writing-img

RE: Kombinacija namirnica u procesu mrsavljenja

  
clock-img

21.03.2011, 16:50

clock-img

Verus

pencil-img

11942

mina hvala puno!  Jedino sto sam znala za vestacki zasladjivac je ono u vezi mozga-kako misli da je unet secer a nije, ovo drugo nisam....

Palacinke sam pravila od crnog brasna-kupovna kutija iz zdrave radnje, e sad koliko je zdravo to je vec pitanje....Nisam dodavala secer samo borovnice-al mogu i da ih preskocim skroz.  Helena voli te crne palacinke i voli borovnice pa sam pravila za sve...

Cesto sam uzinala bananu sa puterom od kikirikija=uvek sam citala da je to dobra komb. UH i proteina, pa zato. 

Oki doki, SVE slusamuser posted image


Danas sam doruckovala cerealije, tj. valjda  mu to dodje kornfleks sa komadicima jogurtnih suvih grozdjica i kafu.

Uzina: banana

Rucak: salata sa tunom

Vecera: jos ne znam....

Hvala mina, puno cenim tvoje savete!

clock-img

21.03.2011, 16:50

clock-img

Verus

pencil-img

11942

bravo indyuser posted image vidis da nije sve tako crno bice to sve dobro!

clock-img

21.03.2011, 23:42

clock-img

Suncicabg

pencil-img

3431

Ja sam bas u problemu sa vecerama... Moze li neki predlog plizuser posted image

clock-img

22.03.2011, 03:02

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Suncice: nadam se da ce devojke imati predloga ja sam skroz nova u ovome.  Ali ako je mina rekla da hleb (integralni) moze sa sirom-ne znam onda jel moze i sunkarica na to, neka salama?

I kokice, jel su one ok za uzinu?

clock-img

22.03.2011, 08:48

clock-img

Anoniman

Sunčice-jaja (barena, pečena na malo maslinovog ulja, omlet od belanaca sa gljivama, omlet sa mladim sirom), riba, može i iz konzerve, sa salatom, salate sa belim mesom...sve bez ''lebauser posted image

Verus - kokice=kukuruz+ulje+su...ja ne bihuser posted image


< Poruku je uredio Nedja RR -- 22.3.2011 8:49:27 >

clock-img

22.03.2011, 11:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Nedjo, a to su one u kesi, bez ulja i putera sto se kokaju na vazduhu u mikrotalasnoj?  MOram videti sta pise na kutiji (da li je samo corn ili ima jos sta dodato, pa pisem). 


Smejacete mi se, ali se evo za samo ovih par dana osecam nekako....izduvano!  U dobrom smisluuser posted image

clock-img

22.03.2011, 11:34

clock-img

Anoniman

Pogledaj, ali opet-meni je to kukuruz, koji ne jedemuser posted image
Viećeš tek za par dana kad ti se ispuva skroz stomakuser posted image To je super kod ovog načina ishrane, jer odmah vidiš neke rezultate pa imaš volje da nastavišuser posted image

clock-img

22.03.2011, 11:34

clock-img

Anoniman

Hleb i sir mozes, ali bez mesnih preradjevina.

Verus, mi smo imali taj aparat za takvo pravljenje kokica, joj sto je to grozno.

Kad krenes sa ovakvim nacinom ishrane, organizam se polako csti i kao posledica mogu se u jednom kracem periodu javiti gasovi, sto je normalno.

clock-img

22.03.2011, 11:36

clock-img

viking

pencil-img

6644

Na maslinovom ulju se ne peče, ima nisku tačku ključanja (ili kako se već kaže) tako da visoka temperatura ubije apsolutno sve dobro u njemu.  

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Sunčice-jaja (barena, pečena na malo maslinovog ulja,



_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

22.03.2011, 11:38

clock-img

Anoniman

Znam viking da ono izgubi sve ono što ga čini dobrim, ali ja suncokretovo ne koristim, samo za neke gulaše i tako to, pa stavim dve kapi maslinovog. Ustvari je svejedno, jer je prerađeno ulje prerađeno ulje, od čega god da je, dobro si me ispravilauser posted image

clock-img

22.03.2011, 11:40

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

ja za pripremu hrane koristim DIJAMANT mediteransko (Sadrži 80% jestivog rafinisanog suncokretovog ulja i 20% ekstra devičanskog maslinovog ulja. Visok sadržaj nezasićenih esencijalnih masnih kiselina, vitamina E, kao i drugih prirodnih sastojaka. Preporučuje se u mediteranskoj kuhinji za pripremu raznovrsnih jela, kao i za pečenje i kuvanje hrane )
a za salate maslinovo

< Poruku je uredio Jeca* -- 22.3.2011 11:41:19 >


_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

22.03.2011, 11:41

clock-img

Anoniman

Moze na maslinovom, ali samo na onom koje nije VIRGINE, tako sam ja procitala, Virgine se nikako ne zagreva.

