writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

06.07.2009, 12:52

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Ista stvar i kod nas user posted image

clock-img

06.07.2009, 13:05

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: Ptičica

Oko toga ko će da donese sladoled iz frižidera! user posted image
Šalu na stranu... Svađali smo se oko para. Mm je trošadzija, a ja štediša. Dogovor je pao da sva lova stoji kod mene i kartice i sl. i da ja upravljam novcem. Od tada nam je sladoled osnovni problem. user posted image

P.S. LJUDI SE NE MENJAJU! Ne pokušavaj da promeniš partnera! Promena može trajati par dana, pa se sve vrati na svoje.
Ljubomora je najgora stvar na svetu! Uvek sam bežala od takvih!

isto al do toga dolazi jako retko.... al kad se posvadjamo ja vise cutim jer mi uvek zatvori usta pricom kako on radi a ja sedim kuci... i kako bi nam bilo lakse sa drugom platom... posto vec ne ucim .... bla bla bla...

clock-img

06.07.2009, 13:08

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: lu

user posted image  i još kad mi doda na ovo sve
eee da si se ti udala za nekog xxx,ne bi se ti tako smjela ponašati,vidjela bi ti svog Boguuser posted image

i ovo, kao on je previse tolerantan, kod drugog mi ne bi bilo ovako kao sto je sada user posted image
al za 2 god. smo se zakacili "samo" 2x

clock-img

06.07.2009, 13:12

clock-img

oliveradj

pencil-img

1019

Moj eskivira da bude sa detetom što više može i naravno tu pošizim kad mi kaže ti ne paziš na dete dovoljno i td. Svađamo se oko para on je štediša ja volim da potrošim šta da radim takva sam. Pored njega sam naučila i da štedim ali to mu očito nije dovoljno. Muškarci katastrofa su naročito kad dobiju dete......

Adrijana moje zlato 26.05.2008.

clock-img

06.07.2009, 13:14

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

Muškarci katastrofa su naročito kad dobiju dete......

Potpisujem

clock-img

06.07.2009, 13:33

clock-img

Nella79

pencil-img

316

user posted image  I ja se vishe svadjam sama sa sobom. On ili cuti, ili kad vidi da ga ne pustam tek tako kaze ''uvek sam ti ja kriv'' user posted image  a ja onda gundjam, gundjam pa odustanem... nevredi!!
Za 10 godina, koliko smo zajedno, posvadjali smo se samo jednom tako da nismo razgovarali 2 dana, a i  to je bilo davno. I uvek je oko gluposti, sto gleda fudbal/teletext, zaboravi da izbaci smece, da kupi neshto kad ga zamolim... a ja bash ne umem da iskuliram nego ga odmah napadnem!
Al brzo prodje...

clock-img

06.07.2009, 13:47

clock-img

BabyG

pencil-img

445

Oko chega se svadjamo?! Oko sitnica! Bash malopre se posvadjasmo oko papirnih maramica. Otvori jedno pakovanje i uzme jednu maramicu, pa onda drugo pakovanje i uzme drugo.. Poludela sam! Jesam perfekcionista, ali u trudnotji je pochelo sve da mi smeta.. I dernjam se non-stop.. user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2009, 23:22

clock-img

Sneža

pencil-img

1513

Bio mi je partner u kartanju večeras,i tačno sam znala da ćemo da izgubimo,ma svašta sam mu reklauser posted image user posted image user posted image

superbrzasnežaheroj

clock-img

18.09.2009, 09:37

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Zbog toga sto ne gleda datum proizvodnje
kada kupuje nesto za jelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 09:50

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Mi se najvise zakacimo oko utakmica...
Mrzim fudbal...user posted image user posted image user posted image
Ali eto i ako gleda sad tu neku utakmicu , smeta mi kad se iznervira pa psuje sudiju, igrace... Onda ja begam na ringeraju i user posted image user posted image user posted image

Isto kod nase nego kod nas sam ja onaj ko se nervira psuje i pljuje po sudijama i igracima i tako to. On se tada obicno skloni u drugu sobu pa se i ne svadjamo.

