writing-img

RE: Jel volite da budete trudne?

clock-img

20.10.2015, 09:49

clock-img

nikiteki

pencil-img

3114

volim

clock-img

20.10.2015, 22:16

clock-img

serpica

pencil-img

8707

IZVORNA PORUKA: serpica

Ja mislim da je najlepsi trenutak trudnoce onaj kad ugledate dve crtice,sve nakon toga sve manje lepo,bar meni user posted image
U prve dve trudnoce mucnine,povracanje i glavobolje do 4 meseca,u trecoj sve to puta 100,plus do kraja trudnoce,plus fleke po licu,plus 35kg i dusa u nosu.
Da,volim da budem trudna bez obzira na sve,i radujem se mozda jos jednoj trudnoci,da upotpunimo utisakuser posted image

Ovaj post iznad napisan je samo par meseci pre nego sam ostala trudna cetvrti put user posted image i upotpunila sam utisak...i volim da budem trudna bez obzira na sve.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

21.10.2015, 15:05

clock-img

cockic

pencil-img

4591

Volim i ja da budem trudna i ako sam imala mucnine,povracanja....u obe trudnice u prvoj do porodjaja sam imala izlete povracanja.u drugoj malo manje.kako bi bilo treci put jos ne znam user posted image

clock-img

21.10.2015, 16:05

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: janabons

IZVORNA PORUKA: jess021

Naravno da volim sto sam trudna, Hvala Bogu za sad je sve super, ali iskreno jedva cekam da to prodje i da se porodim, ne znam zasto. Imam utisak da stalno strepim i iscekujem.

BAs takouser posted image

Volim da budem trudna, volim kada beba boksuje u stomaku, ali ne volim strepnju i iscekivanje.
Jedva cekam da se sve zavrsi i da uzmem bebu u ruke ali znam da ce mi i nedostajati moj stomacic.
Za sada tri trudnoce i od mene dostauser posted image

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

22.10.2015, 21:22

clock-img

Rosita

pencil-img

7285

Mnogo sam volela. Najlepsi period u mom zivotu.

Očiju tvojih da nije
Ne bi bilo neba
U malom našem stanu

clock-img

23.10.2015, 12:36

clock-img

branki*

pencil-img

20828

uzivala samuser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

23.10.2015, 13:17

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Bas sam uzivala..i nocas sa sanjala da sam trudna i da se beba mrdauser posted image ..mislim da me je moja velika beba sutirala u stomak!

clock-img

23.10.2015, 13:28

clock-img

eca89

pencil-img

3753

Jedan divan perioduser posted image !

clock-img

26.10.2015, 19:27

clock-img

misika

pencil-img

117

ja tako volim da se cesto rasplacem kad sam sama od srece...

i onda placuci plesem po sobi...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2015, 12:38

clock-img

ivannna

pencil-img

1481

ja sam uzivala i ponosno sam pokazivala stomak!
jedva cekam ponovo!

clock-img

28.10.2015, 07:59

clock-img

Maraj

pencil-img

21369

Obozavam user posted image tako mi je bila divna trudnoca...za poželeti. Nikad mucnina , povracanje...ma nista. Jedan divan period...i sad se zapitam gde mi je proletela trudnoca. Deluje puno 9.meseci a kad pogledam bas je protrcalo. Svi mi ugadjali...ma predivan period ...

clock-img

28.10.2015, 08:03

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Volim :) Volela sam sva tri puta user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

07.12.2015, 11:31

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Još jedna koja je zavisna od trudnoća user posted image Men isu prve dve trudnoće baš bile lagane, bez većih propratnih trudničkih tegoba, što kaže šerpi, ta radost kad ugledaš user posted image , pa uzbuđenje pred svaki UZ,, pokreti bebe, pa isčekivanje porođaja, kad će da krene... user posted image

clock-img

07.12.2015, 11:37

clock-img

m2m2

pencil-img

120

Iskreno, ja bas i ne volim. Po prirodi sam jako plasljiva osoba, tako da sam u trudnoci stalno bila preplasena, da se nesto ne desi. A pritom sam imala i jedan spontani, a u prvoj trudnoci sam bas cesto isla na preglede jer je pupcanik imao dva krvna suda, umesto tri. Ne zelim vise da budem trudna.

clock-img

07.12.2015, 11:38

clock-img

Leptiric123

pencil-img

1989

Volim, ali se plašim

clock-img

07.12.2015, 11:47

clock-img

BubaBubica

pencil-img

2539

Hm, strah, da... I ja se dosta plašim ali umem da to potisnem i da mislim pozitivno. U prvoj trudnoći sam imala strah jer su se u posteljici pojavile neke rupe, koje su mogle da prave problem, ali hvala Bogu sve je prošlo bez problema. Sećam se da su zagledali posteljicu posle porođaja i da su gunđali nešto ali nisu hteli reći šta. U drugoj trudnoći sam imala odljubljivanje plodovih ovojaka i krvarila, dobivala inekcije progesterona ali kad se to saniralo, do kraja sam bila baš aktivna iako su mi rekli da mirujem, ja sam radila po svom osećaju i nisam se prevarila.

Kad i krenem da razmišljam negativno, razmišljam kako je priroda sve odradila manje više, i da mora biti kako mora i ja tu ništa ne mogu promeniti. Iz moje okoline znam da je to jako teško, ali nije i nemoguće. Verovatno zavisi od čoveka. Ali kad to čujem jako mi je žao što ne uživaju sve žene podjednako u ovom posebnom dobu života.

clock-img

07.12.2015, 11:55

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Najvise na svetu volim da budem trudna,imala sam dve divne trudnoce,bez ijednog povracanja i muke,dobro bila je tu gorusica,ali da obozavam biti trudna ...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

07.12.2015, 13:15

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

i ja volim i dalje iako mi je svaki dan patnja,muka od jutra do mraka,povracanje,nizak pritisak ali opet uzivam.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

21.12.2015, 07:28

clock-img

IvanaSK RR

pencil-img

24841

Lepo je biti trudan da nema mučnina i povraćanja :). Prva trudnoca je bila otprilike za uživati, a sada joooj.

clock-img

21.12.2015, 07:50

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Obozavam biti trudna...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

21.12.2015, 10:50

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Ja bas i ne volim, teske su mi trudnoce, uzovam jedino u mrdanju bebice,ali ipak jedva cekam da se rodiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

21.12.2015, 11:26

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Jedina koju sam imala je bila super i uzivala sam. Volim taj osecaj! Jos kada bi svaki naredni put bilo isto tako. Nema pravila, zato se malo bojim, ali JEDVA CEKAM ponovo :)

clock-img

22.12.2015, 01:13

clock-img

bojana92

pencil-img

893

Imala sam dve trudnoce,i u obe sam uzivala.Predivan osecaj,neopisiv.Jedino sto znaju da muce mucnine i povracanje ,ali i to brzo prodje

clock-img

22.12.2015, 03:06

clock-img

isidora88

pencil-img

11471

Trenutno ne volim user posted image , nesanica me muci. Svi spavaju a ja ne znam sta cu od dosade, jos me muci i bol u kolenu, toliko iritira da mi dodjenda otkinem noguuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

clock-img

22.12.2015, 23:46

clock-img

dddaca

pencil-img

9223

Ne znam sta da kazem na ovo. Da sam uzivala jesam, da su me mazili i pazili jesu, da nista nisam radila i to stoji. E sad, da li bih ponovo, ne znam... Gorusica, mucnina, povracanje, oticanje, bilo je i toga