writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

18.01.2014, 09:31

clock-img

jovicaa

pencil-img

9471

IZVORNA PORUKA: madre

gago, pa jesu li ti promenili terapiju?
ivo, luka je rodjen u junu je l tako? glupo mi je da ovde pricam o tome, ali ti ces me verovatno razumeti, hvata me panika sto je napraviljena ovolika razlikauser posted image znam da ne smem da dozvolim sebi da me obuzme, ali bas me muci... da li postoji sansa da dva brata/ brat i sestra budu drugari ako je razlika medju njima 4 i po, 5 godina?

skroz je drugacije kada je manja razlika i veca. ali veca razlika moze da bude i bolja. a mislim da sto se tice bliskosti medju decom tempo diktiraju samo roditelji i karakteri dece, a ne godine, posebno u kasnijim godinama, posto u detinjstvu prosto da kazem moraju da budu zajedno.
tako da nemoj da te brine ta veca razlika, na prvom mestu tebi ce biti neuporedivo lakse, imas jedno veliko zrelo razumno dete, mocices lepo i na miru da uzivas u obojici. ja sam imala 2 bebe, mislila sam da ce kosa da mi otpadne celu prvu godinu... a i sad mislim, posebno zbog faksauser posted image
a i bas sam primetila da je strasan rivalitet izrazen izmedju mojih decaka, ne znam ni koliko je to dobro, a to je posebno vezano za malu razliku...

don't shit where you eat :))

clock-img

18.01.2014, 13:03

clock-img

madre

pencil-img

6600

ivo, bogi je stariji tacno 10 danauser posted image
jovice, nekako si me bas umirilauser posted image ne brinem ja da li ce oni da se slazu, nego da li mogu biti drugari, recimo dete od 7 i po i dete od 3user posted image necu vise o tome ovde!
mi ne muckamo, danas mi je 13dc, u vikendici smo sa mojim tatom, pa ne ide da radimo te radnjeuser posted image pocecemo od sutra... nisam radila trakice, videcu i da li cu uopste. jos nemam simptome O...
bas sam nekako osetljiva i tuznjikava ovih dana bez ikakovog razloga...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

18.01.2014, 13:30

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ha! user posted image Ja vjerujem da će svako imati svoje društvo, a zajedno da će se igrati- teško, mada život je pred nama, vidjećemo kad dođe vrijeme... Lakše je svakako kad je veća razlika, no nas kako je krenulo biće 10 godina razlike! user posted image Ja nisam kupovala, niti ću, O imam osjećam je user posted image

clock-img

18.01.2014, 14:10

clock-img

Anoniman

madre, ne brini za razliku. Ja sam 7 god starija od moje sestre i bas smo bliske. Doduse, to smo postale kasnije, recimo kad sam ja bila na fakultetu jer je ona pre toga bila jos mala, ali kasnije smo isle i zajedno na letovanja i svasta nesto i redovno se dopisujemo.

clock-img

18.01.2014, 15:18

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

madre,ne brini zbog razlike,sve je to individualno..
ja imam sve simptome O,usisavala sam,zavlacila se,briskala..opala,zigaju jajnici,i bas imam egg.ali necemo ih sad juriti..
nesto sam i tuznjikava,juce sam cak i plakala,posle 100godina,i to bezveze..jer sam budalauser posted image

clock-img

18.01.2014, 19:32

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

Madre von nesto se sprema muckajte na vreme :) ja sam bas nesto tuzna valjda zbog neg.testa a jos se nekako nadam.U ponedeljak idem kod dr.Bt mi je i dalje povisena i imam neku providnu sluz i belo pranje.Ovo me izludjuje bas sam tuzna.Imam osecaj kao da necu doziveti da budem mama :(

clock-img

18.01.2014, 20:48

clock-img

milica93

pencil-img

315

Srculence, razumem te u potpunosti, ali nemoj tako da razmisljas. Imam i ja te krize pogotovo kad stigne vestica, ali verujem da ce doci i mesec kad nece i kad cemo videti pozitivan testic i dobiti nasu malu bebu. Sami Bog zna koliko bi to volela i koliko sam puta proplakala. Ali beba ceka, da budemo mirne i opustene, pa se nekako i trudim da budem opustena i pozitivnuser posted image a.
Meni je danas ponovo krvarilo. Samo malo se vidi na papiru, s tim sto je ovaj put poza, a ne braon. Ali na gacicama ne ostaje nista, ni trag najmanji. Utorak vec kod ginekologa moram gledati da odem kako znam i umem.

clock-img

18.01.2014, 20:58

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Milice, koliko ti kasni?

clock-img

18.01.2014, 21:10

clock-img

milica93

pencil-img

315

10-tak dana. Ali ja se tako bojim, danas me uhvatio strah da mi se ne ponovi prosli januar, kad sam imala spontani. Sve mi knedla u grlu. Nosala sam dosta juce i danas dete, mozda mi je bilo vece opterecenje.

clock-img

18.01.2014, 21:31

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Što betu ne izvadiš? Ili trebaš u utorak, ne mogu sve da pohvatam? Samo polako Milice user posted image Ja sam dva dana imala baš rastegljivu sluz, sad mi je kremasta! Oprostite na detaljisanju, ali me zanima je li to znaci da je O prošla?

clock-img

18.01.2014, 21:41

clock-img

milica93

pencil-img

315

Pa hoću, ali tek u utorak. Pa onda kod ginekologa. Dobro si shvatila. Bojim se jer mi je isto tako i onda, sve malo , bez menstruacije i na kraju user posted image .
Ništa, šta se izvinjavaš. user posted image Sve i mi to imamo i sluz i čuda. Ne znam ja, kako se to tačno menja. Ja samo primetim kad mi je vreme za O. Ni ne pratimnešto posebno, pravo da ti kažem.
user posted image
Ne znam dal da pre toga uradim još jedan test? A? Imam već kupljen ...

