writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

04.06.2015, 19:40

clock-img

nata11

pencil-img

9235

IZVORNA PORUKA: wivern

IZVORNA PORUKA: emicaa

Ovde je već sad baš vrućina,šta li će biti oko 3 tek.Joj žene ja za dvije sedmice imam 28.rodjendan,pa kad prodjoše tolike godine user posted image

Ahahahahahahahahahaha, Emice ja u oktobru 40 pa ne znam gde mi nestadose. 10 godina mi proletelo, ali bas.
Queen pa gde si nam ti, tebe malo-malo pa nema user posted image

E da si me ubila danas ovo ne bih mogla ni u snu da pogodim. Ja sve mislila kako imas oko 33-34. Ma godine su nebitne zene.

clock-img

04.06.2015, 20:08

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Što se tiče izgleda pojma nemam da li izgledam mladje ili starije,kažu mi mladje ali šta znam možda hoće budu ljubazni user posted image
A za razmišljanje je moralo biti tako,sa 15 sam preuzela da vidim brigu o kući i svemu ali to je druga tema.
Moja baba ima skoro 90 a kaže osjeća se bolje nego sa 60 user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

04.06.2015, 20:38

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Ooo, razumem te. Ja sam sa 16 godina. Mama počela da radi u Italiji, a ja sa 3 muškarca u kući... user posted image Deda, tata i 6 godina mlađi brat, koom am bila i sestra, i majka, i kuvarica, učiteljica, ma sve!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

04.06.2015, 20:45

clock-img

mimi_buba

pencil-img

29

Emice pa svi tako razmišljamo u nekom momentu dok si se okrenuo skupio si mnogo godina a to sto kažu da si mladja treba da imponuje i ako više njih to sami kažu istina je!!! Pije mi se kafa. Čitam ove teme i vidim stalno nešto služite user posted image

clock-img

04.06.2015, 20:53

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zene,manite se godina ! Sve smo mi mlade user posted image

Evo castim vas,bili smo na kontroli kod kardiologa,moja Teodora se lepo oporavlja, skinula joj dr lek za visok pritisak,ima ga jos ali se tolerise to malo.Hvala Bogu,jos samo da se leva strana srca smanji da bude kao desna,onda ce sve biti normalno.
Izvolite user posted image

user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.06.2015, 21:29

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Mila super za ljubičicu malu,biće ona zdrava djevojčica.
Mene puca pms,ubijam se od skatkiša,sad sam pojela sladoled a čokolada već bila pripremljena,bilo bi mi lakše da imam promjene raspoloženja nego ovako user posted image

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

clock-img

04.06.2015, 21:54

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

user posted image Super vest! Hvala za čast!

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

04.06.2015, 22:04

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Vece....mila super vest,zelim vam brz oporavakuser posted image
Taman ce mi prijati ovo osvezenje,narucili smo picu pa cekamo da stigne.....posto danas smo bili kod sveki,nedavno stigli kuci i ostali bez hleba.......

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

04.06.2015, 22:21

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala ! Jako sam srecna pa sam morala i vama da kazem ! user posted image

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

04.06.2015, 22:34

clock-img

milicicak

pencil-img

7338

Mila, cestitam od srca user posted image stvarno divne vesti user posted image bas mi je drago sto je mrvica bolje i sto se lepo oporavlja user posted image

clock-img

04.06.2015, 23:35

clock-img

wivern

pencil-img

8800

IZVORNA PORUKA: Bibilib

Drage bitno je da se mi osecamo mlado i lepo ko da imamo 20 god.ostalo nije bitno

Ovako se ja i osecam, ostala sam zarobljena u dvadeset_im user posted image
Mila sjajne vesti user posted image
Milicicak kako se ti snalazis?

