se sa Oti slazem,ali samo do neke mjere tj. djelimicno!
Tacno je da je nepravedno da se ovoliko pise,prica,dize prasina o njihovoj smrti samo zato sto su poznate licnosti,ali sta da se radi,to nam je taj danasnji svijet...Nismo ga mi birale...Ja citam i o drugim,anonimnim ljudima,i za svima vjerujte isto zalim,znaci zao mi je i ovo dvoje mladih ljudi i svih ostalih koji prodju slicno,eto to je moje misljenje...Kakvi god da su nisu zasluzili vjerovatno da ovako zavrse...Samo smrtnu kaznu opravdavam i podrzavam kad su u pitanju zlostavljaci,silovatelji,neljudi,...A da li je to bio neko za koga se pise u novinama mi mozemo samo da nagadjamo,mi nismo niko i nista da sudimo drugima...To je moje misljenje,a svako ima pravo da ima svoje....I jos nesto,ako sa sigurnoscu ne znam kakvi su u dusi bili,kao ljudi,mislim da je jako ruzno da ja o njima ruzno pricam i da kazem da mi nije zao,zao mi je,ali jos jednom ponavljam kao i svih ostalih mladi ljudi koji zavrse tako,bez ikakve razlike....

clock-img

clock-img

Shishica

pencil-img

4811

daj...

stvarno me bas briga...

user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

clock-img

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Isto i ja mislim Gagana!