cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

02.01.2014, 00:18

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

samo jučer 3 puta tjekom neka 3-4 sata a bol u jajnicim i leđima je bila cijeli dan, danas ništa

clock-img

02.01.2014, 00:20

clock-img

madre

pencil-img

6600

uuuuu, to bas zvuci obecavajuceuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

02.01.2014, 00:25

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Svetlocrveno implantacijsko krvarenje znaci da postoji aktivno podrucje krvarenja unutar materice i da se krv brzo sliva u vaginu. Moze znaciti da se implantacija upravo dogodila.Smedja boja implantacijskog krvarenja se odnosi na staru krv. Kad vidite smedjii trag krvi, to znaci da se prilikom usadjivanja oplodjene jajne celije pojavilo malo krvi. Ta je krv ostala neko vreme u materici, pre nego ste je primetili na odeci.

Madre meni se samo jednom pojavilo kad sam se brisala i nikad vise. I to svetlo crveno. Znaci da je implatacija bila u tom momentu.

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

02.01.2014, 00:26

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

uf madre rado bih ti se pridruzila.. ali ne mogu jos uvek..
ako nastavim da visi u ovoj temi ko zna sta ce biti!
a i sad pravite male device to je cooluser posted image

don't shit where you eat :))

clock-img

02.01.2014, 00:28

clock-img

madre

pencil-img

6600

aha, sad mi je jasnouser posted image sta je ovo kod mene, znacemo za par danauser posted image

clock-img

02.01.2014, 00:30

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

onda bi kod mene ipak moglo biti implementacijsko ikao je bilo rano, o ože moj što ovi dani sporo prolaze, a i skok temp je jutros bio a jučer implememntacijsko nadam se

clock-img

02.01.2014, 00:30

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Madre kad ti treba da ne dobijes?
Pitanje vazi i za Maju user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

02.01.2014, 00:33

clock-img

madre

pencil-img

6600

5og januara, rekla bihuser posted image

clock-img

02.01.2014, 00:35

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: jovicaa

uf madre rado bih ti se pridruzila.. ali ne mogu jos uvek..
ako nastavim da visi u ovoj temi ko zna sta ce biti!
a i sad pravite male device to je cooluser posted image

znam ja kako to kod tebe ideuser posted image

clock-img

02.01.2014, 00:36

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dace Bog Madre da je to to. Navijam jako za vas user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

02.01.2014, 01:37

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Devojke SRECNA VAM NOVA,puno crtica u ovoj godini vam zelim,ne mogu da vas nadjem gde se preseliste...zasto je stara teme zakljucana,nije imala 100 stranica...?Mene je muz obario i smuckao user posted image i veceras...user posted image ,pa sam sada raspolozena ...Inace ,sta ima novo ?Ko je dobio ,ko nije?Sosa blago tebi....sve cestitke,pa da nas povuces sve....Von drago mi je da imas cerkicu,sigurno da je lakse cekati za drugo....pozdravljam vas sve!!

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

02.01.2014, 08:18

clock-img

babby

pencil-img

721

d.jutro u novoj.g. meni stigla user posted image jutros tacna ko svacarski satuser posted image ..ali nema veze idemo dalje

clock-img

02.01.2014, 09:10

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Dobro jutro... Sledeći mjesec i nove pobjede baby...Ja čekam, a nervozna, sve više liči na pms, nego na user posted image

clock-img

02.01.2014, 10:44

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

dan vec! kod mene nikakvih simptoma i dalje..osim da sam se razbolela...opet..kad god mi je cerka bolesna i ja nastradam,pocinje grlo,curi nos...prehladim se nocu!user posted image
babbyuser posted image user posted image

clock-img

02.01.2014, 11:06

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

babby idmeo dalje, glavu gore

jednom će biti beba

clock-img

02.01.2014, 11:06

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

dobro jutro i od mene ni kod mene jos uvek nista postala sam imuna na sve yive boljke.