Inace smo se na pocetku najvise zakacili oko toga ko ce da pere sudove,usisava kuci i te neke sitnice na kraju smo napravili plan da svako radi to jedne nedelje medjutim kako sam ja sada kuci i radim od kuci onda to vise padne na mene ali nema veze. A nervira me kada pusta carape, majice koje trebaju na pranje po stanu e to ... grrrrrrrrrrrrrrrrr

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

18.09.2009, 09:54

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eeee zvezdašice user posted image user posted image user posted image user posted image mm kadje prvi put video kako gledam utakmicu rekao da ako se ne smirim - neće da mi da da gledam - kaže ti si trudna, ne smeš da se nerviraš
inače dok sam živela sa bivšim, njegova mama se isprepadala prvi put kad je čula kako gledam user posted image user posted image user posted image user posted image
delijagirl razumem te u potpunosti

što se tiče svađa (da ne dobijem packe) - još uvek se nismo pokačili
dobra ja, dobar on user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:08

clock-img

Lu

pencil-img

15094

Kaže mi da ja ne znam da štedim novacuser posted image
Ok,kažem ja njemu,od sada ti dragi štedi a ja ću samo uzimati koliko meni i malome treba,kao što si ti do sada radio za sebeuser posted image

clock-img

18.09.2009, 10:11

clock-img

Delijagirl

pencil-img

1701

IZVORNA PORUKA: Trcosava

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eeee zvezdašice user posted image user posted image user posted image user posted image mm kadje prvi put video kako gledam utakmicu rekao da ako se ne smirim - neće da mi da da gledam - kaže ti si trudna, ne smeš da se nerviraš
inače dok sam živela sa bivšim, njegova mama se isprepadala prvi put kad je čula kako gledam user posted image user posted image user posted image user posted image
delijagirl razumem te u potpunosti

što se tiče svađa (da ne dobijem packe) - još uvek se nismo pokačili
dobra ja, dobar on user posted image

E trcosava odgovorila sam ti u kutku :) da ne dobijamo packe :)

Glasajte za nasu Greti

http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/12871/narobe-obrnjena.html

clock-img

18.09.2009, 10:13

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

Ok,kažem ja njemu,od sada ti dragi štedi a ja ću samo uzimati koliko meni i malome treba,kao što si ti do sada radio za sebeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:14

clock-img

Trcosava

pencil-img

15173

To lu!!!! TResni šakom o sto!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:17

clock-img

Skoki

pencil-img

175

Ufff...dobra tema...user posted image
Mm i ja smo potpuno razliciti. Svadjamo se oko svega, svakodnevno. Od najmanjih sitnica kao sto je ostavljanje carapa i majci svuda po kuci, do kosenja trave u dvoristu. Mada se ne slazemo ni oko velikih stvari, kada smo kupovali kucu, ratovali smo mesecima, o sredjivanju kuce necu ni da pominjem, on je morao u sve da zabode svoju njusku, zato sada nemamo nista na prozorima. Ja htela lepe zavese i jastuke da sasijem u istoj boji, a on hteo venecijanere, niko nije hteo da popusti, ja zato sto on ne brise prasinu, pa ne zna sta znace glupi venecijaneri, a on iz meni ne znanih razloga. Zato se sada nervira svaki dan kada nam komsije gledaju u tanjir sta jedemo. Tako je bilo tokom celog opremanja stana, i sada mi plaforenje stoje u ormanu i cekaju da budu okacene. Evo skoro smo se pokrvili oko kupovine kola, covek otisao i uzeo novog punta na kredit, ja popizdela. Pricamo vec neko vreme da uzmemo kola, a s`obzirom da se moj tata bavio time, naravno ja se posavetujem sa njim i odlucimo da uvezemo renault scenica 2005 godiste. A moj mm ode meni iza ledja i digne kredit za punta, u fazonu ja kupio auto. Kreten nas zarobio sa kreditom na 7 godina za jebenog punta. Znaci leteli su tanjiri po kuci..user posted image user posted image user posted image
Sve u svemu, kada se sabere i oduzme, nazalost NOVAC cini ljude. MM je kupio taj auto samo zato sto ga je ON PLATIO. Da sam mu trebala ja to sigurno ne bi uradio.
Tako da pod parolom cist racun duga ljubav, mm i ja strogo drzimo podeljene plate i svako radi ono sto moze da plati.
Jedina stvar u kojoj se fantasticno slazemo je sex. To mozemo da konzumiramo i kada ne razgovaramo.user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:20

