writing-img

RE: Mame se svađaju???

clock-img

11.05.2010, 10:35

clock-img

Cvetana

pencil-img

314

Ma razumem ja sta ti hoces da kazes, ali zaista ima ljudi koji se ponasaju kao da svi treba da se sklanjamo i divimo nestaslucima i glupostima njihive dece. Normalno je da je dete malo i ne zna i nestasno, ali roditelj je tu da reaguje
Meni je prosle godine bilo grozno kad sam s drugaricom bila u Trznom centru i kad je njen klinac od 2 god pobacao paketice i srusio vestacku jelku, ona se smejala, bilo joj  je simpaticno, a ja u zemlju da propadnem.

I savetujem ti da ne stavljas dete da sedi na salteru jer sam radila u banci, na salteru, i bila svedok nekoliko padova koji se nisu bass lepo zavrsili. Posle bila kreiva banka, klizav salter, a i sluzbenicima neprijatno jer samo gledaju kako ce dete da se izvrne.user posted image

clock-img

11.05.2010, 10:38

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Cvetana

I savetujem ti da ne stavljas dete da sedi na salteru jer sam radila u banci, na salteru, i bila svedok nekoliko padova koji se nisu bass lepo zavrsili. Posle bila kreiva banka, klizav salter, a i sluzbenicima neprijatno jer samo gledaju kako ce dete da se izvrne.user posted image

Ma neće. user posted image Ustvari, ja se trudim da svuda stižem sa svime popunjenim, tako da su retki slučajevi kada se takvo šta dešava.

clock-img

11.05.2010, 23:25

clock-img

Novosadjanka T.

pencil-img

310

U svadji sam sa 3 mame iz ulaza.

Prosle nedelje dolazim kuci, moja cerka i 10-tak klinaca ispred ulaza. Sve poznata deca. Uvek ih neko pazi, tako je do sada bilo. To su uglavnom kllinci od 7-12 godina. Znaju se od rodjena, i  uvek je neka mama ili baka napolju, onako sedi u pozadini i pazi.

Primetim nepoznatog lika. Pozovem cerku da udje i pitam je ko je to? Kaze od neke njihove drugarice brat. Koje drugarice?
"Ne znam, mislim ANE?!?
Koje Ane?
Tajac
Izadjem opet napolje pozovem drugara cerkinog i njega pitam ko je taj lik?
Klinac mi kaze da je to Janin brat.

Vec mi je sumnjiv.  Pridjem grupi dece i pitam nepoznatog.
"Ko si ti?"
" Komsija"
"Koliko imas godina?"
"19 "
"/i sta radis sa decom? Malo si velik da bi pisao u pesak"
"Igram se"

Onda sam poludela, oterala sam kretena, posle sam zvala muza koji ga je savatao i pripretio mu da se ne priblizava  deci.

Tu na scenu nastupaju mame. Skupile se kokoske da mi ocitaju bukvicu. Kako sam mogla tako divnog decka da napadnem? Pa on bas voli decu i pazi na njih.

Na pitanje ko je taj lik, ko su mu roditelji, odkud on odjednom tu, kako se ne boje, toliko je pedofila....

Rekle su mi da sam paranoik. Bas je fin, a pojma nemaju ko je, i nije im bitno. Deca ga obozavaju.

To je bilo previse. Poludela sam i spakovala sam ih u tri lepe. Sve 3.

Posle sam par dana, opet vidim kretena(inace sav je izfeminiziran ima zenstvenije pokrete od vecine zena). Pridjem mu i on mi kaze
:Ja sa vama ne razgovaram"
"Slusaj me budalo, pogledas li moju decu oko cu viljuskom da ti vadim'

Pa nek sam divljak i varvar, bas me briga, taman da niko sa mnom ne razgovara. Ispalo je kako sam napravila podelu u inace sloznom ulazu.  Par mama je na "mojoj strani", a one 3 su protiv.

Taj lik se vec danima ne pojavljuje, ali ga vidjam u kvartu, trci sa decom tih komsinica, igra klikere, drzi ih za ruke... Ali ne pred mojim ulazom i kada me spazi bezi koliko ga noge nose. Drzim decu pod lupom, nemam mira sekunde. Eto samo da smo bile slozne, ali....

