writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

15.01.2014, 12:38

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: milica93

Pa ne znam. Ne možete da joj date neku opomenu ili nešto? Ne znam gde radiš, pa ne znam kako firma funkcioniše. Ili nešto suptilno preko muža ili njoj direktno da se skrene pažnja. Kolko god da daje sebi za pravo, verujem da joj je posao mio kad ima 3 male dece.

to se i ja pitam...devojka je glupa,moram da kazem..trudim se da joj pomognem,od kad se vratila sa porodiljkog..ali ne ide...crtam joj i dalje gresi..ne zna excel,word...nista...mi smo velika firma,privatna,ali malo zaposlenih u racunovodstvu..ja sam sef,njen muz radi racune,a ona je kao administrativni radnik..i porodicna firma,sve moj do mojegauser posted image ..rekao mi je direktor da ce je kazniti,ali da mu napisem kad je i sta je uradila..jbg,odmah ce znati ko je napisao..i kako posle u takvoj atmosferi da radimo...fuj!

clock-img

15.01.2014, 12:47

clock-img

milica93

pencil-img

315

Ne znam. Baš ni tamo ni vamo situacija. Probaj da razgovaraš sa njom. Ako ne, ako ne možeš da radiš tako i ako mnogo trpiš, onda znaš šta ti je činiti. Bar će ti biti mirna savest, što si probala i na lep način da rešiš situaciju.
Sad sam pročitala Gagin dnevnik- Šta je sreća. Rasplakah se sve u 16. ,, Što je nebo tamnije, to su zvezde sjajnije." Gaga user posted image

clock-img

15.01.2014, 14:27

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

Drage kod mene nista jos nije potvrdjeno ali pomalo se radujem(kasni mi sto je inace retkost pogotovo ovoliko)Prekljuce sam radila test negativan je s tim da sam se pre toga napila soka da me navali mokrenje(luda).Ciklusi mi tacni na 27 dana i trebala sam dobiti 9 januara.Strah me od testa i bete ali cu znati na cemu sam

clock-img

15.01.2014, 14:39

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

user posted image Možda je negativan jer je još rano, držim ti palčeve da bude user posted image

clock-img

15.01.2014, 18:23

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Von, razumem tvoja osecanja ispravna su, ali sa tom odlukom vise stetis sebi nego njoj, ipak joj neko mora pokazati da tako bas nemoze

Srculence, uradi betu i skrati sebi agonijuuser posted image

Gagouser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

15.01.2014, 21:57

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Dobro veče žene.

clock-img

16.01.2014, 08:33

clock-img

madre

pencil-img

6600

von, sta bi, sta si na kraju uradila?
srculence, navijam za user posted image , to bi bilo divno!
iva, kako si ti?
milice, kada ces ponovo da radis testic?
gago, bilo bi lepo da ste ovaj put uspeliuser posted image
ja sam mnogo bolje, malo kasljucam, i oci su mi mnogo bolje....
sve vasuser posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

16.01.2014, 08:43

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

jutro! sad mi stigla poruka da mi stize pharmalife paket,jedva cekamuser posted image
samo sam rekla direktoru,on kaze znas da ne mogu nista...najvise bi voleo da sama da otkaz,onda bi njenom muzu povecao platu!
za sad cuti.makar je mir u kancelariji!user posted image

clock-img

16.01.2014, 09:06

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Madre, dobro sam, od jutros me malo bole jajnici, žigaju me... Po nekim kalendarima plodni dani su mi do 20 og, mada već od jutros imam vodenkastu cervikalnu sluz. Kako si ti, piješ li čaj?

clock-img

16.01.2014, 09:09

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

iva11, i ja od jutros imam sluzi..i poceli jajnici da me bole..sprema se O kod obe..meni kao 21.og!

clock-img

16.01.2014, 09:12

clock-img

madre

pencil-img

6600

von, bravo za paketuser posted image
iva, super sto imas sluzuser posted image ja nikada to nisam specijalno primetila... i super sto su krenula ziganja...
caj pijem dva puta dnevno, ali sam juce malo zabusavala i popila samo jedan... znaci, ivo, jos malo pa akcijauser posted image mada, koliko sam razumela vi vec akcijasite, ako, ako, tako i treba!
mi smo obe dobile 5og je l tako?

