Poslednji tekstovi

Deca i OPASNOSTI koje ih vrebaju tokom leta
Opekotine, sunčanica, toplotni udar, ubodi insekata, povrede, letnje viroze... uz uživanje i odmo...
Zdravlje i bezbednost

Retko se govori o "maminim devojčicama"
Nije suština u tome da majku držimo za ruku zauvek. Suština je u tome da znamo kada da je pustimo...
Porodični odnosi

Za svaku i najmanju sitnicu ja promislim bar zilion puta.Hocu da ga ne drzim pod staklenim zvonom,tipa da se bude dezinfikovano oko njega,a ona negde u kuci vidim prasinu ili ne daj boze paucinu,a tu zivi beba,pa mrzim sebe najvise na svetu.Ovo roditeljstvo je najlepsa i najteza stvar koju covek moze da dozivi.Ja se toliko obradujem i uvek rasplacem svakom novom njegovom uspehu,prevrtanje na ledja,ustajanje,prvi korak,zub,da mislim ako nekad zavrsi neki razred kao odlican djak da cu umreti od srece.Lepo mm kaze da ja nisam normalna,ali on nije majka
. I onda jedan dan ja dolazim sa pijace a moje dete kotrlja flasicu po podu i stavlja je u usta , kad se onda nisam slogirala ili ga umlatila necu nikada .
Inače, do godinu i nešto sam mu davala isključivo organski uzgajanu hranu, bila mi je frka od pesticida i ostalih gluposti...
Strah me da je neko ne povredi,da se ne razboli,da joj ne padne secer dok spava,sto je veca cini mi se da sve vise brinem