writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

02.07.2012, 12:21

clock-img

tanjica85

pencil-img

1242

kod Kineza? e,sad cu da mu je kupim, pa da se izmirimo kao deca

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

clock-img

20.07.2012, 15:10

clock-img

sandrasrki

pencil-img

67

Drage moje svadje su sastavni deo braka. A POSLE SVADJE SVE JE SLADJEuser posted image . Naucite da te svadje pretvorite u nesto lepo

clock-img

31.10.2012, 18:52

clock-img

malinaja

pencil-img

25

I da hocu ne mogu da sa svadjam sa svojim partnerom..Zivim u zajednici sa njegovim roditeljima a sa nama je i njegov brat sa zenom i decom.Kad god se nesto zakuva moram da ucutim jer neko spava, tako da sam odustala.Kad se naljutim uglavnom cutimuser posted image

clock-img

03.11.2012, 00:34

clock-img

tanja123

pencil-img

11

i ja sa svojim dragim svadjam zbog nicega uvjek nadjem neki bezveze razlog da bi se posvadjali ali neprodje ni sekunda mi se pomirimo tako je kod nas samo se pogledamo i nasmijemo jedno na drugo i kazemo pa mi se djaba svadjamo zbog ditnica user posted image

clock-img

03.11.2012, 00:38

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

ja sse sa muzicem svađam zbog gluposti više ispadne ko je u pravu ili ko nije,ali uvek to traje jako kratko i vecinom uvek posle toga sledi nesto lepouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

03.11.2012, 00:57

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Evo ja cu da se posvadjam sa svojim jer jos nije dosao kuci,nikada ne puni telefone,znam da danas ne radi RER(podzemna zeleznjica kao metro) koji vozi do nas,morao je okolnim putem.Ali nervira me sto mu se isprazne telefoni na muziku i igrice dok je na pauzi na poslu a ja sada sedim sekiram se i cekam da ga ugledam na vratima zivog i zdravog.Rekao je da ce stici do osam pa sada vi vidite da li trebam da se ljutim ili ne.I da je isao okolnim putem dva puta bi do sada bio kuci.

Nemogu vise pojede me zivu,ma i da se svalera ko ga sljivi znala bih da je gotovo onda medju nama,vise me brine ovo neznam da li trebam ici da ga trazim da ga nije ko premlavio ipak ovo je ogroman grad pun svega i svacega.

clock-img

03.11.2012, 01:40

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

user posted image Micina Mama , potpuno te razumem i meni se to nekoliko puta desavalouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

03.11.2012, 01:59

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Jos ga uvek nema....meni samo sto nije srce iskocilo..user posted image .Neznam sta da radim...plasim se...

clock-img

03.11.2012, 06:23

clock-img

mamamikka

pencil-img

757

mm sve ok?

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

clock-img

03.11.2012, 08:04

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

MM , nadam se da je sve ok i da je samo negdje zaglavio sa društvom neplanski! user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

03.11.2012, 10:06

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Dosao je kuci u pola cetiri,pijan...ja sam osedela cekajuci ga,srce mi umalo nije puklo od brige.Stvar je u tome sto me je slagao u pola sedam da je krenuo od njih i da je kuci za sat vremena,a nije ni krenuo nego pio,a meni se nije mogao ni javiti.Sram ga bilo!Zato sam mu sinoc rekla da me je razocarao i neznam sta ce dalje biti sa nama...stvarno neznam,previse sam povredjena.U zadnje vreme imamo dosta trzavica i na sve to doda i ovo,a nije prvi put...eto koliko mu znacim i koliko me postuje.Zato ce sada i imati razlog da hoda po kafanama i da se opija,dacu mu i to dobar razlog.

clock-img

03.11.2012, 10:42

clock-img

mamamikka

pencil-img

757

mm tačno znam kako ti je, doživela sam isto par puta. nemam pametan savet (ni sama ne znam da li će se mom opet desitis al evo ti jedan user posted image

Aleksa, 13.10.2008.
David, 29.07.2011.
Mamine sreće najveće!

clock-img

03.11.2012, 11:57

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

hvala dragauser posted image

clock-img

03.11.2012, 12:03

clock-img

NadaR

pencil-img

10840

Mm ,nadam se da je ovo samo jedan ružan period koji ćete uskoro pregurati.
Bar mu se nije ništa desilo. user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

clock-img

03.11.2012, 12:10

clock-img

Anoniman

mm user posted image

ja kao da govorim zidu. imamo, recimo, dve standardne teme za svadju, a iskreno vise ne mislim da se vredi svadjati, ocigledno mu na jedno uvo udje, na drugo izadje. kad mi prekipi, pokupicu se i otici, a on nek se pita zasto. ili jos bolji - nek okrivi moj pms za sve.