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

clock-img

12.05.2010, 08:01

clock-img

afrodita

pencil-img

1814

Moja bivsa drugarica je mama decaka koji ide sa
mojim Dakijem u razred.
Posto je njen veliki sin mlatio moga godinama, i ja
moga ucila da se uvek skloni jer ako vrati dobice jos
vise, jednom mi pukne film i posavetujem ga da drugi
put vrati i pobegne istog trena.
Tako i bi ali moja bivsa drugarica sa svojom familijom
doceka mog Dakija i zapreti mu groznim stvarima.
Sledeci moj susret sa njom bila je moja pretnja upucena
licno njoj uz povisen ton u afektu na javnom mestu.
...vec sam se ponovo iznerviralauser posted image

clock-img

26.02.2011, 21:53

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

10.08.2011, 13:03

clock-img

Anoniman

Moje dete je još malo, tako da ja na sve njegove postupke motrim kao orao i uvek pazim kako postupa sa ostalim klincima, ali sam već bila u situacijama da graknem na poneku mamu (na jednu te istu čak dva puta u tri meseca user posted image ). Prvi put sam bila u jednom kafiću gde ima igralište za klince i jedan mali od recimo 4 godine išao za Mišom i jednim njegovim vršnjakom i stalno ih gurao i gazio user posted image Ja stalno njemu: pazi, oni su mali, povredićeš ih blabla... Osvrćem se,niko u kafiću ne reaguje na to dete. I tako jedno 20-ak minuta, kad on za Mišom na tobogan, pa će da ga gurne niz isti, a ja skočila pa prišla ovom malom,pa mu lepo diskretno šapnula: ja ne znam s kim si ovde i da li te tvoja mama tuče, ali budeš li još jednom pipnuo ova dva mala dečaka ja ću te prebiti. Dete bez reči otišlo i više ih nije gnjavio. Isti mali posle mesec dana u šumi u parku uzeo Mišin motor (bez da sam i videla da ga je drpio) iživljavao se po parku na tom bebi motoriću, kad mu dosadio fljnuo ga u žbunje, ja i dalje ne znam čiji je, pa počela naglas, kako je to nekulturno-prvo, uzeti tuđe bez pitanja, pa baciti u žbun, umesto da se vrati na mesto, a mali počeo da psuje! user posted image Kad evo konačno i dotične mamice: u čemu je problem?! Baš smo se lepo posvađale (mislim da sam pisala već u negatvnoj energiji user posted image )
A prošle nedelje, opet ona sa tim malim u parku, on uzeo pa udara malu decu na igralištu, mama naravno puši i pije kafu i boli je ona stvar, ja se već spremila da je pitam: sećate li me se?! Kad jedan tata uzeo onog malog pa ga za uvo svukao sa svog dečaka od svega 13 meseci! Ispsova i njega i njegovu majku, žena ćutala kao zalivena-samo je malog pozvala da sedne za sto i da više ne ide na igralište. A sve mi nekako bilo milo što nisam jedina koja joj je skrenula pažnju, stvarno je kretenski kad roditelj tako nešto dopusti svom detetu.

clock-img

10.08.2011, 13:11

clock-img

Anoniman

Kuku, al' ste zaebate, moja Nina neće s vama da se druži user posted image . Šalim se, ja sam napisala upozorenje za svakog ko ulazi u moju zgradu, videla je Neđa, upišala se od smeha. 

clock-img

10.08.2011, 13:13

clock-img

Anoniman

A šta piše???????

clock-img

10.08.2011, 13:18

clock-img

Anoniman

Jao mi imamo jednog probisveta od 9 godina u dvorištu čija majka max kaže "Neeeemooooj Miiiilaaaaneeee!"...

