IZVORNA PORUKA: anci 81
Zene,jel ima neka da je bila mnogo ljubomorna pa da se izlecila...
da mi da recept! Mm se nikada ne bi svadjao da ja ne zapocnem,a ja se svadjam jer sam mnoooogooo ljubomorna na sve sto ga okruzuje,pa cak i na muskarce. Jednom u par meseci ode da se vidi sa nekim drugom i ja napravim skandal....ja bih da on samo sedi kuci,i kad on kaze dobro,nema problema,neka bude tako,onda ga meni bude zao...I tako u krug... Uh...

E, dobra si! Ja sam bila ljubomorna. I još sam! Juče mi otišli na neki sastanak u jednu banku, kad otvara nam devojka i kaže mm "E, mi se znamo!" Meni pruža ruku i kaže ime...
Seli mi u kancelariju, otišla ona po papire, lepa, visoka, zgodna... U, reko, kako se vi to znate??? Kaže on "Pričaću ti" E, tek mi se tu smrači. Sve se smeškam, kuliram...
Kad smo izašli je hiljadu pitanja u minutu. UŽAS!!! Smešna sam samoj sebi ali to je jače od mene!!!
(i da, to mu neka bivša

)
A juče isto, sreli mi nekog momka što se znamo ovako preko posla, a on "Jao, kako lepo izgledaš, stvarno super izgledaš, ne bi se nikad reklo da si trudna baš si zgodna!!!" priča on a mm se smeška... Sad moj scenario u glavi: MM prilazi i udara ga, ovaj pada a ja ih razdvajam... Ali NE! Kad smo otišli mm sav bitan kako me muški gledaju i hvale

pa kaže da mu imponuje...
I onda, ko je tu lud??? JA