writing-img

RE: Oko čega se svađate s partnerom

clock-img

01.12.2009, 12:14

clock-img

Anoniman

Trudnjačo, jesi metnula sliku svog stomaka na RR? Negde sam pročitala da si napisala da ti je odjednom iskočio stomak. user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:17

clock-img

anci 81

pencil-img

314

Zene,jel ima neka da je bila mnogo ljubomorna pa da se izlecila...user posted image  da mi da recept! Mm se nikada ne bi svadjao da ja ne zapocnem,a ja se svadjam jer sam mnoooogooo ljubomorna na sve sto ga okruzuje,pa cak i na muskarce. Jednom u par meseci ode da se vidi sa nekim drugom i ja napravim skandal....ja bih da on samo sedi kuci,i kad on kaze dobro,nema problema,neka bude tako,onda ga meni bude zao...I tako u krug... Uh...

clock-img

01.12.2009, 12:17

clock-img

Dora

pencil-img

3456

Joooj...stomak. Aj staviću popdne, moram sad da idem. Još uvek ne izgledam ko prava trudnjača već kao da sam se prejela.user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:21

clock-img

Anoniman

da znam da je mm naduvan. Tacnije, ne bih to dozvolila. Ovako...pa stvarno nemam nista protiv toga, ponekad, al zaista ponekad...koliko

IZVORNA PORUKA: Anoniman

A veruj mi da tm čak i ako želi da ostavi, nije to-to. Nije dovoljno motivisan. Ima onaj jedan klik u glavi koji mora da se desi, verovatno zavisi od osobe do osobe šta je to što izazove KLIK.

a ja citam ovaj post i pominje se dva puta KLIK a ja sve misem udaram kao da je linkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Tasha RR -- 18.12.2009 23:31:16 >

clock-img

01.12.2009, 12:25

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: anci 81

Zene,jel ima neka da je bila mnogo ljubomorna pa da se izlecila...user posted image  da mi da recept! Mm se nikada ne bi svadjao da ja ne zapocnem,a ja se svadjam jer sam mnoooogooo ljubomorna na sve sto ga okruzuje,pa cak i na muskarce. Jednom u par meseci ode da se vidi sa nekim drugom i ja napravim skandal....ja bih da on samo sedi kuci,i kad on kaze dobro,nema problema,neka bude tako,onda ga meni bude zao...I tako u krug... Uh...

user posted image E, dobra si! Ja sam bila ljubomorna. I još sam! Juče mi otišli na neki sastanak u jednu banku, kad otvara nam devojka i kaže mm "E, mi se znamo!" Meni pruža ruku i kaže ime...user posted image
Seli mi u kancelariju, otišla ona po papire, lepa, visoka, zgodna... U, reko, kako se vi to znate??? Kaže on "Pričaću ti" E, tek mi se tu smrači. Sve se smeškam, kuliram...
Kad smo izašli je hiljadu pitanja u minutu. UŽAS!!! Smešna sam samoj sebi ali to je jače od mene!!!
(i da, to mu neka bivšauser posted image )

A juče isto, sreli mi nekog momka što se znamo ovako preko posla, a on "Jao, kako lepo izgledaš, stvarno super izgledaš, ne bi se nikad reklo da si trudna baš si zgodna!!!" priča on a mm se smeška... Sad moj scenario u glavi: MM prilazi i udara ga, ovaj pada a ja ih razdvajam... Ali NE! Kad smo otišli mm sav bitan kako me muški gledaju i hvaleuser posted image pa kaže da mu imponuje...
I onda, ko je tu lud??? JAuser posted image

clock-img

01.12.2009, 12:26

clock-img

Anoniman

ne zelis da znas na koji sam se nacin izlecila...Sa bivsim deckom sam bila katastrofa ljubomorna ali se kasnije ispostavilo da je sa razlogom (intuicija je dobro govorila)...sedam meseci sam bila luda...bukvalno luda...
Onda se ispostavilo da me vara!
ne zelim da vam objasnjavam zbog cega smo ipak ostali zajedno jos 3 godine (reci cete da sam luda ali verujte da nisam). Uglavnom, vise me  nikad nije prevario  a ja...bolelo me uvo, potpuno se izlecila...

