writing-img

RE: Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda pronađeni mrtvi

clock-img

25.03.2010, 14:55

clock-img

BabyG

pencil-img

445

Iskreno meni je žao Ksenije! Šta god da je bilo, šta god da je uradila ili nje uradila, ko je on da joj presudi?! Smatram da niko nema pravo da nekom oduzme život, a da sam olabilna osoba poput dotičnog može da digne ruku na ŽENU, a kamo li na sebe! Ne mislim ovo zbog toga što su oni bili šatro zvezde, već zato što je to moje mišljenje u vezi bilo koga. A bila je lepa kao lutka, i mogla je da bira koga hoće, a ubio je jedan najobičniji balavac! user posted image user posted image user posted image Da nije bio s njom, niko od nas ne bi ni znao da postoji..

clock-img

25.03.2010, 15:02

clock-img

gagana83

pencil-img

6941

Slazem se sa BabyG!!!

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

clock-img

25.03.2010, 15:03

clock-img

bebironcic

pencil-img

1543

Mislim da bi bilo redno da ih pustimo da pocivaju u miru kakvi god bili!

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

clock-img

25.03.2010, 16:49

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: OTI

mene iskreno bas briga za njih...
toliko ljudi svakog dana umire i biva ubijeno i nikom nista...
Sta treba? da mi bude zao samo zato sto je bila pevaljka ili sto je bila lepa?
daj...

stvarno me bas briga...
dvoje nezrelih ljudi i nezreo potez...

U crnoj hronici svakodnevno vidjamo ovakve stvari i nikom nista.,

32 zene su ubijene u 2009. od strane zlostavljaca u porodici...

i nikom nije zao... A Ksenije da mi  bude zao...ma stvarno me bas briga, dajte ljudi!

user posted image

No, ipak slažem se sa ovim:

IZVORNA PORUKA: BabyG

ko je on da joj presudi?! Smatram da niko nema pravo da nekom oduzme život,

A za ovo:

Da nije bio s njom, niko od nas ne bi ni znao da postoji..

Kad sam čula da su ih ubili, pitala sam "Ko je Kapisoda???"

clock-img

25.03.2010, 17:02

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Ja sam znala za njega i pre nego je bio sa njom, jer je on brat od Petra Kapisode

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

25.03.2010, 17:04

clock-img

Anoniman

Ma da se ne shvati pogresno...Naravno da je tuga kad bilo ko tako mlad umre...
Ali da sam se posebno potresla zbog toga sto je to ksenija...nisam.

gagana, i ja kad vidim na TV ili u novinama da se tako nesto desilo bude mi zao ali zasto nemamo temu o tome da je trogodisnja devojcica pala sa terase i umrla?

clock-img

25.03.2010, 17:14

clock-img

BabyG

pencil-img

445

ali zasto nemamo temu o tome da je trogodisnja devojcica pala sa terase i umrla?

Nemam reči za to, potresla sam se kad sam čula!. A bolja tema bi bila: Šta su radili roditelji kad im je 'pošlo za rukom' da se tako nešto desi?! To je krivica roditelja, a možda je npr. Ksenijina mama bila najbolja na svetu, pa se našao kreten da joj oduzme dete... Ne znam, užasavam se od obe situacije, i znam da ne može to ni da se upoređuje..

clock-img

25.03.2010, 17:15

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: liliana

Ja sam znala za njega i pre nego je bio sa njom, jer je on brat od Petra Kapisode

A ko je Petar Kapisoda? user posted image

clock-img

25.03.2010, 17:28

clock-img

BabyG

pencil-img

445

Rukometaš.

clock-img

25.03.2010, 17:28

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

25.03.2010, 17:34

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

ali zasto nemamo temu o tome da je trogodisnja devojcica pala sa terase i umrla?

Nemam reči za to, potresla sam se kad sam čula!. A bolja tema bi bila: Šta su radili roditelji kad im je 'pošlo za rukom' da se tako nešto desi?! To je krivica roditelja, a možda je npr. Ksenijina mama bila najbolja na svetu, pa se našao kreten da joj oduzme dete... Ne znam, užasavam se od obe situacije, i znam da ne može to ni da se upoređuje..

Baby,ja ginem jureci za Milosem i on opet uspije pasti ispred mene ... user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

25.03.2010, 18:16

clock-img

BabyG

pencil-img

445

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Nemam reči za to, potresla sam se kad sam čula!. A bolja tema bi bila: Šta su radili roditelji kad im je ''pošlo za rukom'' da se tako nešto desi?! To je krivica roditelja, a možda je npr. Ksenijina mama bila najbolja na svetu, pa se našao kreten da joj oduzme dete... Ne znam, užasavam se od obe situacije, i znam da ne može to ni da se upoređuje..

Baby,ja ginem jureci za Milosem i on opet uspije pasti ispred mene ... user posted image

Naravno! Al'' ne bi sigurno ostavila otvorena vrata od terase, a pogotovo ti se ne bi moglo tako nešto desiti. Zar ne?!

