writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

03.01.2014, 13:23

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Evo me madre uradila sam test negativan je n verujem da ovaj put nije u pravu nije mi jasno onda zasto mi user posted image jos uvek kasni spremna sam daje ocekujm svakog casa i idem dalje.navijam za sve vas da letite u prvouser posted image

Ayan <3

clock-img

03.01.2014, 13:38

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Amelia user posted image Sad će ovaj januar biti tvoj. Ivanka, bravo, sad će ti se sve regulisati user posted image Podrška iostalim čekalicama ...Kod mene još ništa, bolne grudi kao prije, stomak kako kad, user posted image nema, a i ako prikasni biće od stresa user posted image

clock-img

03.01.2014, 14:46

clock-img

Ana13

pencil-img

972

Crtice,srecni vam praznici i da nam plusici padaju sa svih strana. Zelim nam da za sledeci docek menjamo pelene user posted image

clock-img

03.01.2014, 14:57

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala, takođe! user posted image

clock-img

03.01.2014, 15:40

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Amelia idemo dalje,Ivanka drago mi je zbog tebe,Iva ...nadam se da ce bar tebe promasiti,Von pa ne mora da znaci da ce sigurno doci...user posted image ,pa nakraju krajeva imamo vremena ,bice,samo strpljenja....Sada cini mi se Madre na redu da izvestava..cekamo poz moje cekalice

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

03.01.2014, 15:53

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Gaga, čisto sumnjam, samo što mi ne krene, sve me boli, user posted image

clock-img

03.01.2014, 16:03

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Ma draga i da dobijes ne opterecuj se time,ne vodi to nicemu,iz iskustva kazem,ako sada dobijes ,pa pobogu ima jos ciklusa ,...ali drzim ti palceve da ne dobijesuser posted image

clock-img

03.01.2014, 16:33

clock-img

madre

pencil-img

6600

ivooo, sutra je tvoj dan Duser posted image a verovatno i mojuser posted image kupio mi muz 2 testa malopre, jedan za sutra, jedan za prekosutrauser posted image nego, kako sam videla testove tako sam pozelela da ih uradim, tako da nikako ne valja kupovati ih pre vremena! pocelo je, pocelouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

03.01.2014, 17:08

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Madre,pa ti si ozbiljna!!! Jeeeej!

clock-img

03.01.2014, 17:16

clock-img

madre

pencil-img

6600

kako to mislis?user posted image

clock-img

03.01.2014, 20:12

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ozbiljan kandidat,kupila si i test!Mene glava rastura,prehlada me ubila..

clock-img

03.01.2014, 20:23

clock-img

milica93

pencil-img

315

Madre, Amelia ... nadam se. Držim fige i za sebe i za vas i ostale žene. user posted image
Amelia, možda nema još dovoljno hormona, da test pokaže, što ne probaš betu da uradiš? A? user posted image

Vonavoj, i ja sam pre jedno 2 nedelje morala da pijem fervex, nisam htela ništa jače, mislim da je to ok. Ima neka stranica, pa kad ti nešto treba, možeš proveriti šta je dozvoljeno, zove se safefetus.com ili nešto tako. Mogu da utiču, samo pitanje koji kako, kojoj količini i u kom tromesečju. Neću da unosim nervozu, al treba biti oprezan sa lekovima i kad nismo trudni, a onda pogotovo... Prijateljski savet, vama, kao što bi i sebi rekla, da me ne razumete pogrešno. user posted image Na medicinskom sam, imamo dosta te literature, a čitala sam i van toga. Navijam user posted image za user posted image ... Kad smo kod toga, jel pije neka od vas prenatalne vitamine?

Sanjice, nemoj da se obeshrabruješ, samo napred user posted image ...

Meni je jutros opet bilo muka. Ne znam. Bojim se da ne tripujem malo. user posted image

clock-img

03.01.2014, 22:15

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Ne volim da pijem nista kad radimo na bebi,prvi put nisam nista,mada nisam bila ni bolesna, a sad se svaki put razbolim kad mi je cerka bolesna,a moram da ostanem na nogama zbog nje...zato sam pila ferveks. Hvala na savetu..uvek brinem ali sad sam kontala da nije opasno! Nemam nikakve simptome za trudnocu...

< Poruku je uredio vonavoj -- 3.1.2014 22:17:32 >

clock-img

03.01.2014, 23:04

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ćao ženske. Milice, ja ne pijem ništa ali planiram folnu kisjelinu, kažu da je dobra za žene koje pokušavaju da zatrudne. user posted image

clock-img

03.01.2014, 23:10

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Iva ja pijem folnu kiselinu svaki dan po jednu tableticu,odrzava celije jacim ....vec 2 meseca ih pijem,ne treba receptuser posted image Madre,kazem ja da ti letis odavdeuser posted image user posted image

clock-img

04.01.2014, 08:22

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ja sam dobila, tačna je u dan. Ovaj mjesec u nove pobjede... Svim čekalicama user posted image user posted image što prije!

clock-img

04.01.2014, 09:05

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Pih vestica! Madre,cekamo te!

clock-img

04.01.2014, 10:42

clock-img

milica93

pencil-img

315

Vonavoj, ne volim ni ja. I slažemo se po tom pitanju. Učinilo mi se da sam negde videla da si napisala da ti je neko rekao il nešto tako da nisu opasni u početku, zato sam ti napisala ono. Da nema zabune i zabluda. Puno sam čitala odjednom, možda nisam zapamtila dobro. Ja sam uvek za zdrave, lepe user posted image ...

