Poslednji tekstovi

Fizioterapeutkinja: "Ovo su dobre strane carskog reza"
Iako se oko carskog reza uvek diže određena prašina i još uvek ga okružuje neka fama zbog koje se...
Porođaj

Topla kupka i njene čudesne moći i kada je dete bolesno
Da se mi roditelji pitamo, niko se nikada, pa ni tokom zime ne bi razboleo, ali...pametno je imat...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

.Uglavnom razlicita su misljenja.
i tako smo uradili,ali je ipak bilo malo bolno
Mi smo valjda isto poslije prve
.Uradila sam TORCH i videla da je sve uredu.Savetom doktorke (ginekologa) ostala sam trudna posle 4 meseca. Svima savetujem da budu jake i da razmisljaju pozitivno.Ja sam sebi govorila da moram da pokazem da sam jaca i da nista ne moze da me dotuce.Zelja da imam bebu je bila jaca od bilo cega.Mnogo sam brinula u ovoj drugoj trudnoci,pogotovu sto su se blizili dani tog dogadjaja.samo sam molila Boga da prodju i da znam da je sve uredu.Kada sam pregurala taj 7 mesec bila sam mnogo mirnija ali nisam mogla skroz da se opustim.Dok nisam cula da je zaplakala nisam mogla da se opustim.Bio je to vrh koji sam dostigla u zivotu.Sada imam malog andjela i Bogu se zahvalim svaki put kada ga pogledam.
.Znam da se desava cesto,da ne znaci da ce se ponoviti,da sam na kraju krajeva izgubila trudnocu koje u stvari nije ni bilo,ali...ne mogu i ne umijem da pomognem sebi,mozda zato sto je prva i zato sto sam se prerano obradovala vise nego ikad u zivotu.juce mi je radjena kiretaza,sama intervencija banalna,ali osjecaj koji je iza nje ostao je duboka tuga koja razdire.......