clock-img

16.01.2014, 09:14

clock-img

madre

pencil-img

6600

hocu i ja sluuuuzzzzzuser posted image

clock-img

16.01.2014, 09:47

clock-img

mika79

pencil-img

1743

Dobro jutro crtice, vidim pojavila se sluz to znači da je vreme za akcijuuser posted image
Ja vas vučem za nosiće da se što pre preselite u I tromesečjeuser posted image

clock-img

16.01.2014, 09:49

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Madre, ja sam 4-og dobila, danas mi je 12 dc, po kalendaru 20-og je O. A po nekoj formuli što sam računala plodno razdoblje od 14-20, ko će ga znati! Von user posted image

clock-img

16.01.2014, 10:17

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Iva,Von bacajte se u akciju user posted image user posted image
Kako ste crtice?
Srculence navijamo za pozitivan testić user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

16.01.2014, 10:37

clock-img

milica93

pencil-img

315

Srculence držim fige za pozitivan test user posted image ...

Madre , za jedno 5 dana, necu ranije. Juče mi je ujutru ponovo bilo onako jednom malo na papiru i posle ništa. Znači 15. i 12. po crtica, kap kako god. A test 9. radila i 15. Ne znam zašto ne dolazi. Baš je veštica. Nešto ne mogu ni da se nadam da je trudnoća. Volela bih, ali deluje mi malo verovatno. Juče sam bljucnula. I sad me neka gorušica vata. Sinoć smo i spavali. Čim stignem kod ginekologa, ali do tad ću poludeti.

Von, bolje išta nego ništa. user posted image

Svima želim sluzii user posted image i jedan pozitivan testić i izostalu vešticu.

clock-img

16.01.2014, 10:40

clock-img

Jole84

pencil-img

8435

Milice a što ne izvadiš betu? user posted image

I dodaj svetu malo boje, čudo moje.....

clock-img

16.01.2014, 10:57

clock-img

milica93

pencil-img

315

Jole, bi ja, al nemam trenutno gde. Jedina privatna laboratorija se zatvorila. Sad cu ovih dana ici za Novi Sad, zbog fakulteta, pa cu tamo uraditi. Znam da je to najpametnije user posted image , a ne gomila ovih testica, al sto mi je tu mi je.

clock-img

16.01.2014, 12:38

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Hello zenice,kako ste mi,sta radite,ima li novosti kod neke?Kod mene je sve po starom,sada mi je 4 dpo ,valjdauser posted image user posted image ,vise i ne brojim nista,ne merim nista....sve sam zabatalila,samo pijem folnu,i to je to.veeeeeeliki user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

16.01.2014, 12:39

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Milice,opusteno...vidi mene...user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

16.01.2014, 14:38

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

IZVORNA PORUKA: vonavoj

iva11, i ja od jutros imam sluzi..i poceli jajnici da me bole..sprema se O kod obe..meni kao 21.og!

user posted image user posted image

clock-img

16.01.2014, 16:49

clock-img

milica93

pencil-img

315

Gaga ... pametno user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.01.2014, 18:04

clock-img

nata11

pencil-img

9235

Ja sam izgleda propustila neki cas tokom ovih godina na RR ili mi pak iscurelo iz mozga user posted image pa da pitam.

Kojim testom mozemo utvrditi da li sluz grlica ima neadekvatnu gustinu ili pH vrednost a da to nije postkoitalni test_

clock-img

16.01.2014, 19:18

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Dobro vece cure kako ste jel vas smorilo muckanje user posted image hahha mi smo juce poceli ako ovaj ciklus ne bude kao predhodni ovulcija bi bila po kalendaru 23-og za sedam dana. prosli ciklus sam bila previse pod stresom osluskivala sam previse svoje telo mozda se i zbog stresa sve poremetilo.user posted image Sada sam mnogo smirenija merim T uzivam pa sta bude bice user posted image upravo sam saznala da nas kum ocekuje drugu bebu danas su nam javili bas se radujem zbog njih ali tako bih zelela da im se uskoro pridruzim user posted image

Ayan <3

clock-img

16.01.2014, 19:21

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Srculence navijam da ugledas user posted image i da nas obradujes. Milice kad ces ponovo da radis test? Jel imas neke simptome? Madre drago mije dasi bolje sad se baci na posaouser posted image user posted image . Sve vas puno pozdravljam user posted image

Ayan <3