cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

10.05.2009, 21:53

clock-img

sneza24

pencil-img

3859

Nije neka svadja ali sam se ja naljutila na mm.Prosleg ponedeljka smo isli za NS i ja ga uvece pitam kad da navijem telefon da zvoni a on kaze u 7 ja ga lepo pitam zasto u 7 a on mi kaze zato.I ja sam tu popizdela.Trebali smo ujutru da platimo neki racun pa da idemo za NS,medjutim njega nesto iznerviralo sto nema veze ni sa mnom ni sa nijm.A i taj racun smo mogli da platimo kad krenemo za NS a ne on je isao da plati pa je onda doso po mene pa smo onda isli.
Najvise me iznerviralo sto je on nervozan zbog neceg na sta nemoze da utice pa tako razgovara sa mnom i nervira me to vozikanje bezveze.Ja volim kad krenem negde da obavim sve usput i dodjem onda kuci a ne da sto puta idem tamo-vamo.A i ja kad sam nervozna nikad tako ne razgovaram sa njim.

clock-img

10.05.2009, 22:17

clock-img

mihi

pencil-img

4968

Oko gluposti, najviše zbog starijeg sina, da li ga ja previše teram da uči i tako, i često se dokačimo oko njegove mame mene ona nervira a on retko kad hoće da kaže nešto protiv  nje čak i kada je očigledno da trpa nos gde joj nije mesto eto uglavnom stvarno oko gluposti.On je dosta miran i tolerantan a ja prasnem za sitnicu ali se brzo i smirimuser posted image .

clock-img

10.05.2009, 22:27

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Oko sitnica koje zivot cine. Evo upravo sad.
Ima poljoprivredni sajam u NS i mm poslovno
ide svaki dan. Zamolim ga da odnese stvari za Maju
posto ovaj vikend nije dosla kuci,
i on kaze da mu to nece predstavljati nikakav
problem. Zavrsio se sajam, on otisao do Maje
a zaboravio stvari koje sam spakovala za Maju
na sajmu. Ja explodirala a on se pravda kako mu
je puna glava. user posted image Otisli su posle zajedno do sajma
i pokupili stvari.

clock-img

11.05.2009, 12:06

clock-img

mamanp

pencil-img

1445

Kad malo bolje razmislim...rijetko kad se posvadjamo...vise ja pricam i gundjam nego sto se svadjamo...Ma ja ni ne znam kad smo se zadnj put posvadjali. Kad smo se tek uzeli kad mi ne bi bilo nesto pravo ja bih znala cutati i ne kontaktirati sa njim i po nedelju dana, a sad ne, sad ispricam, izgundjam i prodje me ko da nista nije bilo. A njemu treba bas puno da bi se iznervirao, takav je tip coveka. E kad se iznervira i kad mu pukne film...onda kuku majkouser posted image user posted image

Niko nije rekao da je lako biti roditelj, sad znam i zasto

clock-img

26.05.2009, 16:27

clock-img

Jele

pencil-img

1863

Oko svega user posted image . Strasno smo razliciti i sve drugacije tumacimo, te je to neiscrpan izvor svadja... A sve su to gluposti i sitnice (koje zivot znace)...

clock-img

05.06.2009, 11:10

clock-img

Anoniman

Oko njegovih! Inace imamo savrsen zivot, nikada se ne svadjamo! Ali njegovi su zatucani primitivci, koji zive od obicaja i sta ce im komsija reci. Ja i on poticemo iz dva suprotna svijeta- moji su intelektualci generacijama unazad, a njegovi su zivjeli na selo do skoro. Ali oni su puni sebe, uvijek ponizavaju ljude koji su skolovani-kao mi smo svi budale, prolupali od knjihe. Stalno ocekuju da budu u centru paznje, da imm se daje, da se zovu po cijeli dan. Uzas, srecom su 200 km daleko. ali opet imaju uticaja. Mm je predivan i predobar, i skroz je drugaciji od njih, ali ima ogromno strahopostovanje, ne smije im se suprostaviti. Nikada nisra nisu dali niti ucinjeli. A on ce da tvrdi da jesu. UF!

clock-img

05.06.2009, 11:23

clock-img

stsanja

pencil-img

63

oko njegove posesivnosti i ljubomore,oko njegove zelje da me u potpunosti kontrolise cak i kada nije tu,zbog njegove neodgovornosti,ali vise necemo da se svadjamo,jer ga ostavljam.Bolje kolko tolko dobar razlaz nego los zajednicki zivot pun trzavica

clock-img

05.06.2009, 11:28

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Draga, jesi razgovarala sa njim?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

05.06.2009, 11:30

clock-img

Anoniman

Zar se ti nisi nedavno porodila, stsanja? Kada si pre odlučila da ga ostaviš? user posted image

clock-img

05.06.2009, 11:31

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Tasha, napisala je u temi za istresanje negativne energije..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

clock-img

05.06.2009, 11:31

clock-img

stsanja

pencil-img

63

napisala u onoj temi o istresanju neg energije,sve ce ti biti jasno,,...

