cookie-img

Stranica koristi kolačiće

U cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, analize online upotrebe, sistema oglašavanja i funkcionalnosti. Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe.

writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

19.01.2014, 13:36

clock-img

milica93

pencil-img

315

Tačno! Mnogo smo jače.
Svi imamo svojih 5 minuta. user posted image
Samo polako, kad ozdravi, onda ga upregni da nadoknadi sve. user posted image
U svakom slučaju , razumem te, ali to nam je što nam je. user posted image

clock-img

19.01.2014, 13:48

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

I moj je na "samrti", prehlađen, leži, presmiješan mi je, kao da ne daj Bože ima kakvu bolest, nego prehladu običnu. Uglavnom sam ga iskoristila kad je bila O, pa sad kako 'oće! user posted image Ovaj mjesec mi je poranila O, npr. danas mi je skroz nisko grlić, kao posle user posted image Valjda je to-to, sad samo da čekam user posted image

clock-img

19.01.2014, 14:09

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

MIR BOZIJI! BOG SE JAVI!
Kako napredujete crtice? user posted image

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

19.01.2014, 17:14

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

soso,slabo napredujemo!user posted image

clock-img

19.01.2014, 20:17

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

user posted image crtice da u februaru pljucteuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

19.01.2014, 20:23

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ćao rr-ajke user posted image Nadamo seee, Joka, Sosa user posted image

clock-img

19.01.2014, 20:29

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Ivo user posted image samo napred ja se nadam da cu u one lepše teme s proleća

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

19.01.2014, 21:07

clock-img

MicaS

pencil-img

9

Cao cure, posto sam nova u pogledu trudnoce nadam se da cete mi moci pomoci .user posted image sam imala 30.12.13.g, a MM i ja smo radili na bebici 12.01 i par dana poslije toga boljeli su me jajnici odnosno lijevi, kao ostra bol na momente. Danas 19.01. pojavila mi se kao sukrvica na dnevnom u. ali vise je nema, a tetku treba da dobije 28.01. A jako jako zelimo jednu user posted image Da li je to neka lazna nada i da li je rano za neke testove? Ljubim vass

clock-img

19.01.2014, 21:13

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: IVA 11

I moj je na "samrti", prehlađen, leži, presmiješan mi je, kao da ne daj Bože ima kakvu bolest, nego prehladu običnu. Uglavnom sam ga iskoristila kad je bila O, pa sad kako 'oće! user posted image Ovaj mjesec mi je poranila O, npr. danas mi je skroz nisko grlić, kao posle user posted image Valjda je to-to, sad samo da čekam user posted image

kako znate kad je nisko grlic?

don't shit where you eat :))

clock-img

19.01.2014, 21:45

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

IZVORNA PORUKA: MicaS

Cao cure, posto sam nova u pogledu trudnoce nadam se da cete mi moci pomoci .user posted image sam imala 30.12.13.g, a MM i ja smo radili na bebici 12.01 i par dana poslije toga boljeli su me jajnici odnosno lijevi, kao ostra bol na momente. Danas 19.01. pojavila mi se kao sukrvica na dnevnom u. ali vise je nema, a tetku treba da dobije 28.01. A jako jako zelimo jednu user posted image Da li je to neka lazna nada i da li je rano za neke testove? Ljubim vass

jos je rano, budi strpljiva do datuma kaduser posted image zakasni,pa uradi test mi navijamo da budu user posted image

clock-img

19.01.2014, 21:52

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Mico sačekaj da ti kasni bar 1 dan pa onda uradi test, sada ti je rano.
Joko user posted image

clock-img

19.01.2014, 22:10

clock-img

MicaS

pencil-img

9

Hvala vam mnogoooo i ja se nadam user posted image LJubim vasss

clock-img

19.01.2014, 22:53

clock-img

serpica

pencil-img

8707

Crtice odavno vas nisam user posted image ljubim vas i da sto pre predjete znate vec gde....
U ovoj temi se najvise pise,razgovara,podrzava,raduje i place,secam se svog boravka ovde i bas mi je bilo lepo bez obzira na gomilu negativnih testova uvek smo nekako bile pozitivne,nasmejane i to od ranog jutra. Ja se nisam dugo druzila sa vama a vidim da su stigle i nove cekalice,a tu su nazalost i stare,svejedno sve vas mislima vucem prvo tromesecja a onda i u razgovore mama,tamo vas cekamo ja i ostale drugarice.
A ako Bog da srece i zdravlja mozda i ja opet ovde sacekam neke nove crtice pa zajedno u nove pobede.user posted image

