writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

14.01.2014, 00:20

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

SRECNA PRAVOSLAVNA,Sosa povuci nas sve....user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

14.01.2014, 09:39

clock-img

milica93

pencil-img

315

Evo i mene, rodjendan mi je danas, da se pohvalim user posted image , pa tek sad sedoh malo. Sve u svemu, lep i opušten dan. Ne bi mogla poželeti bolji.
Mika, pogledaću baš kad stignem i budem imala malo više vremena da to pročeprkam i iščitam. Nadam se uskoro. Sve što si rekla, kao da je iz mojih usta izašlo. Baš tako. user posted image
Amelia,Jole, drage ... ne znam tačno par dana, računaj oko 4 ... ne znam , iskreno bojim se da se ponadam. Neću bar do sledeće nedelje ništa raditi. Dragi, samo čeka kad ću opet u apoteku. Ali ne smem, moram malo da se iskontrolišem. Odoše mi sve pare tamo. user posted image
Pridružujem vam se u jelu, ko da su mi oči gladne. Al za divno čudo, danas i nisam toliko, a bilo najviše hrane, nešto mi se nije mililo. user posted image
Da se nadovežem za vračare ... ja sam bila kod jedne žene, pre jedno godinu dana, provereno i poznato, rekla mi je da ne zalazim na takva mesta, jer mogu da navuku nešto i posle uzmu samo još više para da bi to skinuli. I iskreno, nije mi padalo od tad na pamet. Skoro me je zaustavila neka žena na ulici i rekla mi da ću imati paran broj dece i da ne brinem. Preseklo me u sekundi. Odmah sam posle otišla u crkvu i zapalila sveću i pomolila se. Ne volim takve stvari. Baš nekako zazirem od toga.
p.s. Ovo vam napisah još sinoć, al nikako da pošalje ...

clock-img

14.01.2014, 09:44

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Milice srećan rođendan sa zakašnjenjemuser posted image , želim ti da ti ova godina donese ostvarenje svih željauser posted image

clock-img

14.01.2014, 09:48

clock-img

milica93

pencil-img

315

Hvala Mika, lepe želje uvek dobrodošle. user posted image

clock-img

14.01.2014, 10:12

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Milice srecan rodzendan i sve najbolje user posted image . Ma sumljiva si mi ti user posted image nadam se da ces da ne obradujes uskoro sa user posted image user posted image

Ayan <3

clock-img

14.01.2014, 10:36

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

dan i od mene! milice,srecan rodjendan!!
madre,smanji hranuuser posted image ..ja se nisam ugojila,a nisam ni preterivala,cudouser posted image
ja kod kuce,vodim cerku kod lekara na kontrolu...

clock-img

14.01.2014, 10:47

clock-img

milica93

pencil-img

315

Hvala vam user posted image drage moje ...
Amelia, videcemo, strpljenje sad i ništa više. user posted image
Von, kako je sad ćerkica?

clock-img

14.01.2014, 10:49

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

sad je bolje,antibiotk je uradio svoje!

clock-img

14.01.2014, 10:53

clock-img

milica93

pencil-img

315

Super. Baš mi drago. Vidim po postovima da malecna dosta često prehlađena.Valjda će se to promeniti u ovoj godini. user posted image

clock-img

14.01.2014, 11:51

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Srecan rodjendan Milice.

Nema nista od baba i cajeva drage nego put pod noge pa kod doktora. Ali to je ona staza kojom svaka od nas mora da prodje, sta ces...user posted image .. sto kazu muka te natera na sve.
Ja kad se setim samo koliko sam tih cajnih mesavina popila user posted image

clock-img

14.01.2014, 11:57

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Srećan rođendan Milice! Meni je sin bio za Novu i praznike prehlađen, sad je ozdravio. Po prvi put mi nije prešao virus, za sad... Po kalendaru ovulacije plodni dani su mi od subote pa da vidimo user posted image

clock-img

14.01.2014, 17:43

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Milice, Srecan rođendan sa zakašnjenjem, zelim ti ostvarenje zelje user posted image

Nato, ja sam popila jedno jezero čajevauser posted image ali nista od toga nazalost

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

14.01.2014, 21:10

clock-img

glukica

pencil-img

331

cao zene,ne znam da li smem ovde ,ali moram da pitam da li ste cule i imale iskustva mozda sa kvantnom medicinom?