clock-img

05.06.2009, 11:44

clock-img

Ptičica

pencil-img

508

Oko toga ko će da donese sladoled iz frižidera! user posted image
Šalu na stranu... Svađali smo se oko para. Mm je trošadzija, a ja štediša. Dogovor je pao da sva lova stoji kod mene i kartice i sl. i da ja upravljam novcem. Od tada nam je sladoled osnovni problem. user posted image

P.S. LJUDI SE NE MENJAJU! Ne pokušavaj da promeniš partnera! Promena može trajati par dana, pa se sve vrati na svoje.
Ljubomora je najgora stvar na svetu! Uvek sam bežala od takvih!

clock-img

05.06.2009, 12:06

clock-img

bebać

pencil-img

2235

Nisam se svadjala,ali mi je pun kufer svega....najradije bih obadvojicu ostavila same(m da vidi kako je sa djetetom malim u najgorem periodu provest dan od jutra do sutra)
i otišla na zasluženi odmor od bar jedan jebuser posted image dan,da se makar naspavam ko čovjek i onu kafu da popijem na miru!

"Žena nikada ne može biti previše bogata, previše mršava i imati previše cipela”

clock-img

05.06.2009, 12:33

clock-img

Ana RR

pencil-img

34387

Mi se uopšte ne svađamo, nikad i nismo... Ja imam svoje žute minute kad bez ikakvog razloga budem neraspoložena, on je već naučio da me tada pusti na miru, mene to brzo prođe. I nemamo razloga da se svađamo, nismo u tom fazonu.

clock-img

01.07.2009, 12:46

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Najcesce zbog drugih ljudi.

clock-img

01.07.2009, 12:50

clock-img

boje

pencil-img

267

i samoj mi je tako.obicno se svadjamo zbog drugih, nazalost.skoro nikad  nismo sami, uvek nam neko visi ili na vratima ili na terasi, a ja zelim malo mira. e, to su osnovni razlozi zbog kojih se svadjamo.

clock-img

01.07.2009, 12:50

clock-img

Anoniman

ja se obično svađam sama sa sobom ...jbg on šuti user posted image

clock-img

01.07.2009, 12:51

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Oko gluposti uglavnom

clock-img

01.07.2009, 12:58

clock-img

simke

pencil-img

2713

Uvek oko istog!On "jadan"radi i mora da odmara,a ja sam eto "ceo dan kuci i SAMO brinem o user posted image "user posted image user posted image user posted image Na njegove rechi:"svaka normalna zena..." ja dozivim nervni slomuser posted image Pa,shta sam ja user posted image user posted image user posted image NENORMALNA?

clock-img

01.07.2009, 13:12

clock-img

barbara

pencil-img

371

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

ja se obično svađam sama sa sobom ...jbg on šuti user posted image

slazem se sa vuckom!ali kada popizdi bjezi mu sa ociju a to je vrlo retko mozda za tri godine od kako smo zajedno da je povilenio dva puta!ali mi kada se posvadjamo odmah se izljubimo i pomirimo!rekli smo sto smo imali!

David mamin unjavac!!!!!!!!!!!!!

Slogom rastu male stvari,a neslogom i najvece se raspadaju!

clock-img

01.07.2009, 13:29

clock-img

tomic

pencil-img

281

Oko svega.. razliciti karakteri...

nadja, mamina lepotica!

clock-img

01.07.2009, 14:32

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: simke

Uvek oko istog!On "jadan"radi i mora da odmara,a ja sam eto "ceo dan kuci i SAMO brinem o user posted image "user posted image user posted image user posted image Na njegove rechi:"svaka normalna zena..." ja dozivim nervni slomuser posted image Pa,shta sam ja user posted image user posted image user posted image NENORMALNA?

user posted image  i još kad mi doda na ovo sve
eee da si se ti udala za nekog xxx,ne bi se ti tako smjela ponašati,vidjela bi ti svog Boguuser posted image

clock-img

01.07.2009, 14:35

clock-img

Anastazija

pencil-img

667

U poslednja tri meseca - oko cega god hocete user posted image user posted image user posted image

ja sam jedna prgava trudnjaca a on namcorast trudnjacin zivotni partner.. user posted image

svadjamo se svaki drugi, treci dan... oko gluposti, uglavnom... user posted image

clock-img

05.07.2009, 20:00

clock-img

Rina

pencil-img

675

Ja sam se juce sa svojim svadjala zbog ribizli user posted image Svratili na pijacu i pitam se ja onako glasno "Kakve li su ove ribizle...?" On kaze " Pa probaj" I onda ja pobesnim: "Sta?? Trudnici jednoj kazes da proba neopranu ribizlu !!!?! Ne mogu da verujem!! I tako iznervirala sam se skroz user posted image

clock-img

06.07.2009, 12:50

clock-img

hera

pencil-img

69

Mm i ja se svadjamo skoro svaki dan i to je uglavnom bez nekog velikog razloga..ko se svadja taj se voli...i volim ga...sve je dobro dok ne pocnemo da se bijemo..user posted image