"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."

clock-img

19.01.2014, 23:09

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Šerpi, veliki grlisa za malog Tomu, princezice i tebe user posted image user posted image

mnogi ovde nedostaju,ali sam srecna sto je vecina trudna ili sad ima svoje user posted image

clock-img

19.01.2014, 23:14

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Milice daleko bilo da ti se ponovi,misli pozitivno,Madre promenili su ali nisam zapamtila ime zamene,sada sam bolje,hvala ....ustala sam iz kreveta,to je bitno.Veliki user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

19.01.2014, 23:24

clock-img

madre

pencil-img

6600

samo da vas sveuser posted image danas nam je bas bio aktivan dan, a i sutra ce bitiuser posted image
veceras ce pasti jedno muckanje, nadam se dobitnouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

20.01.2014, 00:29

clock-img

amelia

pencil-img

1666

G.a.g.o drago mije dasi bolje user posted image . Milice dali ces sutra da radis testic bas sam nestrpljiva user posted image . Madre samo vi muckajte mozda i se smucka nesto. Mene evo muz juri a ja sam bas haooss imam glavobolju dijareju slinim ne pijem nikakve tablete ne bih da rizikujem trebamo biti aktivniji ovih dana jer su kao plodni dani ali user posted image Mica mislim daje rano za test sacekaj bar do dana kad treba da dobijes ili ako si strpljiva da ti jedan kasni a tek onda uradi test

Ayan <3

clock-img

20.01.2014, 00:54

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

kuc kuc ima li koga?tako mi se nespava nervoza me uhvatila ujutro idem kod ginekologa i da proverim betu.user posted image nije stigla

clock-img

20.01.2014, 01:01

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Srculence evo mene tu sam i ja ne mogu da spavam malo sam bolesna pa nije mi do muckanja user posted image dobro je sto ces otici kod ginekologa barem ces znati na cemu si nadam da ces da se obradujes user posted image . Koliko ti jasni user posted image ?

Ayan <3

clock-img

20.01.2014, 01:16

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

Amelia draga trebe tebi dobro preznojavanje user posted image kasni 10 dana a test negativan.joj nekako mi bolje da se nadam nego da me lupi razocarenje user posted image Inace mi nikad nije kasnilo sem one trudnoce kad sam bila zaista trudna samo se zavrsilo kako netreba.Sad sve umisljam i da i mi je muka i sve redom simptome.Koliko vi pokusavate?

clock-img

20.01.2014, 01:23

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Dace Bog Srculence da si nam trudna. user posted image Neces da radis test?

“Bog nas je stvorio ljudima i traži od nas da to i budemo. Nema takvih vremena u kojima to ne bi mogli biti i ne bi bili dužni da to budemo.”

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2014, 01:29

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

Soso 2 negativna testa a ja se jos nadam.Imam samo belo pranje ni naznake da ce user posted image stici

clock-img

20.01.2014, 01:31

clock-img

Sosa Mena

pencil-img

2082

Negativan test ne mora nista da znaci ako je O bila dosta kasnije. Jel si radila sa jutarnjim urinom? Ja se iskreno nadam da si zabebila. user posted image Treba mi drustvance u prvom tromesecju. user posted image

Patrijarh Pavle

clock-img

20.01.2014, 01:41

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

Jesam sa jutarnjom.Soso iz tvojih usta u Bozije usi.Oprasi nas malo i povuuuuuuuci user posted image

clock-img

20.01.2014, 06:47

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

Jutro zenice.Nervoza raste.Cekam u ambulanti a tuga me neka uhvatila oko mene sve same trudnice a ja sifurno nisam.Milice kako je kod tebe?