E ali uzalud! Sa mm sam opet ljubomorna, ponekad, cini mi se, bas zbog tog groznog prethodnog iskustva

clock-img

01.12.2009, 12:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Dora

I još sam! Juče mi otišli na neki sastanak u jednu banku, kad otvara nam devojka i kaže mm "E, mi se znamo!" Meni pruža ruku i kaže ime...user posted image
Seli mi u kancelariju, otišla ona po papire, lepa, visoka, zgodna... U, reko, kako se vi to znate??? Kaže on "Pričaću ti" E, tek mi se tu smrači. Sve se smeškam, kuliram...
Kad smo izašli je hiljadu pitanja u minutu. UŽAS!!! Smešna sam samoj sebi ali to je jače od mene!!!
(i da, to mu neka bivšauser posted image )

user posted image user posted image user posted image  Nije smeo u kancelariji da ti kaže da mu je bivša.

clock-img

01.12.2009, 12:30

clock-img

Anoniman

JOj Dora, kod mm bi bio scenario da ga ovaj moj udara, baca u zemlju i slicno...
Oboje smo katastrofalno ljubomorni...

Ludo i bolesno!

Ja i dalje mislim da to jeste posledica nesigurnosti, velike sujete, velikog ega ali sta cu, priznajem!
Dobro je dok je neosnovano! verujte...

clock-img

01.12.2009, 12:34

clock-img

Dora

pencil-img

3456

user posted image Oti, ja stvarno verujem mm i nisam nesigurna a opet sam ljubomorna kad god je neka dobra cica s njim u kontaktu. Ne zato što je s njim u kontaktu već što je dobra cicauser posted image To nije nesigurnornost već valjda neki kompleksi...user posted image
Ne mogu da verujem da sam to reklauser posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:35

clock-img

Anoniman

user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:38

clock-img

Anoniman

a mm je besan kad ja kazem da mi se svidja neki glumac ili da je neki sportista sladak...on nece da prica samnom...on je tek luduser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:39

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image user posted image user posted image  Nije smeo u kancelariji da ti kaže da mu je bivša.

user posted image Nije smeo jer nikad ne zna kako ću ja reagovati... Znam da budem luda skroz, ili cinična, bezobrazna ili da kuliram...ali nije hteo da se kocka pa mi je rekao napolju. Ali dal je džentlmen ili šta, rekao je da su samo jednom izašli na piće pre 100 godina!
Ma da, pa ga se seća. Ja s kim sam samo jednom izašla na piće, sad da me ubiješ ne bih znala ime...

clock-img

clock-img

Anoniman

user posted image   OTI

Eh, Dora, ćuti i uživaj... ja ne pamtim ni mnogim drugima ime a bila sam sa njima više puta nego na samo jednom piću...

< Poruku je uredio Tasha RR -- 1.12.2009 12:40:54 >

clock-img

clock-img

Anoniman

uvek oko sitnica se zakacimo onako svetski! ali kad su krpunije stvari u pitanju, mi smo uvek razumni u prici! mada mene te sitnice bas uzasavaju... a i ja sam ta koja je bucnija u nasem braku! user posted image

clock-img

clock-img

anci 81

pencil-img

314

Joj,ja imam neki put utisak kao da sam bre opsednuta! Zamislite kad ja napravim skandal jer se dopisuje sa kolegom sa posla! Em rade zajedno,em se dopisuju,pa sta toliko imate da pricate????? ONDA USTANEM USRED NOCI,UZMEM TELEFON I ODEM U KUPATILO DA VIDIM SA KIM SE DOPISIVAO,PRICAO... Kad ne nadjem nista ja opet pocnem da se svadjam i kazem pa da,sve si izbrisao... Slobodno mi kazite da sam bolesna...

