writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

30.11.2009, 17:35

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

IZVORNA PORUKA: Verus RR

I da, posvadjamo se kada se bas "slucajno" okrene meni ledjima u krevetu, kad mora da prdne!  Kaze da ne moze drugacije da se nakrivi ako je okrenut ka meni!  Sinoc je skoro ugusio i mene a i deteuser posted image   Onda smo se sporeckali, ja sam se demonstraciono okrenula od njega.....skuupiiila svu snag i odlomila jedan mali prd.  Nis' posebno ali samo da mu vratim!

jao Verus user posted image user posted image user posted image user posted image ubicu se user posted image user posted image user posted image user posted image
e nisam se ovako nasmejala davno
sigurno te i zabolelouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 17:36

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image  pa maaalo me zabolelo-a on mrzi kada ja prdim odvratno mu, pa onda kad hocu da mu napakostim ja namerno.  Sinoc bas nisam bila motivisana, pa mi bilo krivo sto je tako mali prd bio.  Al dobro.  Ima dana za megdana.

clock-img

30.11.2009, 17:40

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Verus, jel ovako nesto ispalo ili JACE

clock-img

30.11.2009, 17:40

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image Bravo Verus, ali ja tim prdenjem nisam postigla ništa osim da mi mm kaže da je odvratno kad žena prdiuser posted image ali on i dalje po svom, ništa ne menja to što ja pokušavam. user posted image

clock-img

30.11.2009, 17:48

clock-img

LillyT

pencil-img

3918

Hahahaaa, bas sam se ismejala sada. Mene moj dragi podstice da prdim, simpaticno mu.

Do sada su nase rasprave uglavnom vezane za putovanja, ja bih sav novac (ma i onaj koji nemam) spiskala na putovanja, a on je skroz racionalan. To su vise rasprave, verujte da za skoro 4 godine nismo ni jednom posvadjali.

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

clock-img

30.11.2009, 19:53

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

U našoj vezi, ja sam ta koja ne gleda datum proizvodnje, mm redovno ludi. Ali svađamo se u poslednje vreme češće, valjda zbog mojih hormona, šta li, ja sam redovno nadrndana.
A popi...m kad mi ujutru kaže "presvuci ga ti, ja sam smotan". Pa svi smo u 6 ujutru smotani!

IZVORNA PORUKA: afrodita

IZVORNA PORUKA: Dora

Zbog toga sto ne gleda datum proizvodnje
kada kupuje nesto za jelo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bar jednom nedeljno mi donese neštošto odmah fiknem u smeće jer je istekao rok!user posted image user posted image user posted image

jaoooo gde me podseti
kupio salamu sa rokom do 11.11.
doneo je 10.11. pitam ga kako nije gledao rok
a on: STA JE PROBLEM? STAVI JE U FRIZIDER JA CU JE POJESTI
NIJE TO POKVARENO
nije pokvareno????? i stvarno je pojeo

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

30.11.2009, 20:02

clock-img

Verus

pencil-img

11942

aaaaaaaaaaahahaha afro, umreh od smeha bas je tako bilo: prd i gotovo, a ja planirala nesto boljeuser posted image

Dora, i njemu je odvratno, ali sada mi je izgovor sto sam trudna i sve mi je pritisnutno pa nemam izbora!  Koristim situacijuuser posted image

Verus, jel ovako nesto ispalo ili JACE

clock-img

30.11.2009, 20:08

clock-img

2002m

pencil-img

2595

IZVORNA PORUKA: Verus RR

user posted image  pa maaalo me zabolelo-a on mrzi kada ja prdim odvratno mu, pa onda kad hocu da mu napakostim ja namerno.  Sinoc bas nisam bila motivisana, pa mi bilo krivo sto je tako mali prd bio.  Al dobro.  Ima dana za megdana.

user posted image user posted image user posted image user posted image posteno sam se ismejalauser posted image user posted image niste normalneuser posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 20:10

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image ja uvek crknem od smeha jer znam kolko on to mrzi! al sta me brigauser posted image

daaa ja sam bubamarica-prdilica

< Poruku je uredio Verus RR -- 30.11.2009 20:11:20 >

clock-img

30.11.2009, 20:14

clock-img

2002m

pencil-img

2595

pita me sin...zasto se smejem?......ja mu rekla zbog bubamarice prdiliceuser posted image user posted image

clock-img

30.11.2009, 21:56

clock-img

Anoniman

Svadjamo se oko samo jedne stvari.
Ne mogu da ga nateram da prestane uvece kad dodje sa posla da "duva".
Onda je sav pospan  i usporen a meni je tada muka od njega...
Kao da vece ne provedemo zajedno ..odvratno mi je to.

govorila sam mu i lepo i svadjala se i vikala i pretila i uzalud...
A sad stvarno gubim nerve.

clock-img

30.11.2009, 22:07

clock-img

Anoniman

Sorry, ne ljuti se ali mislis li da je vrijedno to svadje? Ne znam da li ste u braku, imate li djece, ali duvanje nije mala stvar.

Mi se koljemo samo zbog njegovih, inace nam je kuci idila. Cim se oni spomenu... uf!!!!! Namecu svoje primitivne stavove... konstantno....