Pre koji dan je jurio komšinicu mačku, ova mu kaže "Nemoj Milane, ostavi mačku!", a on joj odgovara "Možeš da me povučeš!", a majka mu sedi na 2m i ne reaguje.
Kad god Milan siđe u dvorište, svi klinci (mlađi od Milana, Lukina ekipa) se posvađaju, jer su naivni i ovaj uspe da ih napujda jedno protiv drugog. Sad sam već počea jasno i glasno da govorim "Nećemo Luka ostati napolju, tu je Milan!", "Luka skloni se od Milana, ne možeš se igrati sa njim, on je bezobrazan!" I baš me briga šta Milan i njegova draga mati misle o tome.

clock-img

10.08.2011, 13:20

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Tash, moj idol!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

10.08.2011, 13:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: New Mom
Tash, moj idol!user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2011, 13:29

clock-img

Snelle

pencil-img

7446

Ja sam se prošle nedelje izdrala na devojčicu od 12, 13 godina koja pored mog deteta urlala iz sveg glasa dozivajući neku drugaricu. Jao kako sam se obrušila na nju, samu sebe sam iznenadila jer ja se ne izdirem tako na decu user posted image  Posle mi je bilo krivo ali to je bila potpuno instiktivna reakcija. 

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

clock-img

10.08.2011, 13:31

clock-img

tijatija

pencil-img

2590

Moja deca su jos mala, ali imam jedno pitanje za vas... Kako reagujete na rodbinu ( zaovinu, sestrinu , jetrvinu decu)....Kad se na pr.igraju sa vasom a te zaove , jetrve, snahe ili sta vec neobracaju paznju na svoju user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ludim od toga ali neznam kako da se postavim dok jednom ne pouser posted image , ali uglavnom su to svi sa muzevljeve strane pa mi nekako npr. njegovoj sestri da kazem ili da viknem na njenu decu user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.08.2011, 13:41

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: n i n a

A šta piše???????

Piše ovako, od reči do reči: Najljubaznije molim sve spremačice, poštare, putnike namernike, Jehovine svedoke, prodavače magle i Kirbi prezentere da bar na neko vreme sjašu sa interfona stana br. X. Nije mi problem na 100 puta u toku jednog sata ustanem i otvorim vam vrata, ali mi je problem da iznova i iznova uspavljujem dete koje vi svaki put revnosnim zvonjenjem na isto zvono uspešno probudite! user posted image

Moj stan je prvi na spisku, odmah odozgo i najlakši za overiti zvonom, pa svi jašu po njemu.

Pre tog natpisa sam se posvađala sa spremačicom koja mi je zvonila 7 puta za 5 minuta jer je te zaboravila kofu, te četku, te nema ključ od biciklane... user posted image

clock-img

10.08.2011, 13:44

clock-img

Anoniman

Bravo Bubo user posted image A moje dugme na sredini table, pa opet zvone user posted image Kao da piše: stisni ovde, mama sigurno kući, čuva bebu! user posted image

clock-img

10.08.2011, 13:46

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27034

I kod mene je na sredini, pa zvone u 5 ujutru. I to barem jednom u toku nedelje.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 10.8.2011 13:49:33 >

clock-img

10.08.2011, 13:47

clock-img

Anoniman

user posted image

Pa mislim stvaaaarnoo...

Btw, moraću izgleda opet da se svađam sa tom spremačicom, čula sam da me ogovara po komšiluku user posted image

clock-img

10.08.2011, 13:58

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

nije bitno gde je ...oni zvone redom....

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

10.08.2011, 13:59

clock-img

Anoniman

Imala sam i slučaj da sam se zamerila sa baš dragom prijateljicom, iako se nismo ono posvađale, ja sam prilično povređena otišla sa tog susreta user posted image
Odluči ona sa još par prijateljica da idemo u Mađarsku u shopping (od njih tri jedna ima jedno dete od 6 godina, druge dve nemaju još klince, moj Miša bio nekih 5 meseci, a njen mali nešto stariji od Miše). Ja kažem da ne mogu. A zašto??? Pa nema ko da mi čuva dete, pa ne znam koliko ćemo se zadržati na granici, a ona prevrnu očima-o Bože što ti ne znaš da se snađeš, i razmazila si malog mnogo... a ona ima svekrvu 24/7 na raspolaganju, ona im i sprema i kuva, njen muž kad završi posao ima ručak, a ja mom moram da skuvam, i naravno da ne razume. Toliko sam poludela, čak sam htela da uzvratim drsko, ali sam se suzdržala... Delovalo mi je suvišno komentarisati...

clock-img

10.08.2011, 14:01

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

i tu uvek dobro dodje ona: ne treba se raspravljati sa budalom jer ljudi nece uočiti razliku user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