clock-img

03.11.2012, 12:36

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

Ma i kod mene ce izgleda biti tako,torbake pod misku i adios amigos!

clock-img

03.11.2012, 12:51

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

mm, jesi pricala sa njim? Zasto te je slagao? Neznam kako bi se postavila da sam u tvojoj sitaciji. Mi se uglavnom svadjamo oko fudbala( termina) znam da nisam u pravu jer ima viska kg i jedina mu je to rekreacija 2-3 ned, ali jednostavno on po citav dan radi evo sad i vikendom od jutra do 22h ga nema ni minute kuci, znam da mu treba oduska tih sat-dva ali uvek im je termin u nezgodno vreme kad ja decu lezem u krevet i onda se iznervirana sto nije tu da mi pomogneuser posted image I ope mozemo za tih sat-dva povesti decu zajedno negde jer je ostalim dana zautet na poslu. Ali dobro... procice i to valjda kad se porodim bicu pokretljivija pa mozda necu tako to gledati. I oko dece se znamo posvadjati bas dosta jer sam ja stroga a on popsutljiv i stalno mi govori da preterujem. A kad ostane sam sa njima user posted image

clock-img

03.11.2012, 13:35

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

tijatija pa nije hteo ni da prica samnom,ne mogu sama sa sobom....zapravo jesam,samo me je pogledao i otisao da spava.Ma bas njega briga

clock-img

03.11.2012, 14:56

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mm izvini sto cu ovo reci ali to je bas kretenski sa njegove strane ipak imate i malu bebu i malo dete..

clock-img

03.11.2012, 18:07

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

adulence ma nista njemu nije sveto....neznam sta mu se desava,ja svog coveka vise ne prepoznajem...ne kontam sta radi i koji mu je cilj vise svega sto radi nama.Razocarana sam i ponizena.Ni danas me nije celi dan ni pokusao nazvati da pita kako smo,ako ga ja ne interesujem ali ne interesuju ga izgleda ni deca.

clock-img

03.11.2012, 18:24

clock-img

Anoniman

Mmuser posted image user posted image user posted image zeno, samo hrabro, kuliraj malo i ti njega.

clock-img

03.11.2012, 18:36

clock-img

Olga75

pencil-img

20593

MicinaMama mozda ga je sramota ?
mi se i dalje svadjamo oko njegovog hordanja , jednom cu mu sav taj krs izbaciti sigurno ako me ne zatrpa
vi ne mozede da zamislite to sta on sve ima i kad ga pitam sta ce ti odgovor je : jednom ce to Marija naslediti pa neka proda dete i dobro unovci user posted image
daj da prodamo sada i dobro unovcimo
a njegov odgovor je : neee , mi jos nemamo to trziste user posted image
mislim , kako majku mu , zar nije otvorena traka za recikliranje na deponiji user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

03.11.2012, 20:43

clock-img

MicinaMama

pencil-img

3548

UM pa evo i ne pricam sa njim,obratila sam mu se samo za dete i nista vise.Nr mogu sa njim nikako,nije da samljuta nego sam razocarana i povredjena.

Olga draga da ga je bilo sramota on to tako nebi uradio.

U glavnom i veceras spavam bez njega i dva dana ako nista ne gukne ja cu se razvesti.Ja sam zena koja nema strpljenja nizasta niti imam vremena da se zafrkavam oko bilo cega.Nemam vremena za nekakve igrice,ako ti nije tsalo dragi-dovidjenja!

clock-img

03.11.2012, 21:07

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

MM on nezeli da pricate? Jel on kuci? Ma daj kakav razvod za dva dana zenooo .

clock-img

03.11.2012, 21:23

clock-img

marince1

pencil-img

4824

Micina,draga on se po meni brani napadom,tj duri se da se ti nebi durila,da bi pocela da pricas sa njim.Muskarci!!!

Razmisli ,spusti loptu,mislim i dalje ti budi ljuta,kazni ga,da mu se to nebi ponovo desilo,ali ne donosi odluke na precac.Smirice se on i bice manji od makovog zrna.

Veruj mi,ja sam pre nedelju dana visila sa obe ruke i jednom nogom provaliji i ipak sam se uspenjala zbog moje dece.
Resila sam da iz toga izadjem jos jaca i hrabrija ,a on manji i sajednom lekcijom vise.
A malo mi je falilo da prelomim i sve oteram u ....

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!