writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

29.01.2014, 22:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

gde ste zene?
maleno,cestitam! brzo si dosla i otisla odavde,mudrouser posted image ..vuci i nas!
madre,jako je tesko na tim seminarima..svasta ti ispricaju,a ti to posle moras da primenjujes u zavrsnom!
devojke,navijam za vasa ziganja~

clock-img

29.01.2014, 22:18

clock-img

dunja RR

pencil-img

30496

Von, off ću, ali imaš li vesti da li je ukinuto 35 preko grada? Niko ništa ne priča, a papire ne prinaju do 10.2. u zdravstvenom, jer se kažu sada sve menja. Ajmo u temu trudničko ..

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

clock-img

29.01.2014, 23:32

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Boze dragi lepe vesti?!Ne mogu da verujem MALENO,MICO SVE NAJBOLJE user posted image JUPI!!
amelia,madre hvalauser posted image
Milice budi dobra tamo,sve ih nadmasi
Kod mene nema novosti,jos sam krvavauser posted image ,mrzim kad dobijem,nisam nizasta...m lezi pored mene,gleda me ko tele u sarena vrata,ali nema jos seksauser posted image .ljubim vas sve ,prosto mi je lakse sa vama sve...

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

29.01.2014, 23:40

clock-img

amelia

pencil-img

1666

g.a.g.o user posted image nema nema sexa dok je user posted image mm mi kaze da kada dobijem da su mu to najgori dani hahha muskarci ko muskarci samo bi muckali user posted image . Meni danas T skocila na 36.8 valjda je bila juce O ali nismo bili aktivni i onako ovog meseca ne ocekujem previse....gago da li ces poceti sa merenjem T ?trebala bih da pocnes od sada dok ti traje user posted image

Ayan <3

clock-img

30.01.2014, 09:01

clock-img

mica0

pencil-img

518

Zene moje drage, uradila jutros test odmah kad sam ustala i gle cuda, nije proslo ni 15 sekunde i user posted image user posted image Zelim svima mnogo crtica. U ponedeljak idem kod dr, valjda ce da se vidi.

clock-img

30.01.2014, 09:06

clock-img

adulence

pencil-img

7314

Mico cestitam ti....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

clock-img

30.01.2014, 09:07

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image user posted image user posted image mico,to je to,cestitam!!user posted image user posted image

clock-img

30.01.2014, 09:08

clock-img

Peace*

pencil-img

4889

mico user posted image

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

clock-img

30.01.2014, 09:21

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Čestitam ti! user posted image

clock-img

30.01.2014, 09:21

clock-img

mica0

pencil-img

518

Hvala, drage moje! Adulence, ajd i ti uskoro jednu user posted image Naravno, navijam i za ostale.

< Poruku je uredio mica0 -- 30.1.2014 9:22:20 >

clock-img

30.01.2014, 10:55

clock-img

Maleno85

pencil-img

238

Von vucem vas jako, bjezite sa crtica, svi u prvo tromjesecje, ko nije ovaj mjesec, sledeci ide, jel jasno?! user posted image

Madre,, jedino sto je drugacije bilo jeste da smo bili u tolikoj frci jer smo se selili u svoju kucicu, nismo mislili ni o cemu, osim o tome kako nam je lijepo u novom domu, sta trebamo kupiti, ko nam treba doci, non stop je bila guzva, ja bila na godisnjem, nema posla, samo mi i taj neki nas lijepi haos. I kad je prosao odredjeni period ja skontam da mi je prosla ovulacija i da smo bas bili aktivni u tim danima. Inace su mi ciklusi redovni, uglavnom na 28 dana, nekada, ali rijetko na 30. Ranije bi uvijek nekako promasili 'taj' dan, bili smo stalno nervozni, zabrinuti, pravili smo kucu, pa milion obaveza, problema, pa onda sa njima i udaljavanje, svadje, ali evo sve dodje na svoje user posted image
I da, zadnja dva mjeseca do O sam pila macinu travu, pravila pauzu,p akad M prodje sve iz pocetka. Nikada nisam radila neki test za O, prepoznavala sam je po iscjetku, ziganju u jajnicima,i datumu, ali evo tek je sad uhvatismo, kad to nista nisam ganjala.

Svima vam zelim srecu, da se opustite zaokupite necim drugim i sigurno rezultat nece izostati.

CMok i hvala za podrsku, jos jednom kazem, opet ste mi donijelie srecu user posted image user posted image user posted image user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

clock-img

30.01.2014, 10:56

clock-img

Maleno85

pencil-img

238

Mico, cestitke i od mene user posted image user posted image user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

clock-img

30.01.2014, 11:03

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

IZVORNA PORUKA: mica0

Zene moje drage, uradila jutros test odmah kad sam ustala i gle cuda, nije proslo ni 15 sekunde i user posted image user posted image Zelim svima mnogo crtica. U ponedeljak idem kod dr, valjda ce da se vidi.

Bravo, neka sve bude lepo i lakouser posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

30.01.2014, 11:06

clock-img

New Mom

pencil-img

10345

Maleno, mico, cestitke!user posted image

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

clock-img

30.01.2014, 11:08

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Sad sam tek videla, maleno, cestitke i tebi od srca user posted image

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

clock-img

30.01.2014, 11:11

clock-img

Harleygirl

pencil-img

7

Dobro jutro :). Maleno, mico cestitke na user posted image user posted image .
Danas je moj dan kad ne ocekujem user posted image . Radila test, nista ne pokazuje. Javljam stanje sjutra ponovo. user posted image

clock-img

30.01.2014, 11:21

clock-img

Torbica

pencil-img

8283

Cestitke Mici i Maleno!

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

clock-img

30.01.2014, 11:28

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Harley, možda bude, strpljivo samo. :* E ja sam htjela da radim test, ali me boli stomak kao da ću da dobijem. Poranila mi je O, pa bi trebala user posted image isto tako je li?

clock-img

30.01.2014, 11:42

clock-img

madre

pencil-img

6600

tako je, ivo... kazi mi je l imas test ili tek treba da kupis? danas ti je 14 dpo, je l tako? meni se desavalo i da dobijem 16 dpo...
maleno, bas tako i kazu, kada se opustis stize bebauser posted image tako je bilo i u mom slucaju...

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

30.01.2014, 12:00

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Tek trebam, apoteka mi je u sklopu zgrade, ali ne vjerujem da će biti potrebe jer me stomak ubi, a 14 dpo je danas, znači da očekujem danas, sjutra. user posted image Madre kod tebe ubrzo O user posted image

clock-img

30.01.2014, 13:08

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Iva, ubices nas sa neizvesnoscuuser posted image
Meni je danas 30dc. Cekam vesticu pa u akciju. Cista je nestala, te necu imati potrebe za kontracepcijom.user posted image

clock-img

30.01.2014, 13:14

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Maleno,Mico čestitam,neka vam je laka trudnoća user posted image
Ivo navijamo user posted image
Verkić posetila si Zokija? user posted image Bitno da nema ciste,sad samo radna akcija user posted image user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

30.01.2014, 13:17

clock-img

Verolina

pencil-img

5958

Ma da, cekam ciklus pa na inseminaciju. Nisam isla kod Zokija.
Inace, meni nesto opasno koci u organizmu, imam takvu gorusicu koja traje vec dve nedelje.user posted image

clock-img

30.01.2014, 13:30

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

Malena mico user posted image cestitam
Verolina navijam za tvoju IUI

clock-img

30.01.2014, 13:38

clock-img

Anoniman

verka, samo napred! jedva cekam lepe vesti!