< Poruku je uredio BabyG -- 25.3.2010 18:23:27 >

clock-img

25.03.2010, 18:22

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: liliana

A ko je Petar Kapisoda? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tasa, stvarno si...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako neko rece, pustite ih da pocivaju u miru, a vi, domacice, dolazite na temu uskrs, da ucimo jedne od drugih kako se pravi svasta od kuvanih jaja! user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio jelena038 -- 25.3.2010 18:23:38 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

26.03.2010, 12:41

clock-img

Alexis79

pencil-img

3134

Danima izbegavam ovu temu jer nazalost nisu samo njih dvoje crna hronika u Srbiji.

A i nisam bas bila postovalac nihovog "rada".
Za tako neke ljude znas a pojma nemas ni ko su ni cime se bave u zivotu.

Nego gledala sam sinoc neku emisiju bas o njima.Malo su njeni prijatelji pricali,malo su pustali isecke iz nekih tv emisija.

Uglavnom ono sto me je bas onako zacudilo je neki snimak iz emisije koja je snimljena 2 dana pre tragedije.
Nesto ona bira neke muskarce u nekom studiju , i na pola snimanja ulece Kapisoda sa nekim cvecem.

Ksenija skroz zbunjena promrmlja kako ona ima svog pobednika misleci na Kapisodu.
A sve vreme se pominje njeno drugo stanje.

Nisam nikad nesto marila za njih dvoje ,ali me nesto ovaj snimak rastuzio. KLIK

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

clock-img

26.03.2010, 13:03

clock-img

Anoniman

I ja sam gledala ovo juče, i toliko konfuzno pričaju i Ksenija i voditeljka, da ništa nisam shvatila!
Kakvo je to pitanje: "Znamo da naše gledaoce i tek kako interesuje tvoj trenutni emotivni status... Jel Filip još uvek aktuelan ili se kliza po terenu?... S obzirom na to tvoje stanje...", a ona kaže "Pa to moje drugo stanje je aktuelno. Šalu na stranu, pa naravno da jeste."

Ja ništa nisam shvatila iz toga. Da li je ona pričala o drugom stanju kao trudnoći ili nekakvom drugom emotivnom stanju (ja pravim razliku između ta dva), a voditeljka je postavila pitanje... Ko joj dade mikrofon?
Voditeljka kao da je aludirala da iz nekog razloga Filip više ne bi trebao biti aktuelan jer je drugo stanje vezano za nekog drugog, ili da Filip nije aktuelan jer drugo emotivno stanje ima veze sa nekim drugim!
Na šta god da je voditeljka aludirala tim, nazovimo, pitanjem, Ksenija je odgovorila da Filip jeste aktuelan (toliko sam shvatila).

Jesam sve krivo shvatila?

< Poruku je uredio Tasha RR -- 26.3.2010 13:05:13 >

clock-img

26.03.2010, 13:06

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

o boze, ovo je gest bolesno jubomornog coveka!!! pa ni u emisiju joj nije dao da ide sa sumnjom da nisu zajedno!! diskasting, povlacim se u spilju da se cudim! 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

26.03.2010, 13:20

clock-img

pepino

pencil-img

2296

Tasho koliko sam ja shvatila pitala je da li je aktuelan,jer su 100 puta raskidali,te jesu te nisu zajedno,nije zena mislila na to cije je dijete ako je uopste trudna...Vec jednostavno oni se tako prepucavaju u emisijama,a vidite da se kao Ksenija sali za drugo stanje jer su vec tada uveliko novinari objavljivali da je trudna,ona je inace tako pricala u emisijama o sebi kad bi bio neki trac o njoj,naravno uvijek sve porice na kraju,ali se uvijek nasali kao ma da to je tako,kao sto pisu...Meni je ovo sve jasno i takva je bila uvijek,jedino je cudan njegov upad u emisiju i njena i Karamelina faca i reakcija,ljudi su se vjerovatno prepali jer je vec pravio scene,iznenadio je sviju kad je tako upao u sred emisije...Eto to je sto mi vidimo,a sta se stvarno desavalo tu sve to su znali samo oni i niko vise,svi mogu samo nagadjati...

clock-img

26.03.2010, 13:23

clock-img

Anoniman

Eto koliko različitu sliku o jednom kratkom intervjuu imaju oni koji su iole u toku sa njima, i oni koji nemaju pojma o njima (ja). user posted image

clock-img

26.03.2010, 13:24

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Eto koliko različitu sliku o jednom kratkom intervjuu imaju oni koji su iole u toku sa njima, i oni koji nemaju pojma o njima (ja). user posted image

user posted image user posted image user posted image i ja user posted image ja sam jos u onoj temi user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