clock-img

01.12.2009, 12:40

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

IZVORNA PORUKA: OTI

ne zelis da znas na koji sam se nacin izlecila...Sa bivsim deckom sam bila katastrofa ljubomorna ali se kasnije ispostavilo da je sa razlogom (intuicija je dobro govorila)...sedam meseci sam bila luda...bukvalno luda...
Onda se ispostavilo da me vara!
ne zelim da vam objasnjavam zbog cega smo ipak ostali zajedno jos 3 godine (reci cete da sam luda ali verujte da nisam). Uglavnom, vise me  nikad nije prevario  a ja...bolelo me uvo, potpuno se izlecila...

E ali uzalud! Sa mm sam opet ljubomorna, ponekad, cini mi se, bas zbog tog groznog prethodnog iskustva

uh... sta bih ja sve mogla da napisem na ovu temu user posted image
i ponekad se stvarno zabrinem za sebe sto mislim da moze da se desi da me prevari... al ako bi i doslo do toga znaci da me nije dovoljno voleo i da me nije zasluzio ako i pomisli da pogleda drugu .. pruzila sam mu mnogo, sve sto sam mogla a ako mu to nije dovoljno onda neka vara ako ima potrebu... i onda bye bye
necu vise ja da lupam glavu, postaje bolesno...

clock-img

01.12.2009, 12:42

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: OTI

a mm je besan kad ja kazem da mi se svidja neki glumac ili da je neki sportista sladak...on nece da prica samnom...on je tek luduser posted image user posted image user posted image user posted image

u, pa onda je ovaj moj super! Ja kad kažem da mi se sviđa neki njegov drug, da je faca i zgodan...a on prokomentariše"Pa jeste, momčina je"user posted image meni malo bzv, ali on STVARNO zna kad ima a kad nema razloga za ljubomoru. Ima neku jaku intuiciju, par puta je bio ljubomoran ali s razlogom. Nekako, oseti i zna.

clock-img

01.12.2009, 12:43

clock-img

Anoniman

Kao moderator, moram da reagujem:

Imamo i temu o Ljubomori i temu o Prevari.

anci81, ti si već negde pisala o ovome, ali anonimno, zar ne? user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:43

clock-img

Dora

pencil-img

3456

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

user posted image   OTI

Eh, Dora, ćuti i uživaj... ja ne pamtim ni mnogim drugima ime a bila sam sa njima više puta nego na samo jednom piću...

istouser posted image

clock-img

01.12.2009, 12:44

clock-img

Dora

pencil-img

3456

ok. moderatoru, izvini!user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:49

clock-img

anci 81

pencil-img

314

user posted image Oti, ja stvarno verujem mm i nisam nesigurna a opet sam ljubomorna kad god je neka dobra cica s njim u kontaktu. Ne zato što je s njim u kontaktu već što je dobra cicauser posted image To nije nesigurnornost već valjda neki kompleksi...user posted image

Ja se slazem sa tobom i sa OTI! Ima tu nesigurnosti,manjak samopouzdanja,ali na prvom mestu da su to neki kompleksi,nize vrednosti...
Ja sam takva za sve u zivotu. Uvek sam se povlacila nazad,nisam ti ja neko ko ce izaci u prve redove...

clock-img

01.12.2009, 12:49

clock-img

pahulja76

pencil-img

1516

ok. moderatoru, izvini!user posted image

sorry, moderatoruuser posted image , necemo vise user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:51

clock-img

anci 81

pencil-img

314

Nisam Tasho! I bezim odavde,na te temice! user posted image user posted image

clock-img

01.12.2009, 12:52

clock-img

Anoniman

Ko da sam ja ovo napisala!

clock-img

01.12.2009, 12:53

clock-img

Anoniman

Neko je već pisao sličnu stvar anonimno, kako stalno mora da zivka muža, ne sećam se teme, znam da je Lilly napisala da nauči da štrika user posted image , to mi je billo jako smešno.