clock-img

18.01.2014, 22:02

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Uradi, ako već imaš i samo razmišljaj pozitivno user posted image user posted image

clock-img

18.01.2014, 22:07

clock-img

milica93

pencil-img

315

Evo bazalna mi je 36,2. Sad mi puklo, pa izmerila. Jel može to nešto značiti?
Uradiću ujutru onda. E teško mene naterati da uradim test. user posted image

clock-img

18.01.2014, 22:27

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

milice,za merenje temper. u ovo vreme je kasno,nista ne mora da znaci...36,2 je niska temper. za user posted image ..koliko ja znam! cudi mi za negativan test,a toliko kasnjenjeuser posted image
srculence,bice,nemoj da si na kraj srca!user posted image user posted image
iva11,zbunjujes me sa novom slikom!user posted image

clock-img

18.01.2014, 22:37

clock-img

madre

pencil-img

6600

hvala sto ste se udubile u ove moje reciuser posted image probacu da ne razmisljam vise o tome...
von, muckas li ili izbegavas ovaj mesec?
ivo, je l ste opet svaki dan opusteno muckali?user posted image user posted image
milice, da cekam ja vesti ili ces ipak sutra?

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

18.01.2014, 22:38

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

mm se razboleo i da hocu ne moguuser posted image user posted image user posted image
ali izbegavamo se...mada O je kao 20.og.user posted image

clock-img

18.01.2014, 22:45

clock-img

milica93

pencil-img

315

Madre, sutra ću... mislim da je pametnije. Dok ne vidim betu i ginekologa, ne verujem testu ništa. Piškila sam što puta u proteklih 2 sata, jedino da se nalijem tečnošću, al mislim da je bolje ujutru.
Von, ne znam ja stvarno kako to ide, zato sam i pitala. Valjda se vatam za scaku slamku. user posted image

Hvala vam svima!!! user posted image

clock-img

19.01.2014, 00:54

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Zdravo zenskice imali koja budna ? Kako ste sta ima novo? Milice draga meni j kasnila 10 dana i onda stigla user posted image nadam se da nece biti kod tebe kao moj slucaj i nadam se da ces da nas obradujes user posted image srculence nemoj da gubis nadu bice bebice sve cemo biti mamice jednog dana samo treba malo strpljena user posted image ako mi budu ciklusi kao inace svaki put po kalendaru od danas mi pocinju plodni dani a 23-og je Ovulacija. Muckamo 3 dana za redom mm mi kaze da ovog puta me nece ostaiviti ni dan na miru user posted image pa nadam se da cese isplatiti

Ayan <3

clock-img

19.01.2014, 00:59

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Milice ako imas test ne znm kako izdrzavas daga ne uradis moj tije savet kad sutra ustanes dase lepo popiskis pa onda dalje ako je negativan ne znam ne mislim da nakon deset dana dace test pogresiti uostalom i onako ces otici ginekologu.ja ne bih izdrzala ne znam

Ayan <3

clock-img

19.01.2014, 08:38

clock-img

doktorkakristal

pencil-img

4108

Drage moje na danasnji praznik zelim da vam Gospod podari male slatke bebe,ljubim vas sve puno user posted image

clock-img

19.01.2014, 09:18

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

doktorkakristal, hvala user posted image
vonavoj, slika da posluži za sreću, haha! user posted image
madre, sad svaki drugi dan, npr. četvrtak i petak je bila O, jer kako navedoh imala sam rastegljivu sluz i grlić mi je bio visoko i mekan, a sad mi je nisko i sluz mi je kremasta user posted image Tako da što smo uradili uradili smo, ako ne bude ništa idući mjesec na popravni. user posted image Poljubac za sve!

clock-img

19.01.2014, 10:37

clock-img

milica93

pencil-img

315

Amelia user posted image , sutra ću ga uraditi. Da oprostite jutros sam tolko bila pospana da sam jedva izdražala do wc i već se popiškila kad sam se set_ila. user posted image Užas. Ne znam ni ja kako ne pokazuje, ali već sam jednom tako prošla, kad mi je bio pogrešan. Otkud znam. Ako jesam, pitanje kad sam začelai koliko se svtvorilo hormona da bi test bio pozitivan. Videcemo.
Premorena sam. Puna kuća. Još dva dana žurka i trka.
Gledaću danas da odmaram ako uspem malo više. Juče uveče i evo od jutros ponovo nema ni rozo ni braon. user posted image

< Poruku je uredio milica93 -- 19.1.2014 10:40:58 >

clock-img

19.01.2014, 12:43

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

milice,zekis malouser posted image
mene jajnici otkidaju...bilo kakvo naprezanje i evo ih,javnu se..uzela nesto da sredjujem,mm bolestan,nikakva pomoc od njega..cerka trazi paznju,divota!

clock-img

19.01.2014, 13:16

clock-img

milica93

pencil-img

315

Von,malo, ne namerno. user posted image
Mužića na lekiće, da ozdravi što pre, pa iskoristite ovaj mesec. user posted image
Ćerkicu na usisivač i tu, tu...ide brzi voz, vozi Miško user posted image

clock-img

19.01.2014, 13:30

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

muskarci su pickice kad su bolesni..moraju samo da spavaju..koliko puta sam bila bolesna kad i cerka i pod temperaturom,lekovima,morala sam da je pazim..ali muskarci ne,nemaju nikakve obaveze! mrzim sto sam zensko! sluga!user posted image