Poslednji tekstovi

Fizioterapeutkinja: "Ovo su dobre strane carskog reza"
Iako se oko carskog reza uvek diže određena prašina i još uvek ga okružuje neka fama zbog koje se...
Porođaj

Topla kupka i njene čudesne moći i kada je dete bolesno
Da se mi roditelji pitamo, niko se nikada, pa ni tokom zime ne bi razboleo, ali...pametno je imat...
Promo objava
Zdravlje i bezbednost

.Znam da se desava cesto,da ne znaci da ce se ponoviti,da sam na kraju krajeva izgubila trudnocu koje u stvari nije ni bilo,ali...ne mogu i ne umijem da pomognem sebi,mozda zato sto je prva i zato sto sam se prerano obradovala vise nego ikad u zivotu.juce mi je radjena kiretaza,sama intervencija banalna,ali osjecaj koji je iza nje ostao je duboka tuga koja razdire.......
To su muke nezamislive. A sve je bilo u redu sa njom. Zasto se desavalo ni oni ne znaju. Prosli su silne analize. Ona je to podnjela toliko hrabro da ja nemam rijeci. Divim se svim zenama koje prodju tako nesto!
.Pozdrav svima!
,muci me neumoljiv strah da ce to tako biti i u buduce ili da necu vise nikada na testu vidjeti
Znam da je to pesimisticno i da nemam razloga bas tako da padam u to sivilo,ali......Nego,u pravu ste,jos je sve tako svjeze,mozda vrijeme to nece potpuno izbrisati,ali ce svakako pomoci da se osjecam bolje,a posebno kada prodju ova 3 mjeseca te dobijem novu nadu da ce
ponovo doci......Hvala vam svima na podrsci,mnogo mi znaci sto mogu sa vama podijeliti svu ovu tugu.....
sam shvatala sam to kao novi neuspeh...počela sam da brinem da li ću moći ikada više da ostanem u drugom stanju, strahovi i svakakve misli su mi prolazile kroz glavu...ali neko gore svima da samo onaj teret koji mogu da podnesu...tako da kad sam već bila na izmaku psihičke snage, posle šest meseci ugledala sam moje
čeka na tebe iza sledećeg ćoška, samo treba da se poklope sve kockice...šaljem ti punooo pozitivne energije
jer mene obicno boli stomak, i ovo je bila neka cudna boja, kao sto rekoh bas tamna, a krenulo je sledeci dan posle odnosa (i nije bilo obilno uopste, kao da ti prolazi
...