clock-img

02.01.2014, 11:21

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

IZVORNA PORUKA: babby

d.jutro u novoj.g. meni stigla user posted image jutros tacna ko svacarski satuser posted image ..ali nema veze idemo dalje

Zao mi je sto je stigla. Ali je super sto su ti ciklusi tacni kao meni. Pa mozes da odredis kad ti je O. Bice u ovom ciklusu user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

02.01.2014, 11:22

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Dobro jutro....hahha,jutro..Babby zao mi je,ali glavu gore,ne bini,bice jednom,kad taduser posted image user posted image ,nestrpljiva kakvo je stanje?Maja cao...user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

02.01.2014, 12:01

clock-img

babby

pencil-img

721

Hvala vam...nazalos jeste tacna user posted image navijam za ostale crtice da nas bar neko obraduje sauser posted image

clock-img

02.01.2014, 12:20

clock-img

milica93

pencil-img

315

Drage moje prvo da vam svima čestitam Novu Godinu i poželim, sve naj, najlepše ... puno crtica, puno beba i lepih dana i trenutaka sa našim najdražima. user posted image
SOSO ČESTITAM OD SRCA !!! Želim ti lepu i mirnu trudnoću. user posted image
Žao mi je zbog negativnih testića, ali glavu gore!!! Biće i crtica i beba. user posted image

Ja sam skitala i 31. i 1. moram priznati, i popila sam samo jednu čašu kupinovog vina (naprosto me grizla savest i zbo te jedne). user posted image
Jedino što mi nikako nije jasno jeste da mi je 2 dana konstantno muka, čak sam i povraćala. Nisam pila i nešto ludovala, pa da kažem da je od toga. Juče sam ceo dan prespavala, nisam bila ni za šta. Hrana mi se gadila, za ceo dan sam pojela parče mesa i tanjir supe. Boleo me svaki mišić. I sad isto, ali manje. Desni jajnik me žiga, sve nešto pulsira. A juče sam imala i grćeve, neke male u stomaku.
Imala sam 18. ( ono malo braonkasto oko 3 dana),kontam da NE treba da dodje oko 7-8.

Šta kažete?

clock-img

02.01.2014, 12:27

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ćao drage, ja ću garant dobiti M, a eto danima sam mislila da neću 9 mjeseci :), sve isto kao u pms-u i nervozna saaaaa, sve mi smeta! Milice, veoma je moguće da je trudnoća, polako samo sa testom, sačekaj dan kad trebaš da dobiješ pa uradi. user posted image Šta radite, ko još nije radio test?

clock-img

02.01.2014, 12:32

clock-img

milica93

pencil-img

315

Iva, da se nadamo da je ovo slučaj kad su simptomi user posted image i user posted image isti i da je ovo drugo. I da ćeš videti user posted image . Držim fige za to. user posted image

clock-img

02.01.2014, 12:41

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

gaga stanje je isto jos nisam dobila nemam nikakve bolove ali sam jako nervozna i nista mi se ne jede i da primetila sam neke bubuljice po licu sto nikada nemam.Osecam da mi malo stomak smeta kao da je naduvan.
Iva nadam se da vestica ipak nece doci.

clock-img

02.01.2014, 13:02

clock-img

milica93

pencil-img

315

Lepo smo krenule sa simptomima user posted image kako mi se čini ...
Nadam se da zaista i znače nešto.user posted image
Ali ja nešto iskreno i ne želim da se mnogo nadam da se ne bi posle još više razočarala, i ovako u tom periodu pred user posted image sam ko luda. user posted image

clock-img

02.01.2014, 13:13

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala ženske, i ja vama želim da što prije ugledate crtice. user posted image Meni je danas 13 dpo, a bolove osjećam cijelih 13 dana, pa sad šta bude, nemam neke nade, zbog trenutnih simptoma da će doći user posted image Simptomi su gotovo isti, jedina razlika je izostanak user posted image user posted image