Iva, Gaga ja isto pijem Folnu, maltene od kad smo počeli da radimo na bebi, mada neki kažu da treba početi i jedno 3 meseca pre nego što se ,,prione na posao". user posted image Kažu da je jako dobra, pogotovo ako se ne unosi dovoljno preko hrane. Treba se piti i u toku trudnoće, prva 3 meseca je najvažnije valjda, a čini mi se i da se menja doza nešto tada.
Meni moj dragi kaže da pijem to bzv, ali nije ... bar ja tako mislim. Kad već radimo na tome, mislim da trebam da povedem računa o svemu. user posted image

Iva user posted image ...baš mi žao ...
Ostale žene, nadam se da će biti user posted image ...

clock-img

04.01.2014, 11:01

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Hvala Milice! :* Nisam je očekivala, baš jer sam od O imala razne simptome! Tako da neću pratiti plodne dane, ni koristiti lh trakice, jer i pored toga ništa! Dva mjeseca pratim, i eto sad razočarenje...Opustiću se kao sa prvim djetetom, ako nastavim da se ovoliko opterećujem, samo je teže. Veliki pozdrav za sveee! Madre, javi se! :)))

clock-img

04.01.2014, 12:11

clock-img

madre

pencil-img

6600

evo i mene sa izvestajemuser posted image test je negativan i to bi bilo to za ovaj mesec! cekam menstruaciju...
znam da bi sigurno bio pozitivan da trudnoca postoji tako da ne postoji nikakva sansa za to.
ivo, ebi ga! ali sledeci mesec je nasuser posted image
meni samo zao sto sam prekrsila obecanje, nadam se da cete mi oprostitiuser posted image
milice, ja vec godinu dana unazad pijem dodatne vitamine, a folnu sigurno 5-6 meseci unazad.
sada navijamo iz sve snage za von, pa za milicuuser posted image
sve vas grlim jako, pa se javljam kasnije!

clock-img

04.01.2014, 12:28

clock-img

iva80

pencil-img

459

Cao čekalice! Kao prvo SVIMA DA POŽELIM SREĆNU ne, PRESREĆNU 2014god!!! Da sve dočekamo ono što čekamo!!! (nije me bilo, komp u kvaru)

Meni veštija kasnila 3 dana, pa stigla- sutra idem u Višegradsku da mi rade proveru zaliha jajnih ćelija i hormone (hospitalizacija na 24h). Da li neka zna o ovoj proveri nešto da mi kaže tj da li se i to putem krvi radi?? Hvala!

Sve vas user posted image

you try-you fail,
you try-you fail,
but the only true failure is when you stop trying!
So, YOU MUST WIN!!!

clock-img

04.01.2014, 13:30

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Glupav ovaj mesec..opet nema novih trudnica! Ma bice,iva11 u pravu si,tesko je kad se sve prati,veliko opretecenje za psihu!

clock-img

04.01.2014, 13:48

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Imenjakinjo, puno sreće ti želim! Moram vam priznati da sam razočarana, samim tim, kad se sjetim kad smo odlučili da želimo dijete, mi smo toliko bili opušteni, da sam ja test radila nakon 3 nedjelje kašnjenja, a zatrudnjela sam odmah. Sad nam je ovo ovoliko opterećenje, da smo odlučili da se manemo svega i testova i praćenja O, jer sam dva mjeseca pratila pa na kraju ništa. Najbolje pratiti svoje tijelo, ovog puta sam i bez trakica mogla znati kad su plodni dani...Zdravi oboje, sve super, ali kad bude-biće. Kažem iz najbolje namjere, samo pozitivno svaka od nas, jer bez toga ništa. Jedne drugima smo podrška, tako da poslije vještice idemo sve jovo nanovo. Madre, user posted image onda ćemo u februaru user posted image

clock-img

04.01.2014, 15:01

clock-img

madre

pencil-img

6600

ivo, kod tebe je lako, i ako hoces i ako neces da pratis, otprilike znas kada je O, tako da ces htela ne htela aktivnije napadati muza tih danauser posted image a kod mene je ovo prvi ciklus, ja mislim u zivotu, da mi je O bila 16 ili 17 dc... u mojim ciklusima koji traju 50, 60 i 70 dana, jako je tesko naslutiti kada bi mogla biti O... hocu reci da bar imas tu srecu da su ti ciklusi redovniuser posted image
krivo mi je, ali samo iz razloga sto je bogi vec veliki, trebalo je ranije da pocnemo da radimo na bebi, da ne bude prevelika razlika...
von, kako kod tebe stoje stvari?

clock-img

04.01.2014, 15:04

clock-img

madre

pencil-img

6600

IZVORNA PORUKA: iva80

Cao čekalice! Kao prvo SVIMA DA POŽELIM SREĆNU ne, PRESREĆNU 2014god!!! Da sve dočekamo ono što čekamo!!! (nije me bilo, komp u kvaru)

Meni veštija kasnila 3 dana, pa stigla- sutra idem u Višegradsku da mi rade proveru zaliha jajnih ćelija i hormone (hospitalizacija na 24h). Da li neka zna o ovoj proveri nešto da mi kaže tj da li se i to putem krvi radi?? Hvala!

Sve vas user posted image

ivo, ja znam samo za taj nacin, putem krvi, ali ne smem nista sigurno da ti kazem kako to oni tamo rade!
i ja tebi zelim sve najlepseuser posted image