cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

FOTO: Ilustracije o trudnoći koje morate pogledati

Pre trudnoće, i žene i muškarci zamišljaju ovaj period kao blažen i radostan. Svaka trudnica može vam iskreno reći da trudnoća donosi i mnogo stvari koje su daleko od divnih očekivanja koje poznajemo iz filmova.

FOTO: Ilustracije o trudnoći koje morate pogledati

Trudnoća često nije ništa drugo do idealizovana slika srećnog iščekivanja koju vidimo na filmskim ekranima. Bol u donjem delu leđa, gorušica, nesanica, otečene noge i ruke, strije po celom telu, jutarnje mučnine i napadi tečnosti usled besnih hormona, a da ne govorimo o teškom poslu nošenja „gomile“ ispred sebe i bezbroj pitanja i strahova koji muče buduće mame i tate. Sve ovo je, hteli to ili ne, deo perioda trudnoće.


PROČITAJ JOŠ: 9 načina kako se budući tata može povezati sa bebom u maminom stomaku


Na negativnu stranu trudnoće možemo gledati kao na nešto neprijatno, ali se istovremeno tome i smejati. Jedna mama je to rešila sa humorom - Line Severinsen (www.kosogkaos.no) je nizom zabavnih ilustracija prikazala sve nedaće koje prate trudnoću.


Bez obzira na to da li ste tek ugledali plus na testu za trudnoću, ili gledate kako stomak „raste“, ili ste možda već presrećni roditelji, ove ilustracije trudničkih tegoba će vas nasmejati do suza. Pogledajte ih u galeriji iznad.


PROČITAJ JOŠ: Kada porođaj ne protekne onako kako smo zamislili


Da, i to su „lepote” trudnoće, ali se brzo zaboravljaju kada u naručje primimo svoje najveće blago. E, tada počinju druge "sutuacije", kojima se takođe iskreno smejemo.

 

trudnica

IZVOR: Line Severinsen, kosogkaos.no

 

news-img

U Grčku možete otputovati avionom i autom, ali i liftom

Ne propustite izuzetno delo Može li čitava stara Grčka da stane u jedan lift? grčkog arheologa i pisca Teodora Papakostasa, koju pred srpsku čitalačku publiku donosi Vulkan izdavaštvo.

favorite-img

Oglasna poruka

Poslednji tekstovi

article-img

Poslednje teme sa foruma

message-img