IZVORNA PORUKA: Brana
Mislim da je prednost kasnog materinstva to sto se organizam majke obnavlja,jer trudnoca oporavlja telo,hormone...
Ovo mi je rekla jedna starija zena sto ima dvoje dece. Bas sam prosle nedelje vadila krvnu sliku i to bas poobimnu, sve su mi radili, i KKS i secere, i lipide, tj 3 strane nekih nalaza. I za divno cudo, izgleda da konacno vise nisam anemicna!!! I sve mi je u granicama normale osim triglicerida koji su nesto malo poviseni al jos mi nije skroz stalo mleko pa su mi rekli dok ne stane skroz nije merodavan rezultat.
IZVORNA PORUKA: Tash
Nikad nije kasno za materinstvo, to svi ponavljate, i ja se u principu slažem, samo mi je tužno što onda teško da ćeš imati vremena da budeš baba, posebno ako i svoje dete vaspitaš da se treba rađati kasnije.
Sto nece neko imati da bude vremena da bude baba. Sve i da rodi u 40-toj i postane baba u 80-toj, svasta je moguce. Ovde kod mene masovno dozive i 90-tu i 100-tu, jer je ima-se-moze-se. Moje dete nek radja ili ne radja ako hoce, necu je po tom pitanju ama nista vaspitavati. Vaspitavacu je da abortus nije ok, al da je zato kontracepcija ok.
IZVORNA PORUKA: Brana
bolje biti mladja baka,i od neke pomoci svom detetu nego obrnuto..
Ima nas i bez pomoci baka sto gajimo decu, i moze se i to
IZVORNA PORUKA: *Alexx*
OK, možda sam ja previše liberalna, ali se uopšte ne slažem sa ovim. Zašto bi žena danas morala da čeka gospodina pravog da bi rodila dete? Jeste sve lakše u dvoje, sve to stoji, ali uopšte ne mora.
Ja se bas pitam sta je sa onim samohranim majkama silnim, ima li ih na RR uopste?
IZVORNA PORUKA: Snelle
majka tu ne može da nadomesti oca, ma koliko se trudila i ma koliko ljubavi pružila. Moje mišljenje.
Meni je moja i otac i majka evo vec 19 godina pa za sad nekako taljigamo
IZVORNA PORUKA: n i n a
Ja sam prvo odrastala uz nasilnog oca, pa posle bez ikakvog oca-velika rupa mog života!!!
Isto

Jednom si rekla da imas vise drugova nego druarica, kao i ja, mozda nam je to zbog ovoga...
IZVORNA PORUKA: Inica
Ima oceva koji jednostavno odu, umru, itd.. I kad se sve sabere i oduzme, po dete to dodje isto- ON NIJE TU.
A i dece koja ostanu za njima koja dugo mozda ne zele da upadaju u brak zbog saznanja kako je njihova majka prosla...
IZVORNA PORUKA: Jeca*
.gledam moje drugarice koje pate...imaju po 35 godina, tako jarko žele dete a jednostavno ne mogu da nadju ni dečka, a kamoli adekvatnog supruga i dobrog oca...
pola mojih drugarica...