10.08.2011, 14:08

clock-img

Anoniman

Ja sam imala pomračenje pre jedno nedelju dana.
Izlazim iz zgrade sa Nešom, iza nas izlazi komšinica, 15-16 godina, slatka devojčica, u farkama i majici, sa drugaricom. Nismo napravili 5 koraka, pridružuje se čopor dečurlije od 3-8 godina, njih 7-8, i kreću da dobacuju devojčicama, onako kao sa građevine, bezobrazno. Njih dve ih prvo ignorišu...pa podviknu, i na kraju se jedna okrene i počne da urla na klinca. U tom trenu prolazi drugi iz te ekipe na bajsu i uhvati je za dupe, ona ga povija i udari mu šamar. Klinac sleće sa bajsa i zaleće se da je udari.
Žene, ja sebe nisam mogla da prepoznam. Ja sam toliko urliknula, prvo im pripretila policijom, onda slagala da im svima poznajem roditelje, i da ako ih još jednom vidim da maltretiraju nekoga idem pravac kod roditelja, i svašta sam im još rekla...i onda sam shvatila da moje dete stoji pored mene i drži me za ruku...malo se uplašiouser posted image Ko bre pušta decu od tri godine na ulicu, to je ustvari bulevar, je l' moguće da ti roditelji ne znaju kakva su im deca, ili ih samo nije brigauser posted image

clock-img

10.08.2011, 14:09

clock-img

lanajelena

pencil-img

7467

Bubo user posted image ...evo pre 10 sekundi zvone za reklame user posted image (naravno da Dusan spava)

clock-img

10.08.2011, 16:50

clock-img

liliana

pencil-img

4820

IZVORNA PORUKA: tijatija

Moja deca su jos mala, ali imam jedno pitanje za vas... Kako reagujete na rodbinu ( zaovinu, sestrinu , jetrvinu decu)....Kad se na pr.igraju sa vasom a te zaove , jetrve, snahe ili sta vec neobracaju paznju na svoju user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ludim od toga ali neznam kako da se postavim dok jednom ne pouser posted image , ali uglavnom su to svi sa muzevljeve strane pa mi nekako npr. njegovoj sestri da kazem ili da viknem na njenu decu user posted image user posted image user posted image

Ja imam sličan problem, draga.
Od devera klinac, koji ima 4 god, čim vidi moju T. nasrće na nju. Prvi put ju je udario kad je imala mesec dana, pa 10 dana posle toga. I stalno tako. Ili je udari ili joj se izvrišti u facu da ne mogu da je smirim. Ona sada ima 20 meseci, pa ti vidi. Nisam do skoro lično reagovala, več sam  to prepuštala MM, ali-sčlaba vajda. Njegovi roditelji ne reaguju, jer njihov sin, Veličanstveni Nevaspitani Kralj je neprikosnoven i  na njega se ne viče, a ne daj bože da se  udari njegovo cenjeno dupe!!!Od skoro sam preuzela stvar u svoje ruke:kad  je udari, ja udarim njega preko ruke i boli me  D*** da li če se mama i tata mu, ljutiti na mene. Nije mnoje dete  ciganka ostavila u kontejneru a ja ga pokupila odatle da bi ga svak mogao  ćuškati kak mu je volja!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

10.08.2011, 16:55

clock-img

*Alexx*

pencil-img

8067

Sinoć u igraonici, klinac od oko 3 godine, jarca okolo, otima igračke, gura se sa decom, vrišti... Tata sedi ispred igraonice, pije kaficu, s vremena na vreme dođe do ulaza, konstatuje da su najgori između 2 i 3 godine i vrati se da sedne. More.... Da se razumemo, i moje dete jarca, i trči okolo, kad krene da se koška s nekim, odmah sam tu i razdvajam.

Do not speak - unless it improves on silence.

clock-img

10.08.2011, 23:08

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Bubo user posted image ...evo pre 10 sekundi zvone za reklame user posted image (naravno da Dusan spava)

Isti problem sam danima imala, vise ga nece biti user posted image   iskljucili smo interfon pa sada neka zvone do mile volje user posted image
Pre neki dan Vuk je spavao i postar je "legao" na interfon, toliko se jadnice prepao da je u snu poceo da vristi i place user posted image mm je pop.... i iskljucio interfon