Poslednji tekstovi

Dete jede sline iz nosa: Da li je to štetno?
Iako nema dobrog razloga da neko jede slinu, ova navika je vrlo česta u detinjstvu.
Zdravlje i bezbednost

Nek je čuva Bog, kao što ona čuva svu tu dečicu...
Dan pre će vam te dobre oči prilikom preoperativne pripreme naložiti da sutradan pod obavezno pon...
Zdravlje i bezbednost

Ja sam bukvalno povraćala sve što sam bih stavila usta, a inače bih se teško naterala da nešto progutam jer mi je od same pomisli na bilo koju vrstu hrane bilo muka...Ono što sam mogla je tost, tost, tost....eventualno namazan tanko sa nekim sirnim namazom i krompir u raznim varijacijama (pomfrit, kuvani, restovani)...Nijedno voće,nijedno povrće, ništa od mesa....Svaki pokušaj je završavao u WC šolji....Znam da zvuči grozno, al ja sam tako živela skoro dva meseca i sve vreme mi je krvna slika bila odlična, jedino što sam se ja osećala kilavo i smršala 4,5 kila...Od vitamina sam pila samo folnu, preporučuje se i kompleks B vitamina ali meni je i od njih bilo muka....Preporuka moje dr bila je -jedi bilo šta što ti padne na pamet, ali samo po zalogaj, pa sam jela jedan tost tri sata al je ipak uspevao da ostane u meni....Meni su mučnine rano počele već u 5 toj nedelji i trajale u ovom intenzitetu do 10 nedelje otprilike, a posle samo nisam imala apetit ali stalo je povraćanje, tako da sam jela na silu...