writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

14.06.2015, 09:16

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Jutro user posted image sad je tako super vreme,nema onog jakog sunca......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

14.06.2015, 09:52

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jaoooj danas nikako nije moj dan,sve mi nešto naopako ide pa me onda nervoza spucala.Sutra mi zaova čuva T po prvi put pa sam još više nervozna,pojma nemam kako će T to podnijeti jer i dalje sa rodjakom ima problemčiće.Znam da će preplakati ta dva sata dok me ne bude.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

14.06.2015, 09:56

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ja sve kasnije i kasnije ustajem i to mi se uopste ne svidja user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.06.2015, 10:00

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Cuti bre Nato i uzivaj u spavanju kad mozes i dok mozes user posted image . Ja obozavam da spavam, obozavam.
Emice i ja sam se pre neki dan zalila da me tera neki maler, toliko sam bolesna 3 dana pred put da je to neopisivo. Jedino nemam temperaturu. Sva sreca sinoc me caj od djumbira vratio u zivot.
Mada sad nesto razmisljam meni i moja standardna alergija krece tako, prvo me uzasno boli grlo, pa curi nos pa suv kasalj.
Da ja drmnem i xyzal pa ako sve prestane superiska.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

14.06.2015, 10:15

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Wiv ja se obično razbolim kad negdje putujemo pa kad stignemo na odredište,uglavnom temperatura,stomačni virus,gripa,bilo šta ali moram odbolovati user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

14.06.2015, 10:23

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Ja sam imala taj problem sa stomacnim virusom, ali kako idem u grcku nemam ga vise. A glava mi je dzuboks trenutno.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

14.06.2015, 14:38

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Ja gustiram Nestea od breskve, hladan, mmm... Odoh i da se tušnem. Moram se malo našminkati za rođendančić, ali me taaako mrzi po ovoj vrućini.
Kako je, Wiv? Spremate li se? Ne mogu da verujem da si opet u isto vreme bolesna?! user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

14.06.2015, 16:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Nama bila zaova sa mužem i djecom,njih troje se svo vrijeme preigrali u sobu a mi uživali na balkonu,možda ipak sutra neće biti toliko strašno.
Pravila sam buhtle,najela se onako vrućih,posle smo mislili u šetnjicu ako kiša ne počne.

clock-img

15.06.2015, 07:14

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image

clock-img

15.06.2015, 07:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro user posted image

clock-img

15.06.2015, 08:13

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Dobro jutro zene ! Kako ste danas ?
Juce smo bili kod mojih, kupanjac ceo dan i uzivancija, a kada smo se vracali kuci,imali sta da vidimo.Srem je zahvatilo neko nevreme, munje sa svih strana dok smo putovali. Kod kuce haos. Grad pun oborenih stabala,bandera i kablova po drumu..Nama vetar skinuo okapnicu i tridesetak crepova...evo mm na krovu,gleda sta treba raditi i menjati. A sunce od jutros opet pece....

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

15.06.2015, 08:20

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

Dobro jutro! user posted image
Mi smo juče imali dva rođendana i super se proveli. Popodnevni rođendan bio u stvari piknik pa smo malo bili na svežem vazduhu na planini. Jedino nam na kraju vetar pokvario slavlje. Baš je nenormalno duvalo. Nikoli evo odmah curi nos i krmeljive mu okice.
Wiv gde putuješ? Nisam u toku. Idete na more?

Mila nadam se da nije bilo neke velike štete od nevremena user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.06.2015, 08:23

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

O, Mila, strašno! Ja zaista ne volim nevreme. Plašim se toga. I buba. user posted image
Za tebe posebno, da se oraspoložiš, ali i za sve ostale mame
user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

15.06.2015, 08:46

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

kako mi prija kafa!!! i tišina user posted image
kod nas noćas malo duvao vetar, grmelo užasno a palo malo kišice i ništaaa!

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

15.06.2015, 08:59

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

Ja pred spavanje spustila sve riletne (spoljasnje), kad ono kise nema, malo grmelo i sevalo i kraj.
Ivka jos spava....

clock-img

15.06.2015, 09:53

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Jutro mame,
Moj lap top jos na popravci pa ja sad ugrabila mm komp, on kad je kuci ne sklanja se.
Sinoc i kod nas bilo naznaka za nevreme, toliko je bilo sparno da padnes u nesvest ali nista , zaobislo nas.
Mila nadam se da nije prevelika steta, ali 30 crepa uopste nije malo, nadam se da ce muz brzo to srediti i da nece biti ponovnih oluja i nevremena.
sad tek skuvala kafu pa da ugrabim da vidim sta radite i da procitam sta, bas mi nedostaje RR, svratim jednom u 2 danauser posted image
Inace sad napolju vec przi jutros u 7h bilo 22 stepena, kako li ce biti danas, a trebam do igraonice da uplatim za rodjis,
Bice pakleno,
ljubim vas i javim se cim opet ugrabim priliku user posted image

clock-img

15.06.2015, 10:09

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala zene ! Hvala QueenJ na kafici,divna je ! user posted image

Ma nije to nista,ima ljudi koji su mnogo gore prosli,samo neka nama nista nije!

Kod nas przi sunce,nemam volju nista da radim,samo neke ideje i kao ,evo , sad cu...user posted image

Wiw,jesi li se spakovala,kad krecete sutra ?

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

15.06.2015, 10:44

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Moze i meni kafa! sva sam slogirana,imam osecaj da cu svakog trena dobiti,i nervozna sam,pravi PMS,videcemo,evo proslo je 8 meseci! Treba da odem do apoteke sa njih dve,a tako me mrzi..jooooooj!

clock-img

15.06.2015, 11:34

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Žene moje Dora nije ni primjetila da me nema,a ja se onoliko brinula.Njih troje se igrali u sobu a zaova pijuckala kafu,kaže mogla ih je i same ostaviti user posted image .
Ovde kiša pada ali je toplo,ali ipak ni danas ništa od šetnje.

clock-img

15.06.2015, 12:13

clock-img

mila83

pencil-img

3821

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Moze i meni kafa! sva sam slogirana,imam osecaj da cu svakog trena dobiti,i nervozna sam,pravi PMS,videcemo,evo proslo je 8 meseci! Treba da odem do apoteke sa njih dve,a tako me mrzi..jooooooj!

ista situacija Von,vestica samo sto nije ....meni jos malo 9 meseci od porodjaja.

clock-img

15.06.2015, 13:57

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Dan mamike.....koji pakao napolju,skuvala sam pa sam sad i posteno kucu ugrejalauser posted image
Treba i sudove poprati ali me strasno mrzi.....bolje cu popiti kafu da iskuliram malouser posted image
Sta cinite?

clock-img

15.06.2015, 13:57

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Da li ce mi stici sad kad budem bila 4 dana sama sa decom,ima da odlepim!user posted image MM ide sluzbeno na Zlatibor,boli ga uvo..kad li cu se ja odmoriti!

clock-img

15.06.2015, 14:05

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Von,no sikiriki ma neces dobiti.....

clock-img

15.06.2015, 21:08

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Gdje ste,ima li kod vas kiše?
Ja opet pravila buhtle ali sad sa nutelom,uz to hladna kolica i ima da riknem user posted image
Sutra mi opet zaova čuva Doru ali ću je uspavati pa itići na posao tako da neće ni osjetit da je tu user posted image

clock-img

15.06.2015, 21:16

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Nema kise..samo se vetar pojacao malo i bas prija..
Sluzi li ko ovde,moglo bi neko picence ? propustih Aninu sangriju...