Pogledajte, ima raznih ulja koja su super, ja cesto koristim od kikirikija, bundeve i raznih drugih stvari. Jesu skupa ali mislim da se isplati, daleko su zdravija od ovog obicnog. Ja sam ih otkrila zato sto se traze u raznim receptima za kolace

clock-img

22.03.2011, 11:42

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: Verus RR
I kokice, jel su one ok za uzinu?


Kokice su instant celulit i sve te sto se prave i mikrotalasnoj su masne, dodat im je puter ili nesto drugo. Zaobidji.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.03.2011, 11:43

clock-img

Anoniman

Bundevino ulje je meni vrh za salate, savršenouser posted image

clock-img

22.03.2011, 11:44

clock-img

Ana RR

pencil-img

34372

Ja već neko vreme koristim ulje od koštica grožđa, stvarno je super. Za salate koristim maslinovo ulje.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

clock-img

22.03.2011, 11:52

clock-img

viking

pencil-img

6644

Mislim, greota trošiti to skupo ulje za pečenje kad već ništa ne dobijaš od toga user posted image

IZVORNA PORUKA: Nedja RR

Znam viking da ono izgubi sve ono što ga čini dobrim, ali ja suncokretovo ne koristim, samo za neke gulaše i tako to, pa stavim dve kapi maslinovog. Ustvari je svejedno, jer je prerađeno ulje prerađeno ulje, od čega god da je, dobro si me ispravilauser posted image



_____________________________

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

clock-img

22.03.2011, 12:28

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Ja pecem na suncokretovom a u salate stavljam susamovo.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.03.2011, 13:05

clock-img

bratzz

pencil-img

982

upravo doruckujem kornfleks sa pola bananom i jogurtom.
Da li je to okuser posted image

clock-img

22.03.2011, 13:14

clock-img

Jeca*

pencil-img

8145

pa za pocetak nije u redu sto doruckujes u 13h user posted image

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

clock-img

22.03.2011, 13:17

clock-img

minavb

pencil-img

12959

IZVORNA PORUKA: bratzz

upravo doruckujem kornfleks sa pola bananom i jogurtom.
Da li je to okuser posted image


Banana je suvisna.


_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.03.2011, 13:18

clock-img

bratzz

pencil-img

982

Znam ali legla sam u 6h ustala u 11h dok sam nahranila i presvukla Milicu zatim sredila kucu ode pola dana.

clock-img

22.03.2011, 13:20

clock-img

bratzz

pencil-img

982


IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: bratzz

upravo doruckujem kornfleks sa pola bananom i jogurtom.
Da li je to okuser posted image


Banana je suvisna.


I pored banane sam gladna ali bice izbacena.

clock-img

22.03.2011, 13:22

clock-img

minavb

pencil-img

12959

Polako, jednog dana ces se od iste kolicine prejesti. Samo polako.

_____________________________

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

clock-img

22.03.2011, 13:31

clock-img

Verus

pencil-img

11942

Za ulje je bitno da je hladno cedjeno.  PRAVO maslinovo ulje, je u stvari, jako testko naci.  MOra biti "cold pressed".  Na extra virgin se ne kuva, jer gubi ukus-kod maslinovog je najbolje kuvati na "obicnom".  A ovo extra virgin samo za salate...


Pogledala sam na kesici za kokice: corn, palm oil, salt.  Tako da ima ulja. A  obovzaaavam kokice.

Misicu: nisu gadne, super su, u papirnoj kesici su kokice, stavis u mikrotalasnu na 2.30 i gotovo.  Moja mama se odusevila toliko da je kupila mikrotalasnu (koju inace ne koristi ni zasta drugo) samo da koka kokiceuser posted image


Da li tuna moze da se mesa sa pasuljem?

clock-img

22.03.2011, 13:32

clock-img

Verus

pencil-img

11942

user posted image hocu miki....svasta sam do sad naucila...cak i neke stvari koje sam mislila da su zdrave, paaa i nisu!

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Verus RR
I kokice, jel su one ok za uzinu?


Kokice su instant celulit i sve te sto se prave i mikrotalasnoj su masne, dodat im je puter ili nesto drugo. Zaobidji.