Von vucem vas jako, bjezite sa crtica, svi u prvo tromjesecje, ko nije ovaj mjesec, sledeci ide, jel jasno?!
Madre,, jedino sto je drugacije bilo jeste da smo bili u tolikoj frci jer smo se selili u svoju kucicu, nismo mislili ni o cemu, osim o tome kako nam je lijepo u novom domu, sta trebamo kupiti, ko nam treba doci, non stop je bila guzva, ja bila na godisnjem, nema posla, samo mi i taj neki nas lijepi haos. I kad je prosao odredjeni period ja skontam da mi je prosla ovulacija i da smo bas bili aktivni u tim danima. Inace su mi ciklusi redovni, uglavnom na 28 dana, nekada, ali rijetko na 30. Ranije bi uvijek nekako promasili 'taj' dan, bili smo stalno nervozni, zabrinuti, pravili smo kucu, pa milion obaveza, problema, pa onda sa njima i udaljavanje, svadje, ali evo sve dodje na svoje
I da, zadnja dva mjeseca do O sam pila macinu travu, pravila pauzu,p akad M prodje sve iz pocetka. Nikada nisam radila neki test za O, prepoznavala sam je po iscjetku, ziganju u jajnicima,i datumu, ali evo tek je sad uhvatismo, kad to nista nisam ganjala.
Svima vam zelim srecu, da se opustite zaokupite necim drugim i sigurno rezultat nece izostati.
CMok i hvala za podrsku, jos jednom kazem, opet ste mi donijelie srecu
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.