clock-img

14.01.2014, 21:29

clock-img

milica93

pencil-img

315

Hvala vam drage moje. user posted image user posted image user posted image

Evo jedan sajt na koji sam naišla, kad imate nedoumicu da li je vreme za test. Samo se ukuca datum poslednje mentruacije, i prosečan ciklus i izbaci sve po danima da li je rano, kolika je tačnost testa tad i kad je vreme. http://www.countdowntopregnancy.com/

Ako mu je verovati ja sam prerano radila.

clock-img

14.01.2014, 21:37

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Baš sam htjela da postavim link za ovaj sajt, super je! Imaju i slike testova, kad ih raditi itd.

clock-img

14.01.2014, 21:39

clock-img

milica93

pencil-img

315

Ja ga sad prvi put vidim. A sami Bog zna koliko sam guglala po internetu o trudnoći i testovima i svemu ostalom.
Ja sam danas primetila malo pojačan sekret, ne znam ima li to kakve ceze i koliko.

clock-img

14.01.2014, 21:59

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

IZVORNA PORUKA: milica93

Hvala vam drage moje. user posted image user posted image user posted image

Evo jedan sajt na koji sam naišla, kad imate nedoumicu da li je vreme za test. Samo se ukuca datum poslednje mentruacije, i prosečan ciklus i izbaci sve po danima da li je rano, kolika je tačnost testa tad i kad je vreme. http://www.countdowntopregnancy.com/

Ako mu je verovati ja sam prerano radila.

http://www.co

linkove koje postavljate treba da izgledaju ovako napiset_e klik prevucete preko i pritisnete Link tu kopirate link i tako objavite
ovako KLIK

< Poruku je uredio 17 joka -- 14.1.2014 22:02:18 >

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

14.01.2014, 22:51

clock-img

milica93

pencil-img

315

Joka, ok, hvala. Nisam znala,mislila sam da je dovoljno samo kopirati. user posted image

clock-img

15.01.2014, 09:04

clock-img

madre

pencil-img

6600

drugari, dobro jutrouser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

15.01.2014, 09:59

clock-img

milica93

pencil-img

315

Jutro svima. user posted image Kako ste?
Madre user posted image
Ja sam odlucila da kupim ponovo one Femisan A kapi, cula sam dosta pozitivnih iskustava sa njima, a pila sam ih i ja. Zbog njih mi se i regulisao ciklus i onda sam prestala da ih pijem. Sad mi krivo sto nisam nastavila. Mnoge su zene rekle da su bas posle njih zatrudnele.
A mislila sam i maybe baby, na duze staze isplativiji je od trakica, e sad videcemo.
Ljubim user posted image

clock-img

15.01.2014, 11:26

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Ćao drage!

clock-img

15.01.2014, 12:01

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

dan! samo da mahnem!! jedva cekam da user posted image i odem na bolovanje...ili cu nekoga user posted image ..tj.jedna koleginica me urnise,kako uvek nesposobni znaju da uzvrate..malo mi fali da idem kod direktora..odmah bi dobila otkaz..a ima troje male dece,pa mi kao zao...ali samo da mi padne mrak na oci..user posted image

clock-img

15.01.2014, 12:25

clock-img

milica93

pencil-img

315

Von user posted image , nemoj da mi se nerviraš. Pusti malodušnike, sve se to vrati, onako il ovako. Ali razumem te. Takvi su najgori. Zbog njih si kao user posted image .

< Poruku je uredio milica93 -- 15.1.2014 12:26:09 >

clock-img

15.01.2014, 12:28

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

e bas tako...ne mogu da se ne nerviram,gledam je ceo dan..evo od 11 ne radi nista.gleda net...i sad preziva..jede picu i dve pastete! i sve mrvi po stolu user posted image ....a ja sam joj sef,ali sam mladja od nje..pa ona sebi daje za pravo...a i muz radi sa nama,on je ok covek i njega je sramota...ali sta joj moze!

clock-img

15.01.2014, 12:33

clock-img

milica93

pencil-img

315

Pa ne znam. Ne možete da joj date neku opomenu ili nešto? Ne znam gde radiš, pa ne znam kako firma funkcioniše. Ili nešto suptilno preko muža ili njoj direktno da se skrene pažnja. Kolko god da daje sebi za pravo, verujem da joj je posao mio kad ima 3 male dece.