IZVORNA PORUKA: nink
Mene zanima koliko si se Jabukice ugojila,meni je tvoj meni ekstra ali mi se cini da malo jedes ili mi se samo cini...Joj svaka cas_t ali ja ne mogu da pisem sta sve jedem,trudim se da se hranim zdravo
nink ja sam u početku trudnoće jela više pa sam naglo počela dobijati kilograme, već sam pisala o tome, tako da sam negde već u 15-toj nedelji imala 6-7kg više, onda sam se zabrinula, i rekla sebi da ovako više ne ide. Izbacila cedevitu (pila sam je umesto vode u to vreme), na minimum svela masnoće, slatkiše nisam ni tada jela pa se tu ishrana nije menjala, smanjila porcije kalorične hrane, povećala količinu voća i povrća, nisam gladovala, i zaista ne trpim glad, lakše mi je da jedem ovako češće po malo. Sad sam pri kraju trudnoće, 38+0 i na +10kg-a sam, znači ako nisi naglo dobijala kilograme, ovako rigorozna ne moraš biti što se tiče ishrane, što se mene tiče, ja sam jednostavno nešto morala preduzeti kako se ne bih usvinjila do kraja trudnoće, i uspelo je
24.03.2012.
pd. 2 jabuke, ovsene mekinje u kapućinu, kivi, kocka crne čokolade
d. ella sir, šampinjoni, brokoli, karfiol, prokelj
u. brusnica, kocka crne čokolade
u2. 2 jabuke i kivi
r. supa sa lukom i šargarepom, parče goveđeg mesa, krompir iz supe, kisela paprika i kupus
v. 2 projice mafin, mleko
25.03.2012.
pd. 2 kivija, 2 jabuke, ovsene pahuljice u beloj kafi s medom
d. omlet sa malo sira, sok od paradajza
u. 2 jabuke, 2 kivija
u2. 2 narandže
r. supa, parče mesa i krompir sa roštilja, mešana salata,
v. banana i ovsene pahuljice u mleku 4k.k.
kasnije jabuka i kivi
26.03.2012.
d. 2 jabuke, kivi, bela kafa s medom i ovsenim mekinjama
u.narandža, 2 kocke crne čokolade, nes 3u1
r. pileći paprikaš s krompirom, brokoli, karfiol, prokelj, kupus salata
u. kivi, kocka crne čokolade, jabuka
v. ovsene pahuljice u mleku sa suvim šljivama
kasnije jabuka
< Poruku je uredio jabukica -- 27.3.2012 5:18:20 >