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Jedina stvar u kojoj se fantasticno slazemo je sex. To mozemo da konzumiramo i kada ne razgovaramo.

user posted image

koliko ste u braku?

clock-img

18.09.2009, 10:20

clock-img

Skoki

pencil-img

175

U novembru ce 2 godine...user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:29

clock-img

ssanja

pencil-img

91

moje dame ewo bas sada citam sta ste napisale ja jeste da sam tek 5 meseci udata ali ziwim sa mojim sasom godinu dana i za sada se nismo poswadjali okokucnih poslowa jer moj muz pere sudowe brise prasinu i usisawa ali bukwalno mi pomaze u swemu..xe xe a mozete da zamislite da je par puta i oribao wc....jedino se poswadjamo jer sam ja malo wise ljubomorna alli to kratko traje....user posted image user posted image

ko ceka taj gubi wreme dame zato samo napred..

clock-img

18.09.2009, 10:30

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: Trcosava

To lu!!!! TResni šakom o sto!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma znaš šta je rekao na ovo...ja se šalim,pa normalno da se šališ i ja se šalim, hmuser posted image

clock-img

18.09.2009, 10:31

clock-img

ssanja

pencil-img

91

kompromis je CUDO....

clock-img

18.09.2009, 10:32

clock-img

sephora

pencil-img

654

naiđe period kada smo super jedan prema drugom, a onda pak neki period kada skačemo jedan drugom u oči, ali nekako oćutimo malo, pa posle ko da ništa nije bilo...
mm im dobru dušu ali je jakooooo afektivan-to mi najviše smeta. kada mu se glava ohladi možeš da ga mažeš na hleb!!!

clock-img

18.09.2009, 10:38

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: ssanja

moje dame ewo bas sada citam sta ste napisale ja jeste da sam tek 5 meseci udata ali ziwim sa mojim sasom godinu dana i za sada se nismo poswadjali okokucnih poslowa jer moj muz pere sudowe brise prasinu i usisawa ali bukwalno mi pomaze u swemu..xe xe a mozete da zamislite da je par puta i oribao wc....jedino se poswadjamo jer sam ja malo wise ljubomorna alli to kratko traje....user posted image user posted image

ni ja se sa mojim nisam nikada svadjala oko kucnih poslova... desilo se jedno 2x da me je zabolela ned. glava da nisma imala snage da zavrsim spremanje rucka... on me je naterao da legnem i sve je zavrsio a posle rucka je prao sudove...

sto se tice ostavljanja stvari po kuci, to svi muskarci rade i ne zelim da se nerviram zbog toga i sebi kidam zivce.. kad god prodjem pored neke njegove stvari koju je ostavio gde ne treba da stoji, sklonim je user posted image a ponekad ga i saceka da je sam skloni ako mu zasmeta jer smo  sami u stanu pa moze da stoji i duze od jednog dana user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:40

clock-img

ssanja

pencil-img

91

narawno to im je u krwi ali ja cim zapazim odma mu obrusim da ih skloni i par puta mu u sali kazem da ce morati sam da ih opere user posted image user posted image

clock-img

18.09.2009, 10:49

clock-img

Anoniman

Ja sam odrastala u porodici gde su se roditelji svaki dan svađali oko gluposti, i na kraju i razveli. Mm i ja se sukobimo ponekad, ja mislim da je jedno ispravno, on drugo, ali da se svađamo, to nikako!
Posvađala bih se oko velikih stvari: uludo potrošenih para bez mog znanja, kocke (ne daj bože), preljube (puj,puj,puj!!!), verbalnog omalovažavanja i sl. Sve ostalo nije vredno ni živaca ni ružnih reči. Mi i kad se ne slažemo oko nečega uglavnom kroz smeh čačkamo jedno drugo. Retko dižemo glasa, a oboje smo po prirodi vrlo temperamentni i impulsivni, samo tu energiju usmerimo na prave stvari user posted image