Poslednji tekstovi

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

Prednosti dece koju rode mame starije od 40 godina
Iako bi se sve donedavno smatrale „starim mamama“, žene starije od 40 godina sve češće postaju ma...
Odgoj i razvoj

.Uglavnom razlicita su misljenja.
i tako smo uradili,ali je ipak bilo malo bolno
Mi smo valjda isto poslije prve
.Uradila sam TORCH i videla da je sve uredu.Savetom doktorke (ginekologa) ostala sam trudna posle 4 meseca. Svima savetujem da budu jake i da razmisljaju pozitivno.Ja sam sebi govorila da moram da pokazem da sam jaca i da nista ne moze da me dotuce.Zelja da imam bebu je bila jaca od bilo cega.Mnogo sam brinula u ovoj drugoj trudnoci,pogotovu sto su se blizili dani tog dogadjaja.samo sam molila Boga da prodju i da znam da je sve uredu.Kada sam pregurala taj 7 mesec bila sam mnogo mirnija ali nisam mogla skroz da se opustim.Dok nisam cula da je zaplakala nisam mogla da se opustim.Bio je to vrh koji sam dostigla u zivotu.Sada imam malog andjela i Bogu se zahvalim svaki put kada ga pogledam.
.Znam da se desava cesto,da ne znaci da ce se ponoviti,da sam na kraju krajeva izgubila trudnocu koje u stvari nije ni bilo,ali...ne mogu i ne umijem da pomognem sebi,mozda zato sto je prva i zato sto sam se prerano obradovala vise nego ikad u zivotu.juce mi je radjena kiretaza,sama intervencija banalna,ali osjecaj koji je iza nje ostao je duboka tuga koja razdire.......