cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: U koje doba dana kupati bebu

clock-img

19.10.2012, 09:35

clock-img

Anoniman

to je bilo nekad Vuko , sad kad ih stavim da spavaju ne palim svetlo uopste , tek kad svane imaju prava da ustaju user posted image
inace , M se kupa dok P vecera - 19h , pa se P kupa pa dok hranim M citam P pricu user posted image

clock-img

29.11.2012, 23:26

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Moje dete uopste ne uziva u kupanju. Gde moze biti moja greska? Sem da je strokavusa...:-)

clock-img

29.11.2012, 23:44

clock-img

Sanchy

pencil-img

4393

Pa meni su rekli da sve zavisi od prvog kupanja ako beba dozivi sok zato sto je voda bila hladnija ili toplija nego sto bi trebalo ili joj je usla voda u nos,usta itd...onda ce se kod bebe stvoriti averzija prema vodi tj.kupanju-..

clock-img

29.11.2012, 23:56

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

mojoj bebi se desilo u porodilistu ovo sto je Sanchy rekla, prvih mesec i po dana je bilo strasno kupati je, toliko je vristala da sam imala utisak da cela zgrada odskace, sva se zacrveni kao paradajz i to ttaje i dok je brisem, sve dok je ne obucem..strasno..e onda je malo manje plakala, da bi sad, sa dva i po meseca, cutala dok se kupa i cini mi se da i uziva. ja joj od pocetka pricam dok je kupam i na taj nacin mislim da se opustila. do skoro je plakala samo kad je brisem, a sad je i to prestala. inace, kupam je oko pola devet, pre spavanja.

clock-img

30.11.2012, 00:22

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Moguce. Prvi put je patronazna oprala.

Ona ne place uvek, samo nekada. I to kada je brisem. Kada je kupam ne, ali se sva stegne i stisne sake toliko da pobele. Vidi se i oseti da je u grcu.

Kupam je svaki drugi dan od 8 do 10 kako kad.

clock-img

30.11.2012, 07:35

clock-img

cockic

pencil-img

4591

jer od 20h yvece ili yjytry posto si napisala 8h-10h delyje kao jytrarnji casovi user posted image

clock-img

30.11.2012, 09:21

clock-img

mlada_mama

pencil-img

799

ja sam svoju Sofiju od prvog dana kod kuce pocela kupati oko 20h, ona bi onda poslije jela pa na spavanjac do pola 1 (jede) pa onda budjenje opet oko 5 (jede).
Zadnja 3 dana, kad je okupam oko 20h ona spava do pola 4 u komadu, skontala sam da cu prebaciti kupanje za 21h-22h, mozda onda bude spavala do ujutro pa mi bude lakse, u svakom slucaju obozava se kupati, samo vice ahhhh uhhhh user posted image user posted image

Postoji ljubav na prvi pogled...ali u radjaoni...

clock-img

30.11.2012, 12:05

clock-img

Zemunka85

pencil-img

2034

Ujutru, ujutru :-) , mi to poranimo :-) .

Heheh salim se, dakle - 20-22h ofkorZ. :-)

IZVORNA PORUKA: cockic

jer od 20h yvece ili yjytry posto si napisala 8h-10h delyje kao jytrarnji casovi user posted image

clock-img

30.11.2012, 12:54

clock-img

cockic

pencil-img

4591

a pa logicno user posted image nego i 22h je za mojy cery kasno ona zaspi y 19h-20h to je najkasnije sto legne yvece tako je navikla.

tako da se mi kypamo oko 18h-18:30huser posted image ali kao sto rekoh ne svaki dan user posted image

clock-img

04.12.2012, 17:08

clock-img

Figaro88

pencil-img

4199

Ja Andreu kupam ili pre popodnevnog spavanja ili uvece pred spavanje.Leti se kupamo i po vise puta na dan,a zimi uglavnom pre tog popodnevnog spavanja zato sto je tad najtoplije u stanu.Mada da se ona pita ne bi ni izlazila iz kadeuser posted image

Of course it is happening inside your head, but why on earth should that mean that it is not real?

clock-img

04.12.2012, 17:23

clock-img

nina26

pencil-img

3303

Meni je moja plakala u pocetku pred kraj kupanja, tj oko brisanja, ali to zato sto je bila gladna...e onda mi je sestra rekla da joj dam malo da rucka nekih sat vremena pre kupanja, jer tako nece povezivati kupanje sa gladju, i upalilo je! evo je uziva sad, i posle jede normalno...a kupamo se oko 20.30h-21h, a sto se tice spavanja jako kasno mi zaspi u poslednje vreme...

