writing-img

RE: Junska kafana na teRRasi [chat]

clock-img

05.06.2015, 21:37

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Vece.......danas mi bila drugarica,bas smo se fino istalackale......user posted image
Isprobali smo Chicco sampon,miris je fenomenalanuser posted image
sutra rano ujutro,idemo za Kulu kod brababe jos bebu nije videla.....tek uvece se vracamouser posted image
Emice,ma superuser posted image
amdn,uzivaj samouser posted image

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

05.06.2015, 22:47

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Emicee,super za posao ! user posted image
Hvala Amdn !

kako vam je prosao dan ? Moja M je imala zavrsnu priredbu predskolaca,divno je bilo.

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

05.06.2015, 22:51

clock-img

Sanjica26 RR

pencil-img

27034

Dobro vece!
Bubi ono cega si se najvise plasila deca su dobila.user posted image Nadam se da ce Marija dobro da izdrzi boginje.
Emice super za posao.
Mila vec sam pisala u razgovorima da se mnogo radujem zbog malene.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

clock-img

05.06.2015, 23:46

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Odlicno, Emice!
Ja sama, bila mi mama, jele sladoled, ispricale se, Ema spava, mm na poslu. Mislim da cu pojesti jos jednu porciju, pa u krevet. Vidimo se sutra.

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

05.06.2015, 23:53

clock-img

Anarunika

pencil-img

1388

Dobro veče i od mene na kratko.
Mila user posted image i user posted image za Teodoru. Što reče naša drugarica Teodora "Lavlje srce"user posted image
Bubi ako sam dobro shvatila devojke su zaradile boginje. Mi smo skoro imali tu neprijatnu epizodu ali stvarno brzo prođe. Izdržaćete.
Ja posle sto godina bila u kafiću sa drugaricama sa mojom malom šmizlom. Bila je jako dobra tako da je zaslužila da je ponovo vodim user posted image
Sada odoh,krevet zove . Laku noć.

clock-img

06.06.2015, 07:34

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image

clock-img

06.06.2015, 09:45

clock-img

big mum

pencil-img

1690

Dobro vam jutro želim

user posted image

Neko iz djetinjstva ponese samo uspomene, a neko sačuva u očima, ušima, u srcu još malo one radoznalosti i nemira, pa umije da se igra i raduje malim stvarima.
DUŠKO RADOVIĆ

clock-img

06.06.2015, 10:11

clock-img

Mala Elena

pencil-img

11043

Jutro, ustale smo u 7..vijeka se na sat vremena i trazila mleko ako joj nismo dali zbog dijareje.
Jos nista nisam napravila za dorucak , mm izasao saE a ja leskarim ...

clock-img

06.06.2015, 11:19

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Dobar dan zene ! Ima li vrucine ? user posted image Ja se evo uspesno vratila iz avanture zvana mama na pijaci sa troje dece user posted image sad rucak i sve po redu..nadam se da cemo popodne malo uzivati u dvoristu i sladoledu...

Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.

clock-img

06.06.2015, 11:44

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

'ajmooo, RR-ajke, osveženjeee!!
user posted image
Birajte koja će šta, samo po 3 kugle služim, pazimo na liniju!
user posted image user posted image user posted image

Shvatio je da mu je ona ne samo bliska, već da sada ne zna gde prestaje ona, a počinje on.

clock-img

06.06.2015, 16:53

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Ja ne pazim na liniju, jel mogu vise od 3 kugle? user posted image
Terorista zaspao, ja sam se nesto mislila da li da i ja dremnem ili da pijem kafu, i kafa je pobedila user posted image

clock-img

06.06.2015, 17:04

clock-img

mama krava

pencil-img

2383

Bravo misu..i moj spava a cera crta na terasi a ja pijem hladnu mineralnu vodu...bas mi prija.

clock-img

06.06.2015, 18:22

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

I ja ću sad kafu... MM, ne može, da stvaraš zazubice nama ostalima?! Nee, neeee! Nego, reci, koja 3? user posted image

clock-img

06.06.2015, 18:30

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Hvala draga. Samo tri kugle ?! user posted image Evo i ja zavrsavam kafu, T spava, planiramo setnjicu .Popodne spremala svasta nesto po kuci,nastavljam sutra , nece nigde pobeci user posted image

clock-img

06.06.2015, 18:32

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

IZVORNA PORUKA: QueenJ

I ja ću sad kafu... MM, ne može, da stvaraš zazubice nama ostalima?! Nee, neeee! Nego, reci, koja 3? user posted image

user posted image
Po tvom izboru user posted image

clock-img

06.06.2015, 19:02

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Lešnik, straćatela, plazma. Može?

clock-img

06.06.2015, 23:14

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Cokolada,vanila,lesnik user posted image

clock-img

06.06.2015, 23:36

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Može, Mila, može... Stiže!

clock-img

07.06.2015, 07:31

clock-img

mali_mis

pencil-img

5129

Jutro user posted image
QueenJ odlican izbor user posted image

clock-img

07.06.2015, 09:09

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Pa sta je ovo , nikog u kafani user posted image
Ovaj sladoled od juce se verovatno vec istopio user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

07.06.2015, 09:36

clock-img

mila83

pencil-img

3821

Dobar jutar ! Kod nas przi sunce vec uveliko.Ni citava vangla sladoleda ne bi pomogla ! user posted image

clock-img

07.06.2015, 10:42

clock-img

Kata90

pencil-img

3330

Danuser posted image ,uf bas je pakao.........eo kuva se rucak.....

*****Svako dete je neprocenjivo vredno*****
*****Svako je Božije stvorenje*****

clock-img

07.06.2015, 12:59

clock-img

emicaa

pencil-img

22194

Gdje ste mačke,mi još uvjek nemamo internet pa skoro i da ne ulazim.Ovaj vikend nisam radila u restoranu,nije bilo posla a sutra idem kod ove djevojke.Baš se radujem

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

clock-img

07.06.2015, 14:29

clock-img

wivern

pencil-img

8800

Emice fotke su vam divne, jel to sveki fotka?

Nama dolaze gosti, a vruce mi je toliko da me mrzi da jedem user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

clock-img

07.06.2015, 14:50

clock-img

QueenJ

pencil-img

2252

Svratih i ja u kafanu. Wiv, sladoled držim u zamrzivaču, tako da je još ok, ako neko želi da se posluži. user posted image