Ala napisaste za dva dana!!!
Ima šta da se citira
Pa redom:
IZVORNA PORUKA: Didy
Sa mnom u porodilištu je bila ženica koja se porađala sa 17 godina. Meni je malo smetalo što su svi od osoblja sa predrasudom prilazili njenoj priči i u startu je omalovažavali na neki način.
A recimo sasvim druga priča kad sam se ja porađala. Naime, moja cimerka 32 godine, ja mesec dana pred 30. rođendan i obe prvorotke - njoj su konstantno lepili etiketu "matora" prvorotka (da bi ih doktor prekorio da se kaže "starija"

), a isti dan se po treći put porodila devojka od 20 godina i to je bilo wow!

Svaka njoj čast, ali po čemu su njene godine primerenije trećem porođaju, nego cimerkinih 32 prvom???
IZVORNA PORUKA: bebać
traže princa....kažu 'teško naći muškarca'....jeste teško,slažem se....ali budeš li čekala princa dobićeš konja na kraju, kojeg smo mi sve manje više dobile....
Vidim ovo su mnogi citirali

, eto imam i ja mišljenje... Ja sam našla divnog momka kad sam još devojčurak bila (svega 16 godina) i trajali smo godinama i planirali budućnost (i pisala o ovom već u 40 drugih tema

), ali on nije ima razumevanja za moju želju da se školujem i zaposlim, bilo mu dugo da čeka

I kako tom divnom čoveku da rađa decu kad on ne može da sačeka 5 godina da se fakultet završi? Naravno putevi su nam se razišli, i godinama posle sam bila u vezama koje su bile samo recka mog života...
Moja ideja idealnih godina majčinstva oduvek je bila 25 godina (ne znam zašto) i kad sam došla u te godine bila sam i zaposlena i samostalna i spremna fizički i želela porodicu, ali veza u kojoj sam bila..... Da sam tom dečku rodila decu jer mi je kalendarski bilo vreme, danas bi 900% bila razvedena i mizerna, bez ikakve alimentacije... A u ovako maloj sredini sa detetom naći novu ljubav i čoveka koji bi te prihvatio u paketu, velika je retkost... Ne priča se o prinčevima, već o muškarcima sa kojima možemo da se tolerišemo u većini stvari. Mm je daleko od savršenog muškarca, i srela sam ga pred kraj 27. godine, i te iste godine raskinula sam čak dve beznadežne veze, ali on je imao to "nešto" i tad sam znala da mi se možda porodica uskoro i osmehuje
I još nešto-mnoge žene sve urade u "pravo" vreme, i karijera i brak i stambeno pitanje... Sve to do 26. godine (moja drugarica) i evo sad će već 32. godine a ni nade za bebu

I ko zna kad će i da li će uspeti, ali verujem da joj se tek desi u 40. to će za nju biti pravo vreme
IZVORNA PORUKA: bea83
Moja mama je ostala trudna u 19toj godini nakon par meseci zabavljanja sa mojim ocem. Odlučili su da se venčaju, mada mislim da je to više bio uticaj sredine nego stvarna želja za brakom. Njen brak se raspao posle 2,3 godine kao što je i bilo za očekivati, moj otac me više nikad nije video niti potražio ali ona od toga nije napravila dramu u mom životu.

o Bože, da li se baš toliko podudara...

Samo što su moji u agoniji tog lošeg braka trajali (upravo zbog sredine) punih 17 godina. Da se moja mama pita, nikad se ne bi udala toliko mlada, pa ni zbog bebe, rodila bi sama... A da je pitate kad bi volela da je dobila prvo dete-u 25. godini

Eto, možda meni odatle ova ideja!