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

clock-img

05.12.2012, 00:18

clock-img

ikacc

pencil-img

326

Mi se kupamo oko 20-21h i ondamleko i spavanje... od rodjenja voli kupanje i uziva u vodi..samo sto sada vise nece da lezi , vec samo da sediuser posted image

Lana moja sreca najveca!

clock-img

05.12.2012, 16:09

clock-img

Sesilija 83

pencil-img

1826

Mi se kupamo oko 21h pa posle siki i spavanje oko22h,uglavnom..Ali ne buni se i ako malo zakasnimo...

clock-img

24.09.2013, 12:24

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Evo kod nas skoro tri meseca puni i vristanje svaki put,cini mi se da je nista konkretno ne muci nego jednostavno ne voli vodu..valjda ce kad malo nauci da se igra zavoleti.. Kupamo je svaki drugi dan i bas je mucno,ono kad zavrsimo odahnemo..

clock-img

24.09.2013, 14:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34379

Meisje, i moje dete je dugo plakalo tokom kupanja, imala sam utisak da se plaši. Vremenom je zavoleo i sad baš obožava, jedino ne voli ispiranje kosice.

Inače, do nekih godinu dana kupanje je bilo u pola 8, oko 8 popije mleko i zaspi. Kako je rastao tako se i to kupanje i spavanje pomeralo, sad se kupa u pola 9, u 9 popije mleko i tek oko pola 10 zaspi (što mislim da je kasno, više volim da ujutru ranije ustane ali da uveče zaspi najkasnije do 9).

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

24.09.2013, 14:39

clock-img

jole82

pencil-img

5141

Mei i moja je bila vristalina prvih 4 meseca...onda se vristanje pomerilo samo na brisanje posle kupanja, pa je vristanje preslo u njakanje i sad ne mos' da je izvadis iz vode....obozava da sedi u kadici i da prska svuda, udarajuci rukama u vodu ....
Mada ima dece koja ne vole uvece da se kupaju i to ih razdrazuje +glad
Takva sam npr ja bila kao beba i keva mi pomerila kupanje za prepodne i svima lepouser posted image
Ja i dan danas ako se ne okupam do 6 popodne tako mi je mrsko tusiranjea najvise mi smeta da pkvasim ledja uvece cak iak0 je let0user posted image ....al sam jel te odrasla pa se mora i to a sad tek od T ne mogu kad ja hocu, nego kad zaspi uvece...Dugo mi nije bilo jasno zast me smara to kupanje uvece...dok mi keva tek pre par meseci nije rekla...tj tad se setila togauser posted image

Enyoj the silence!

clock-img

24.09.2013, 21:56

clock-img

lady_b

pencil-img

901

IZVORNA PORUKA: Meisje

Evo kod nas skoro tri meseca puni i vristanje svaki put,cini mi se da je nista konkretno ne muci nego jednostavno ne voli vodu..valjda ce kad malo nauci da se igra zavoleti.. Kupamo je svaki drugi dan i bas je mucno,ono kad zavrsimo odahnemo..

a kod nas obrnuta situacija, moj beban place kad je kupanje gotovo..Hoce jos da se kupa user posted image i to je muka user posted image

< Poruku je uredio lady_b -- 24.9.2013 21:57:09 >

clock-img

24.09.2013, 22:37

clock-img

Meisje

pencil-img

4182

Hehe,vidim da svaka user posted image zeza na svoj nacin.. Mi u 22h krecemo u krevet i na kupanje,mizda da probamo i to jutarnje,ima tu i nervoze i malo gladi,mada uvek gledam sat vremena pre kupanja da joj dam da jede..
mada ja volim uvece da je kupam jer onda spava.bolje i duze..
Posle kupanja se nekad smiri a nekad vristi sve.vreme cak hoce i da se naljuti pa nece da jede...
user posted image

< Poruku je uredio Meisje -- 24.9.2013 22:38:53 >

clock-img

25.09.2013, 06:45

clock-img

Misha i Ljisha

pencil-img

11896

Od rodjenja kupamo Dunju u pola 8. U pocetku je plakala ali samo dok sam je drzala na ledjima i onda kad je okrenem na stomacic prestane tako da sam je nekad kupala samo tako da bude okrenuta licem ka vodi. Cini mi se vec sa mesec i po je prestala da njace, ali je plakala kad sam je oblacila, a sad je sve ok. Sad bi bila u kadici sto godina. Voli da se brcka frajla i hvala Bogu nije problem ni ispiranje kose.

clock-img

25.09.2013, 13:51

clock-img

ivaMark

pencil-img

2578

Mi kada smo izasle iz porodilista kupali smo bebu izmedju sedam i osam... medjutim njoj to nije odgovaralo, bila je budna do deset, pola jedanaest i po nekada je plakalaa. Onda joj pomerim vreme za kupanje oko devet, pola deset i odmah lepo zaspi posle cokanja... e, sad je zimsko vreme i ona nam je nekako sama pomerila vreme kupanja pa je sada to oko osam... I zaspi oko devet!

Lady, nema vas! Pozdravcic od nas dve user posted image

clock-img

25.09.2013, 14:02

clock-img

minnica

pencil-img

2295

Mi smo se za vreme leta kupali oko 21, 21.30, a sad sat vremena ranije i isto tako, kupanjac, sisanje i spaanje. Posle kupanja najlepše pajki, a u samom kupanju baš uživa.

No need to run and hide
It's a wonderful, wonderful life