writing-img

RE: Mame se svađaju???

clock-img

10.08.2011, 23:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tijatija

Moja deca su jos mala, ali imam jedno pitanje za vas... Kako reagujete na rodbinu ( zaovinu, sestrinu , jetrvinu decu)....Kad se na pr.igraju sa vasom a te zaove , jetrve, snahe ili sta vec neobracaju paznju na svoju user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ludim od toga ali neznam kako da se postavim dok jednom ne pouser posted image , ali uglavnom su to svi sa muzevljeve strane pa mi nekako npr. njegovoj sestri da kazem ili da viknem na njenu decu user posted image user posted image user posted image

Ja nemam rodbinske dece, ali dosta prijateljica dovodi decu kod mene (mislim, dođu na kafu i druženje).
Kada procenim da je situacija izmakla kontroli, ja podviknem, i to redom ređam imena, koliko god da ih je! Onda sam se uplašila da možda neke od tih mama baš to i ne odobravaju pa sam pitala, kažu "Ne, ne, neko ih mora smiriti, a tebe slušaju!" Tako da je dogovor takav da kod mene u kući ja zavodim red, a kod njih one.

clock-img

10.08.2011, 23:21

clock-img

dijana1*

pencil-img

9126

Tasho al si stroga user posted image

clock-img

10.08.2011, 23:21

clock-img

Anoniman

A ovima što zvone kao idioti se opušteno javim, kažem KO JE?
- Delimo reklame.
- I?
- Možete otvoriti?
- Ne.
I spustim.
Ne znam dal se stalno motaju isti po kvartu, ili ih samo već neko vreme nema, ali niko nije zvonio već neko vreme.

clock-img

10.08.2011, 23:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dijana1

Tasho al si stroga user posted image

Moj stan ide u krug, i to je dušu dalo za uspaliti se: voziti auto i motor komšinici po glavi, igrati se vije i sl. Moram da budem stroga kada ih je više, to su te uspaljene godine. user posted image

clock-img

10.08.2011, 23:28

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27034

Kad cujem interfon ne dizem slusalicu. Ko se nije najavio pravim se blesava. Fiksni mi je npr. iskljucen jedno mesec dana. Stalno neko zove bivse stanare. Ukljucim ga samo ako mi nesto treba i opet iskljucim.

clock-img

10.08.2011, 23:30

clock-img

Anoniman

Nama su crkle bat na fixnom, a toliko ga ne koristimo da se niko ne seti da kupi nove. user posted image

totalno sam off. user posted image

clock-img

20.08.2011, 00:19

clock-img

Brana

pencil-img

4456

Retko,mora neko bas da se pro..ere da bi mi pukao zivac...obicno iskuliram...a ako mi vredja dete,tada ne cutim nikad!

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

20.08.2011, 00:22

clock-img

Brisani korisnik

pencil-img

-4166

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

20.08.2011, 00:24

clock-img

Brana

pencil-img

4456

e Mery isto razmisljamouser posted image ..necu bas da bijem, ali jedan samar je dovoljanuser posted image

< Poruku je uredio Brana -- 20.8.2011 0:27:45 >

Kada nekog volis bori se za njega,
kada nekog trazis,trazi ga gde treba,
kada nekog varas,varaj ga da valja,
al kada nekog volis,voli ga do kraja!!!

clock-img

22.08.2011, 16:15

clock-img

liliana

pencil-img

4820

Evo teme, Jelena!user posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 24.8.2011 22:05:08 >

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

clock-img

24.08.2011, 22:06

clock-img

Lu

pencil-img

15094

IZVORNA PORUKA: jelena038

Dete mi od skoro izlazi napolje samo, nije kavgadzija, poslusan je, ali je medju najmladjima, a nema starijeg brata, niti sestru. Kako deca to itekako umeju da koriste, a ja ne zelim da mu uskratim odrastanje sa decom iz zgrade, niti da ga, s druge strane zezaju kako samo njega mama mora da cuva, desava se da mu ukradu, otmu, zeznu ga na foru, bojim se da ce sutra neko da ga udari, ako ne pokazemo da to tako vise ne moze.

Danas su mu na jako pokvaren nacin ukrali loptu i prekipelo mi je. Otisla sam u prodavnicu, pitala lokalnu sveznalicu gde zive, i istina, dok sam dosla do lopte, osecala sam se kao gouser posted image no, ali nisam mogla da istrpim.

Kakva su vasa iskustva i ucestvujete li u decijim sukobima, kada znate da vase dete nije krivo?

PS. nadam se da ne postoji tema, trazila sam, ali nisam nasla.

IZVORNA PORUKA: verolino

Mislim da jednostavno to deca moraju da prerastu...Zezali su i men, mog brata posebno, ali prodje...Vec sam jednom pricala kao ga je tukla neka debela Goca...Moj otac je strogo zabranio bratu da bije devojcice, pa je on pustao da ga ova mlati...I onda sam ja jednom poludela i rekla caletu, dokle vise??A on mi je odgovorio, musko ne sme da bije zensko, ali nista nisam rekao za odnos zensko-zensko....I to je bilo to...Mislim da sam bila 4-5 razred...Goca jos pamti te batine...Sad je divna devojka i kaze da sam joj ja bila za naukuser posted image
E sad, moj drug je do 7-og razreda imao izmisljenog brata...I samo sam ja to znala...I time se branio, dok nisu saznali da ne postooji, ali tada je on vec bio rmpalija, koga niko nije smeo da napadne....Misljenja sam da sva deca to prodju...jednostavno, tako se valjda uci sta je zakon jaceg...Normalno je da te je pogodilo, ali se trudi da se ne petljas mnogo, dokle god nije fizicko maltretiranje u pitanju...

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!