writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

15.06.2015, 22:01

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Ja cepam Somersbi jer sam se nakrkala luka, paradajza, sira i čvaraka.🐖

clock-img

15.06.2015, 22:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

Ja sam sad pukla na moje "odrasle" djake!
Ne znaju sta hoce! Kad ih nesto pitam da daju misljenje o necemu oni su u stilu "jao pa ja nista o tome ne znam, ne znam sta da kzem, ajde preskoci me" i sl a veceras me jedna pita "a kada cemo mi da pojacamo konverzaciju na engleskom?" E tu sam pukla! Pa sta ja radim poslednja 4 meseca, kad vas ptam izbegavate odgovore, ne snosim odgovornost sto ste lenji isto kukate da vam je svaka tema nezanimljiva.
Samo su ucutali...
Jedva cekam sl sedmicu da zavrsim sve i odem na more da odmkrim mozak od svih

clock-img

15.06.2015, 22:11

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

A najavili kisu za veceras, ponela sam i kisobran i djemper, obukla pantalone, torba mi teska ko kamen i skuvah se jeeee user posted image
I pored sbega sam na neki nacim mirna i raspolozena, valjda sam se istresla na ovima....

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 15.6.2015 22:16:45 >

clock-img

15.06.2015, 22:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34385

Hehe, Đemper user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

16.06.2015, 00:09

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Hehe, Đemper user posted image

user posted image user posted image user posted image

Kako sam samo uspela? user posted image

< Poruku je uredio Ivanka 75 -- 16.6.2015 0:11:04 >

clock-img

16.06.2015, 07:14

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image

clock-img

16.06.2015, 07:18

clock-img

branki*

pencil-img

20828

Jutro u kafanu na terasi,ionako nisam pila kafu☺

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

clock-img

16.06.2015, 07:47

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Jutro.......mene jutros u 6h ubi kasalj,vec dva dana takouser posted image .......tako da nista od spavanja......mali jos spava.......
Nesto je hladnjikavo napolju zato,ves mi se nije osusio........

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

16.06.2015, 07:57

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Dobro jutro,ovde je i dalje hladno,rekoše od sutra opet toplo,baš da vidim i to user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

16.06.2015, 09:57

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

KAAFAAAAA!!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

16.06.2015, 10:01

clock-img

amdn

pencil-img

1598

jutro mame, napolju hladnjikavo, evo kuvam kaficu da se zagrejem.
odvela decaka u vrtic obukla se golisavo i smrzla sam se.
ali mislim da ce biti toplo danas user posted image

clock-img

16.06.2015, 10:13

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

MOze i meni kafa! Evo pijuckam je..odvela Tiku u vrtic,sve sa J,to je trajalo sat vremena...
Juce sam ceo dan bila sama sa njih dve,poludela sam..mm radio od 6-23..u pola 11 sam se tusirala za 1,5min,dok je J urlala u krevecu,a T u krevetu pevala...a danas ide i na put do petka..bice zanimljivo!

clock-img

16.06.2015, 10:14

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Jutro svima!
Evo u ja da bam se pridruzim malo. Jel nelo raspolozen za user posted image .
Ja na poslu pa pravim malo pauza i reko da zvirnem sta se radi na RR posto me nije bilo neko vreme.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

16.06.2015, 10:23

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

IZVORNA PORUKA: vonavoj

MOze i meni kafa! Evo pijuckam je..odvela Tiku u vrtic,sve sa J,to je trajalo sat vremena...
Juce sam ceo dan bila sama sa njih dve,poludela sam..mm radio od 6-23..u pola 11 sam se tusirala za 1,5min,dok je J urlala u krevecu,a T u krevetu pevala...a danas ide i na put do petka..bice zanimljivo!

von, nama je tako skoro svaki dan, najgore mi je spremanje za vrtic sa njih dve... ali sta da radimo...
hocEM ja kafu, jaku, gorku, duplu!
treba da odem do banke da uplatim avans za more a kisa samo sto nije pala. dok mm dodje sa posla nece raditi bankeuser posted image

clock-img

16.06.2015, 10:26

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Meni ni lonac kafe nebi pomogao user posted image
Mi sinoć gledali letove,da ipak za Doboj idemoavionom i karte nisu uopšte skupe,350 franaka za nas troje ali dok bi iznajmili auto ogulili bi nas pošteno,danas će nazvati mm da pita imali li neki popust jer smo već jednom iznajmljivali kod njih.Bilo bi nam 100 puta lakše nego da se vozimo 14-15 sati.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

16.06.2015, 13:59

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

Uh,bubulence! Aj to za vrtic sam se usemila,ali kad hoce istog trena da jedu,kupaju se..a ja gladna,smrdljiva..to jos treniram!

clock-img

16.06.2015, 14:35

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

IZVORNA PORUKA: vonavoj

Uh,bubulence! Aj to za vrtic sam se usemila,ali kad hoce istog trena da jedu,kupaju se..a ja gladna,smrdljiva..to jos treniram!

Ovo mi je omiljeni momenat!!!

Jbt, pa ko najgora ganferka smrdim!

clock-img

16.06.2015, 16:48

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

ja se nikada necu usemiti... ustanem prva , spremim se, budim E i onda krece borba, nece da obuce ono sto sam spremila, hoce dzemper iako su najavili 30 stepeni, nece te carape, nece da pere zube sa tom pastom, hoce bas onu koju je potrosila pre 4 meseca, nece da se ceslja... taman je sredim, budim Masu, presvlacenje, sikenje, onda opet borba sa Emom oko obuvanja... i taakooo. dok stignem do vrtica izgledam kao pokisao mis...
sada obe spavaju a ja uzivam u tisini...

clock-img

16.06.2015, 16:55

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

Kuliram posle obilnog rucka.... user posted image

clock-img

16.06.2015, 17:19

clock-img

mila83

pencil-img

3821

I ja kuliram, jedem domace kajsije...klinci u dvoristu, a Teodora spava...fino vreme danas.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

16.06.2015, 17:26

clock-img

Modessty

pencil-img

12173

radila, bila kod mojih da vidm decu, uspavala Nikolu, izljubila Danila i opet sam na poslu! user posted image Današnji dan nikako da prođe!

Ivanka hvala što pozitivno utičeš na moje dete! user posted image Oduševljen je celom pričom o planetama! user posted image

Inače Danilo je noćas prvi put spavao kod babe i dede bez roditelja!, tj prvi put je negde prespavao bez nas. Sad kaže hoće da spava kod bake i deke još 4 puta! I imam zadatak da mu deonesem njegovo Milka ćebence i cars pižamu!user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

clock-img

16.06.2015, 17:38

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Evo i mene,radila pa sam onda čuvala Doru i Anastasiju dok je zaova odvela malog u predškolsko,danas su imali probni čas.
Sad konačno došli kući i mazimo se u troje

clock-img

16.06.2015, 17:49

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

hay,meni bila seka na kafi,mali zaspo bas sam nesto bzv danas.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

16.06.2015, 18:23

clock-img

mamin mish

pencil-img

915

Dan. Meni sad otisli svekijevci, a mm i Teodora ptisli da ih odvezu kuci. Mir i tisina u kuci. Idem sad da popijem kafu u tisini i da spremam veceru.

16.09.2011 Tresla se gora, rodio se mamin mish

clock-img

16.06.2015, 20:01

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19012

IZVORNA PORUKA: Modessty RR
Ivanka hvala što pozitivno utičeš na moje dete! user posted image Oduševljen je celom pričom o planetama! user posted image

A da znas samo sta im spremam za sutra, prekosutra i petak!
Nema na cemu user posted image