Nato ja cu sebi turim jedan portret kao Dorian Gray user posted image

< Poruku je uredio wivern -- 4.6.2015 23:36:20 >

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

04.06.2015, 23:44

clock-img

bubulence

pencil-img

13679

Vece zene.!
Mila dine vesti, bravo.!
Dajte nesto jako, obe devojcice mi imaju boginje, ceo dan smo danas po doktorima. Hocu sada da se napijem!

clock-img

05.06.2015, 06:54

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
Mila divna vest user posted image
Bubi user posted image Ljubi male princeze

clock-img

05.06.2015, 07:21

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Mila, nisam imala pojma kroz sta prolazite, ali je diiiiiiivna vest!
Bubulence, izdrzi! Nemo' se nasljokces, ko ce posle da tapka decu k.mlekom!

clock-img

05.06.2015, 07:22

clock-img

tekilica

pencil-img

394

A ja po obicaju kasnim na pijanku. Kad se nesto casti opet, meni tekilu ili martini. Koktele priznajem samo ako je sanker dobar! :)

clock-img

05.06.2015, 07:44

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jutro,auuu što sam neka slomljena kao da nisam cijelu noć oka sklopila.

clock-img

05.06.2015, 08:01

clock-img

eca89

pencil-img

3753

IZVORNA PORUKA: bubulence

Vece zene.!
Mila dine vesti, bravo.!
Dajte nesto jako, obe devojcice mi imaju boginje, ceo dan smo danas po doktorima. Hocu sada da se napijem!

A, joj bubi ipak su pokupile, joj znam kako ti je, ali mislim da ce Marija bolje podnijeti, jer se ne zna ni češati, možda će plakati malo, moja nije imala ni temper. samo da što prije prođe, najgore je kad krenu izbijati prva 3-4 dana kasnije je lakše, ljubim te draga i izdrži.

clock-img

05.06.2015, 10:30

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Zdravo zene !
Bubi,da sto lakse prebobate to,i bolje sad,dok jos nisu pocele one strasne vrucine !

Moji su imali pre dve godine u maju,u isto vreme,sin 3 a cerka 5 godina.On je super prosao,ali je njoj bilo bas tesko sve dok nisu izbile,pa jos prvih par dana dok se nisu pocele susiti.

clock-img

05.06.2015, 12:05

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Dobar dan! Vreme je za užinu!
user posted image
Bubi, izdržiteee! user posted image

clock-img

05.06.2015, 12:27

clock-img

tekilica

pencil-img

394

Moze, moze! user posted image

clock-img

05.06.2015, 12:39

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala Queen ! Sjajno ! Mi evo privodimo rucak kraju,pravim pauzu i mazim se sa svojom najmladjom smizlom user posted image

clock-img

05.06.2015, 13:06

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jel neko za čokoladu,i dalje kriziram za slatkišima user posted image

clock-img

05.06.2015, 16:29

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Moze Emicee, uvek ! ! ! user posted image

clock-img

05.06.2015, 20:56

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Jao ženice moje mnogo sam happy user posted image
Sasvim slučajno sam dobila još jedan posai,danas išla da potpišem ugovor i da mi sve pokaže ali i dalje ću vikendom raditi i u restoranu.Radiću kod jedne djevojke ona je u kolicima i treba joj pomoć po stanu,već ima čistačicu koja dolazi dva dana sedmično a ja ću ići tri dana da joj zalijem cvijeće,prebrišem prašinu,spremim krevet,povadim sudje iz mašine i ponovo stavim,izvadim poštu i iznesem smeće.Znači sve što radim i kući.A više će mi plaćati nego ova u restoranu user posted image

clock-img

05.06.2015, 21:10

clock-img

amdn

pencil-img

1598

Zdravo mame, ja da se javim malo, jos sam u Sokobanji pa kad ugrabim komp. odmah dodjem ovde da vidim sta se radi user posted image
Mila bas me je obradovala vest, bravo za hrabru Teodoru,sredice se sve uskoro i bice super.user posted image
Bravo Emice cestitam za jos jedan posao, samo da ima posla user posted image