U svadji sam sa 3 mame iz ulaza.
Prosle nedelje dolazim kuci, moja cerka i 10-tak klinaca ispred ulaza. Sve poznata deca. Uvek ih neko pazi, tako je do sada bilo. To su uglavnom kllinci od 7-12 godina. Znaju se od rodjena, i uvek je neka mama ili baka napolju, onako sedi u pozadini i pazi.
Primetim nepoznatog lika. Pozovem cerku da udje i pitam je ko je to? Kaze od neke njihove drugarice brat. Koje drugarice?
"Ne znam, mislim ANE?!?
Koje Ane?
Tajac
Izadjem opet napolje pozovem drugara cerkinog i njega pitam ko je taj lik?
Klinac mi kaze da je to Janin brat.
Vec mi je sumnjiv. Pridjem grupi dece i pitam nepoznatog.
"Ko si ti?"
" Komsija"
"Koliko imas godina?"
"19 "
"/i sta radis sa decom? Malo si velik da bi pisao u pesak"
"Igram se"
Onda sam poludela, oterala sam kretena, posle sam zvala muza koji ga je savatao i pripretio mu da se ne priblizava deci.
Tu na scenu nastupaju mame. Skupile se kokoske da mi ocitaju bukvicu. Kako sam mogla tako divnog decka da napadnem? Pa on bas voli decu i pazi na njih.
Na pitanje ko je taj lik, ko su mu roditelji, odkud on odjednom tu, kako se ne boje, toliko je pedofila....
Rekle su mi da sam paranoik. Bas je fin, a pojma nemaju ko je, i nije im bitno. Deca ga obozavaju.
To je bilo previse. Poludela sam i spakovala sam ih u tri lepe. Sve 3.
Posle sam par dana, opet vidim kretena(inace sav je izfeminiziran ima zenstvenije pokrete od vecine zena). Pridjem mu i on mi kaze
:Ja sa vama ne razgovaram"
"Slusaj me budalo, pogledas li moju decu oko cu viljuskom da ti vadim'
Pa nek sam divljak i varvar, bas me briga, taman da niko sa mnom ne razgovara. Ispalo je kako sam napravila podelu u inace sloznom ulazu. Par mama je na "mojoj strani", a one 3 su protiv.
Taj lik se vec danima ne pojavljuje, ali ga vidjam u kvartu, trci sa decom tih komsinica, igra klikere, drzi ih za ruke... Ali ne pred mojim ulazom i kada me spazi bezi koliko ga noge nose. Drzim decu pod lupom, nemam mira sekunde. Eto samo da smo bile slozne, ali....