writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

11.01.2014, 00:39

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Ja sad mogu samo da mastam user posted image Taman kad je Mena rasila da nas pusti da uzivamo onda se desile user posted image sad 11 meseci mastanja user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

11.01.2014, 00:42

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Cao crtice,evo i mene,malo kasnila zbog slave....jos uvek je ludnica....vidim ima lepih vesti,Mika cestitam od srca,pa da krenemo sve polako za tobom....meni je danas O po svim racunjanjima i kalendarima,muckali danas ,pa da l smo nesto smuckai videcemo,ja sam opustena...cak se i smejemuser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

11.01.2014, 00:43

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Tako treba Gaga. Opusteno. Dace Bog da ovog meseca ugledas svoje crtice user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

11.01.2014, 00:50

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Soso, i ja bih postila taj post rado user posted image ti sad uzivaj u tom daru od Boga

Gago, tako se i prave bebe kad si opusten i nasmejan zato navijamuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

11.01.2014, 00:51

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Navikla Sosa na post user posted image Nego volem da samu sebe ubijem u pojam. user posted image
Dace Bog da postite zajedno samnom. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

11.01.2014, 10:42

clock-img

milica93

pencil-img

315

Gaga, navijam za dobitno mućkanje user posted image user posted image ...

Ja i dalje nemam, ne znam ni šta da mislim, ne osećam da će doći, juče jajnik malo boluckao ... i iskreno, tako mi odjednom sve nekako postalo svejedno. user posted image Valjda sam se zasitila svega, nadanja, euforije i računanja, testova i čuda. Sad trebam početi i da učim za ispite, pa će mi valjda i misli biti na drugoj strani. Možda onda dodje i bebica sama od sebe.
Ljubim vas sve i držim fige da ovaj ciklus bude pun crtica. <3 <3 <3

clock-img

11.01.2014, 20:12

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

Crtice moje, samo da vam kažem da mi je danas 2dc, pridružujem vam se i ovaj mjesec.

Meni se ciklusi poremetili, ovulacija 20dc bila, prošli ciklus 18dc, inače 15, a skratila se i luteralna faza, zadnjih nekoliko ciklusa je bila po 12 dana.
Kako mi je ovaj ciklus ovulacija kansila, prestala sam piti virak, al je i prošli ciklus ovulacija bez virka bila 18dc, pa sad ne znam bil ipak krenula s virkom, macinu sam kontala piti čim mi prestane user posted image

clock-img

11.01.2014, 20:16

clock-img

degu

pencil-img

11332

Majo ne verujem da virak može da ti odloži ciklus, meni je uvek sve ubrzavao tako i u ciklusu kad sam zatrudnela. Možeš piti macinu travu kad ti stne krvarenje p do negde 14.dc a onda pređeš na virak. Tako sam ja radila ili samo virak.
Vučem vas crtke za nosiće user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

11.01.2014, 21:34

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

virak sam pila do nekog 14dc, i prestala, mislila sma d ami možda nije produljio folikularnu fazu, al vjerujem da nije, jer mi je i u ciklusu prije, kad nisam pila virka, ovulacija bila 18 dc.

clock-img

11.01.2014, 21:49

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ćao ženice. Meni je prošla dva mjeseca O bila 16 dc, dako bude i ovog, osluškivaću svoje tijelo...Kako ste? Pozdrav za sve user posted image

clock-img

11.01.2014, 21:58

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Ivo, jel pratis trakice opet?

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

11.01.2014, 22:10

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Trenutno ne, mada imam u planu kad budem osjećala po sluzi za koji dan. Trajala mi je 4 dana, a dobijam na 31 dan, valjda ovog mjeseca budemo imali sreće user posted image

clock-img

11.01.2014, 22:30

clock-img

amelia

pencil-img

1666

g.a.g.o. navijam tako trebauser posted image treba muckati i uzivati pa kad je vreeme O vise puta na dan. Meni sutra prolazi user posted image . Milice sumnjiva si mi ti mozda te ovog meseca user posted image zaobidze navijam navijam user posted image ...pocela sam da merim T i ovog meseca nadam se da ovaj ciklus nece biti lud kao prosli...pozdravljam vas sve user posted image

Ayan <3

clock-img

12.01.2014, 00:46

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

hvala drage ,pa idem na listu cekanja....muckacemo se jos za svaki slucajuser posted image

clock-img

12.01.2014, 00:54

clock-img

madre

pencil-img

6600

gago, samo ti muckaj, nece da ti skodiuser posted image
majo, ne razumem se u cajeve iako ih i sama pijem, nekako verujem nasim zenicama ovde pa sam se prepustila bez mnogo razmisljanja... imam utisak da kod mene virak ne radi, ali zato ocajnica, cini mi se, rasturauser posted image veceras sam popila prvu solju pa cu tako dok ne provalim O. moram se malo pozabaviti i namirnicama za debljanje endometrijuma, mislim da je kod mene on tanjusan...
ivo, uskoro nastupa akcijauser posted image
ja bila danas kod lekara, kaze bronhitis, dala antibiotike, ali ja bih rekla da je ovo virusno tako da ih necu piti jos neko vreme... konjuktivitis se malo smirio.
sve vasuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

12.01.2014, 09:09

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Dobro jutro crtice user posted image vučem vas za nosiće

clock-img

12.01.2014, 09:54

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

dobro jutro drage i od mene svaki dan u poslu i nestizem se javiti.Ja mislim da cemo mi ovaj mesec pauzirati sva sam nesto nervozna.Mika cestitam od srca,ostale crtice kako napreduje muckanje?

clock-img

12.01.2014, 10:15

clock-img

milica93

pencil-img

315

Amelia, hvala ti draga. user posted image
Nadam se da ce nam se sva merenja isplatiti da cemo u februaru user posted image biti s bebcima u stomaku.