26.03.2010, 13:26

clock-img

Anoniman

Neka Ksenijin slučaj bude naravoučenije za sve devojčice i devojke da paze s kim se petljaju ... Ja sam živela u Crnoj Gori 7-8 godina i upoznala mnogo dobrih momaka , ali i sirovinčina i klasičnih drvoseča koji su sišli s' nekog brda i čija ja osnovna parola "il' ćeš biti moja ili crne zemljice" ... To su grubijani koji i na ispijanje jutarnje kafe odlaze s pištoljem , više iz trenda , da im se slaže sa kožnom toplomer - torbicom pod miškom ... A i da zapreti kakovoj ĐEVOJCI ako slušajno i pokuša da odbije njegovo "romantično" udvaranje ... Meni su prilazili neki takvi momci i oni su katastrofa , svako veče su se tukli sa nekim a devojku koja im se dopadne bukvalno  urnišu i proganjaju dok ona ne pristane na vezu sa njima ili dok njena braća ne zapucaju ... Naravno , ima i divnih momaka koji su ponos i primer džentlmenstva , ali pojedinci iz ŠEVERNIJIH krajeva su tu da u*eru prosek svima ... I naravno , uvek se pojavi neki ROĐO da kaže kako taj neki koji je pucao "NE BI NI MRAVA ZGAZIO"... Ok , možda mrava ne bi , ali zato čoveka bi - imamo dokaz na obdukciji ... 

clock-img

26.03.2010, 13:29

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

i ROĐO da kaže kako taj neki koji je pucao "NE BI NI MRAVA ZGAZIO"... Ok , možda mrava ne bi , ali zato čoveka bi - imamo dokaz na obdukciji ...

IZVORNA PORUKA: BubaMira

Neka Ksenijin slučaj bude naravoučenije za sve devojčice i devojke da paze s kim se petljaju ... Ja sam živela u Crnoj Gori 7-8 godina i upoznala mnogo dobrih momaka , ali i sirovinčina i klasičnih drvoseča koji su sišli s' nekog brda i čija ja osnovna parola "il' ćeš biti moja ili crne zemljice" ... To su grubijani koji i na ispijanje jutarnje kafe odlaze s pištoljem , više iz trenda , da im se slaže sa kožnom toplomer - torbicom pod miškom ... A i da zapreti kakovoj ĐEVOJCI ako slušajno i pokuša da odbije njegovo "romantično" udvaranje ... Meni su prilazili neki takvi momci i oni su katastrofa , svako veče su se tukli sa nekim a devojku koja im se dopadne bukvalno  urnišu i proganjaju dok ona ne pristane na vezu sa njima ili dok njena braća ne zapucaju ... Naravno , ima i divnih momaka koji su ponos i primer džentlmenstva , ali pojedinci iz ŠEVERNIJIH krajeva su tu da u*eru prosek svima ... I naravno , uvek se pojavi neki ROĐO da kaže kako taj neki koji je pucao "NE BI NI MRAVA ZGAZIO"... Ok , možda mrava ne bi , ali zato čoveka bi - imamo dokaz na obdukciji ... 

to je informacija iz prve ruke... ja sam mislila da su takvi samo u vicevima i serijama...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

26.03.2010, 13:39

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Sirota devojka, uzasno me nreviraju komentari u fazonu tako joj i treba, sve smo mi majke ili buduce majke i ne znamo danas sutra sa kime ce nasa deca da se upoznaju i da se druze. Nije lepo tako pricati bila je mlada i lepa citav zivot ispredd sebe a nasla se budala da to prekine naravno da mi je zao!

clock-img

26.03.2010, 13:40

clock-img

Mari86

pencil-img

2202

Vi ste jos uvek u ovoj temi user posted image juuu nije u redu da se smejem user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

clock-img

26.03.2010, 13:44

clock-img

jelena038

pencil-img

2886

av zivot ispredd sebe a nasla se budala da to prekine naravno da mi je zao!

IZVORNA PORUKA: Mari86

Vi ste jos uvek u ovoj temi user posted image juuu nije u redu da se smejem user posted image

AMA NIJE U REDU NI DA SE STRESIRAS!!! mi ovde pokusavamo da zatrudnimo i ovakve teme treba zabraniti! user posted image smej se, smeh je zdrav!!!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

clock-img

26.03.2010, 13:47

clock-img

Anoniman

Naravno , i meni je nje žao , bila je stvarno puna života i , ma koliko lucidan njen temperament bio , znala je da napuni energijom čitav prostor , uvek je bila nasmejana i , jednostavno - drugačija . Nisam baš slušala to što je ona pevušila ali bila je tako urnebesno atraktivna , zgodna , puna nekih varnica koje su vrcale svuda kada bi đuskala . Neverovatan izvor energije i želje za životom ... I onda ti se pojavi klinac i odluči da ona MORA njega da voli , inače ... Nastavak vam je poznat ... I nije problem to što je on nju ubio , već je problem što njegov otac smatra da je to JUNAČKI potez i sada će generacije i generacije u Cetinju i okolini biti tako vaspitavane , da JUNAČKI ubiju svakog ko ih ne voli dovoljno ... To je problem ...