Poslednji tekstovi

EGOISTA roditelj i deca u takvom okruženju
Deca iz ovakvog okruženja imaju suštinski vrlo težak zadatak. Oni bi trebalo ne samo da zadovolje...
Odgoj i razvoj

NIVEA i SOS Dečija sela Srbija: Međunarodni dan deteta
Beograd, 24. novembar 2025. - Povodom Međunarodnog dana deteta, dana kada se u celom svetu skreće...
Promo objava
Odgoj i razvoj

)ali znam sebe,ja sam zivac ne bih mogla to da cekam da zavrsi niti da skupljam sudove ceo dan pa da na kraju pustim niti da pustim pa da odem negde ...nema sanse..a nije mala cena da bih je kupila pa da stoji,meni treba odredjena marka(posto mi je sve ostalo u kuhinje te marke)i odredjena boja a ta ni malo nije jeftina pa sad ako bas bas jednog dana zakljucim da ne mogu bez nje kupicu je...inace mi slavimo i slavu i imam dnevno oko 20 gostiju ,sudove operem da gledam na kraju kad svi odu pa za pola sata ,ne vise,a masinu bih trebala da palim dva puta po pola sata(mislim da je to najkraci program ako se ne varam,jos gore ako je duzi)da bih sve to oprala...brza sam
...ne znam cime to da izribam,probala sam domestosom skine malo ali ne sve ...sta da radim?Imate li iskustva sa tim?
Čaše mi ostanu muzgave ili prljave ako se pio npr. gusti sok iz njih. Nikad ih više neću uzeti.
To tebi ne valja masina. Ako ti ne valjaju ti ih slobodno posalji meni
) da kupujem po spisku. Ranije sam imala obicaj da odem pa kupujem sve i svasta zato sto je ''na akciji'' ali sada se bas suzdrzavam i kupujem ono sto mi stvarno treba. Ne volim ni da natrpavam stvari, sto sam takodje ranije radila, pa onda pola pobacam zato sto je istekao rok ili prosto dugo stoji - to sam najvise radila kad je kozmetika u pitanju, sada vise ne.