Ja ne znam, kad da radim test ponovo, sta mi savetujete, ja nisam pametna vise?
Sad vec racunam da mi kasnipar dana, a radila sam test 9. ja msm....

Ima li ko kakvih lepih vesti, da nas obraduje?
user posted image

clock-img

12.01.2014, 11:21

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Kod nas mućkanje svaki dan, svaki drugi, kako kad, ne pijem ništa, ne mislim ni na šta, potpuno sam se opustila pa kako bude da bude. Mislim samo pozitivno, jer od oprerećenja ništa nemam. user posted image Kako stoje stvari kod vas ženice?! Sve smo dobile u približno isto vrijeme...

clock-img

12.01.2014, 14:48

clock-img

milica93

pencil-img

315

Evo ja sam sad videla braonkasti sekret na papiru. Vesticetina na putu.
user posted image

clock-img

12.01.2014, 15:06

clock-img

madre

pencil-img

6600

milice, sada bar znas na cemu si pa se spremaj za nove pobedeuser posted image ja sam uvek mrzela kada kasni, a ja znam da nisam trudna, pa niti mogu da muckam niti da se radujem, tako da sada pij malo vitamincica, cajica, zdrava hrana i eto nama beba u februaruuser posted image
ivo, znaci opusteno muckanje svaki dan, alal vam cufteuser posted image samo tako nastavite, pa da se radujemo uskorouser posted image
sta nam je sa von, da se nije naljutila?
ja sam i dalje sva slomljena, glava boli, kasljem kao magarac... juce sam vam rekla da se oko smirilo, da bi se jutros probudila sa skroz otecenimuser posted image ali slusam o tom virusu ovih dana, pa se nadam da ce uskoro prestati...
gago, nadam se da ste ovog puta ^smuckali^user posted image user posted image

< Poruku je uredio madre -- 12.1.2014 15:08:42 >

clock-img

12.01.2014, 15:40

clock-img

milica93

pencil-img

315

Madre, zaista si u pravu. Bolje da dodje na vreme, ako ce dolaziti, nego da kasni. Ufffuser posted image ...
U isto vreme mi sad jedna prijateljica javlja da je trudna, a ja taman vidim da sam dobila. Ne znam dal sam vise plakala ili se smejala i radovala se. Ne daj Boze da me je neko video.
Ma odlucila sam da sad batalim sve, nastavljam sa folnom, a mi i ovako muckamo svaki-vaki drugi dan. Ne mogu, psihicki se ubi.

Madre, jesi bila do lekara? Mozda ima nesto smuc,smuc,da ubrzaju taj oporavak. :-)
Preko telefona sam, ne mogu da kucam puno, baterija mi je prazna.

clock-img

12.01.2014, 15:49

clock-img

madre

pencil-img

6600

bila kod lekara, dala je terapiju, koju sam odlozila za par dana, jer mislim da je sve virusno! da, da, mogu da zamislim kako si se osecala, to vezano za drugaricinu trudnocu... radujes se zbog nje, ali bi i da joj se pridruzisuser posted image
koliko inace tebi traju ciklusi?
odoh da kuvam ocajnicu...

< Poruku je uredio madre -- 12.1.2014 15:52:42 >

clock-img

12.01.2014, 23:50

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Milice u potpunosti te razumem,raduj se zbog drugarice pa ce dati Bog da se radujes i zbog sebe,ja nikad nisam bila zavidna tudji uspesi me vuku i podsticu
Madre ,sama sa sobom se smejem,kakav je taj caj ocajnica?Bas mu prilici nadimak!
Moram vam nesto priznati,ja sam za ovih 7 god ,koliko pokusavamo da dobijemo dete,radila razne stvari ,cak sam naterala muza da idemo i kod vracara,i svasta sam tamo cula,rekoh ajd da probamo i to.Zanima me sta vi mislite o tome,je li neka od vas probala isto?poz drage moje sve vas user posted image

clock-img

13.01.2014, 00:00

clock-img

pandina

pencil-img

2039

Ja nemam tih iskustava, ali znam da su moji roditelji dugo mene cekali. Imam 29 godina, tako da tada nije bilo ni V od VTO. Rekli su mi da je mama zatrudnela posle odlaska kod neke babe. Da li je vracara ili sta vec, ne znam, ali eto, ja se zaceh tri meseca posle toga. Mozda to i nije uticalo, ali eto tako je ispalo...
Sto je jos interesantnije, ona je kod nje otisla na svoj rodjendan i rodila me na svoj rodjendan! Neverovatno!