IZVORNA PORUKA: Anoniman

clock-img

30.11.2009, 22:14

clock-img

Anoniman

Ako nemate dete, verovatno ce ga dete promeniti.
Ako imate dete, a on to i dalje radi...ne zxnam onda sta bih ti reklauser posted image

clock-img

30.11.2009, 23:38

clock-img

Anoniman

u braku smo, trudna sam

clock-img

01.12.2009, 11:14

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: LillyT

Hahahaaa, bas sam se ismejala sada. Mene moj dragi podstice da prdim, simpaticno mu.

Uf sto moj voli da odvali ...pa me svaki put pogleda da ja odreagujem ..a ja navikla pa mi smesno dodje...ja inace  to ne radim pred njim al mu nekad zapretimkad postane dosadan s tim  ...ako ti sad prdnem oduvacu te ..a on Ajde ajde..... al me onda bas  nesto nece user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 11:16

clock-img

Anck Su Nmaun

pencil-img

27429

IZVORNA PORUKA: Nedja

Ako nemate dete, verovatno ce ga dete promeniti.
Ako imate dete, a on to i dalje radi...ne zxnam onda sta bih ti reklauser posted image

Imam prijatelja koji evo sad vec ima troje dece, al kad se ozenio voleo je da duvne ponekad... evo sad to vise ne radi, valjda ga proslo.... zavisi jel mu to svakodnevnica ili samo povremeno opustanje uz drustvo...mada ja nisam ni za jedno ni za drugo ...ali...

clock-img

01.12.2009, 11:24

clock-img

Anoniman

Anonimna, ne mogu da ti kazem nista jer ne znam kakav je bio njegov zivot pre braka, kakva je osoba, kakav je vas odnos...a daleko od toga da ga pravdam, ja takve stvari najzesce osudjujem, ali mozda mu je "potrebno" da se ispuca pre nego sto postane otacuser posted image Naravno postoje i drugi nacini, ali ako je to njegov...ne znam, zaista, sta bih uradila na tvom mestu. Jel on tebe ikako ugrozava kad je naduvan?

clock-img

01.12.2009, 11:31

clock-img

Anoniman

Mislim da nije stvar da on ne može da ne duva, stvar je u tome da mu godi taj osećaj. Ono što ja zaključujem iz tvog posta jeste da on puši neki krš od trave čim je pospan i usporen, jer da puši kvalitetno, bio bi nasmejan i raspoložen.
Znam dosta ljudi koje je dete promenilo.

< Poruku je uredio Tasha RR -- 18.12.2009 23:28:02 >

clock-img

01.12.2009, 11:36

clock-img

Anoniman

Da, u takvom svetu smo rasli i u takav svet donosimo decu, gde trava zaista nije nista strasno. ALI!!! Kao ni pod dejstvom alkohola, covek pod dejstvom trave nije sasvim svoj, i kad se porodis i posle tri neprospavane noci stavis dete da spava izmedju vas u krevet...meni ne bi bilo svejedno da znam da je mm naduvan. Tacnije, ne bih to dozvolila. Ovako...pa stvarno nemam nista protiv toga, ponekad, al zaista ponekad...koliko sam te razumela to je svakodnevno? To je onda i stvar navike, koje treba sto pre da pocne da se resava.
Mm je umeo sa drustvom da duvne kad smo se upoznali...dok sam bila trudna samo jednom...od kako imamo bebu nijednomuser posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 11:39

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

nije to mala stvar pazi duva ej meni je toliko glupo da nemam reci. Kad se pomene duvanje trave na pamet mi padnu neki klinci koji hoce da se dokazu pred drugarima pa covek i da im oprosti sto naravno ne poravdavam al mladost ludost, ali ozbiljan covek muz i otac da duva izduvala bih ja njega iz kuce. Izvini ali me iznerviralo njegovo ponasanje.

clock-img

01.12.2009, 11:46

clock-img

Anoniman

A veruj mi da tm čak i ako želi da ostavi, nije to-to. Nije dovoljno motivisan. Ima onaj jedan klik u glavi koji mora da se desi, verovatno zavisi od osobe do osobe šta je to što izazove KLIK.

< Poruku je uredio Tasha RR -- 18.12.2009 23:28:54 >

clock-img

01.12.2009, 11:49

clock-img

Rivana

pencil-img

3210

A veruj mi da tm čak i ako želi da ostavi, nije to-to. Nije dovoljno motivisan. Ima onaj jedan klik u glavi koji mora da se desi, verovatno zavisi od osobe do osobe šta je to što izazove KLIK.

Ma to ti u zivotu ne treba,

< Poruku je uredio Tasha RR -- 18.12.2009 23:29:19 >

clock-img

01.12.2009, 12:01

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Mislim da nije stvar da on ne može da ne duva, stvar je u tome da mu godi taj osećaj. Ono što ja zaključujem iz tvog posta jeste da on puši neki krš od trave čim je pospan i usporen, jer da puši kvalitetno, bio bi nasmejan i raspoložen.

Jao, Tašo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luda si skrozuser posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 18.12.2009 23:29:55 >

clock-img

01.12.2009, 12:05

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dora

Jao, Tašo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Luda si skrozuser posted image

Nisam luda, nagledala sam se...

Eto, sada me je sramota što to sve znam. user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 18.12.2009 23:30:39 >

clock-img

01.12.2009, 12:12

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Eto, sada me je sramota što to sve znam. user posted image

user posted image E, sram te bilo, žena i majka... Ma, šalim seeeeuser posted image