writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

16.01.2014, 20:43

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nato, ne znam za to... Meni se sluz povećala, doslovno se rasteže što znači da je O jako blizu, ako što bude-bude, ako ne imamo popravni user posted image Ja sam baš ushićena, nadam se da ćemo smućkati nešto. user posted image

clock-img

16.01.2014, 22:25

clock-img

madre

pencil-img

6600

i ja se nadam, ivouser posted image to bi stvarno bilo divno!
pisala sam vam pre neki dan da sam se ugojila 5 kg... e pa danas sam se izmerila i sada je +6user posted image evo u to ime sam otvorila smokiuser posted image ali, smoki ne goji, je l da?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

16.01.2014, 22:27

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Amelia,bas lepo,ne brini ,hoces,naravno,muckajte se i opusteno,polako....Ja se nesto prehladila,menjam ves na sat vremena....za sada nema sekreta,iscedaka..ali mi ovo strano ide na zivce,tona dnevnih ulozaka mi ide dnevno...ne znam sta se desavauser posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

16.01.2014, 22:44

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Madre i ja, ufff, stalno jedem nešto, a nisam nikad ovako, kao gladna godina, no opterećenje i tako to user posted image

clock-img

16.01.2014, 22:46

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Ja sam se isto u poslednje vreme ugojila sa 50 kg na 53 ali nista strasno ne primecuju se user posted image ne brini madre ne goje smoki user posted image g.a.g.o ovog meseca cu opustena biti i muckati pa videcemo mozda cemo smuckati nesto user posted image . Ja sam isto malo prehladzena slinim i grlo me bolucka nadam se da nece da me zategne jos vise user posted image

Ayan <3

clock-img

17.01.2014, 00:19

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Gotova sam,vi samo lepo krckajtei gojite se a ja ne mogu hranu ni da pomirisem,grip,temperatura....tresem se sva,ne mogu da spavam..user posted image ,sutra kod cika doce...pa ce biti bockeuser posted image

clock-img

17.01.2014, 08:25

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

jutro! zemske,preterale ste sa hranom..ja se nisam ugojila,cudo!

clock-img

17.01.2014, 10:19

clock-img

milica93

pencil-img

315

Amelia moja user posted image , nema pojma. Prvi put mi se ne zuri sa testicem. Sledece nedelje tamo negde ako se vestica ne pojavi... A za simptome, pa nista posebno, nema vestice, nekad me malo zigaju jajnici, spava mi se non stop ( al to zbog premorenosti verovatno ) i kicma me razbijaaaa... e sad jedino sto mi se hrana nesto ne mili, ali zato slatko mogu u svako doba koliko ti dusa pozeli. user posted image
Zato Madre 2 nas je, ja sam se katastrofa ugojila unazad par user posted image meseci 10kg sigurno ...
Srecno svima da cujemo puno lepih vesti uskoro. :-)))

clock-img

17.01.2014, 11:15

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Sa srećom Milice, pa da ugledas crtice brzih dana user posted image Ja sam već u plodnim danima, ali onako opušteni smo skroz, ali koristimo priliku kad god nam se ukaže user posted image

clock-img

17.01.2014, 11:51

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

i mi smo muckali sinoc user posted image
mada mi se O tek spremauser posted image

clock-img

17.01.2014, 11:54

clock-img

milica93

pencil-img

315

Iva draga hvala ti. Videcemo. :-))
Muckajte, muckajte ... opustite se i uzivajte user posted image ...
Ja od sada tako :-) ... mi smo muckali i sinoc,user posted image bas sam bila opustena nisam razmisljala ni o cemu...
Von user posted image

< Poruku je uredio milica93 -- 17.1.2014 11:55:46 >

clock-img

17.01.2014, 11:54

clock-img

degu

pencil-img

11332

I treba tako Von user posted image
Bolje da oni čekaju nju, nego ona njih user posted image

Samo pozitivne misli privlače pozitivne stvari :)

U srcu moje mame i moje srce kuca <3

clock-img

17.01.2014, 11:56

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

IZVORNA PORUKA: degu

I treba tako Von user posted image
Bolje da oni čekaju nju, nego ona njih user posted image

user posted image user posted image

clock-img

17.01.2014, 15:33

clock-img

milica93

pencil-img

315

Jedno pitanje user posted image
Dragi i ja smo se dogovorili da uradimo tetovazu, jel pametno da se ja sada tetoviram?

clock-img

17.01.2014, 15:38

clock-img

madre

pencil-img

6600

milice, kako mislis * da li je pametno sada*? mislis jer postoji mogucnost da si trudna ili uopste na to sto sada radite na biebi?

clock-img

17.01.2014, 21:10

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Milice, iskreno ako sumnjate na trudnocu ostavi to dok ne proveris a ako ne uradi sada.

Gago, brzo ozdraviuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...

clock-img

17.01.2014, 21:21

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Zdravo žene user posted image Ja sam sad sjela, cijeli dan trka frka. user posted image Šta radite?

clock-img

17.01.2014, 22:43

clock-img

milica93

pencil-img

315

Madre, Joka ... pa mislim i na jedno i na drugo i uopsteno dok radimo i ako vec jesam
I ja mislim da je pametnije odloziti ako jesam, al eto htela sam da cujem i vase misljenje.user posted image

clock-img

17.01.2014, 22:55

clock-img

milica93

pencil-img

315

Iva, i ja isto. Sad sela, samo sto ne mogu odmarati. user posted image Moram da ucim za ispite.
Imacemo kad da odmaramo , kad dodju bebe. user posted image Kad bi se zezali.user posted image

clock-img

17.01.2014, 23:24

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Joko hvala,ali necu skoro...kad biste me videle uplasile biste se...user posted image ,jutro vece bocke ,15 komada.....rekla sam da radimo na bebi i umesto penicilina trazila nesto drugo,moja zaova je primala penicilin u trudnoci,nije ni znala da je trudna pa dete ne vidi dva m ispred sebe..tuga....pa sam se uplasila,iako znam da nisam trudna,,,ali....ko zna za sigurno.Milice ima li sta novo ?user posted image

clock-img

17.01.2014, 23:33

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Milice, prošla sam sve to, ispite, učenje, beba, pa poslije dečko porastao. Samo polako, biće sve super, stići će se sve, i proći će user posted image

clock-img

17.01.2014, 23:48

clock-img

madre

pencil-img

6600

gago, pa jesu li ti promenili terapiju?
ivo, luka je rodjen u junu je l tako? glupo mi je da ovde pricam o tome, ali ti ces me verovatno razumeti, hvata me panika sto je napraviljena ovolika razlikauser posted image znam da ne smem da dozvolim sebi da me obuzme, ali bas me muci... da li postoji sansa da dva brata/ brat i sestra budu drugari ako je razlika medju njima 4 i po, 5 godina?

< Poruku je uredio madre -- 17.1.2014 23:55:15 >

clock-img

18.01.2014, 08:49

clock-img

milica93

pencil-img

315

Gaga, nema nista.Sve isto. I ja bi volela jednu lepu vest da saznamo. Ti si bas zaribala,a? Odmaraj, leci se pa da radite na bebici. user posted image
Ivo, iskreno, makar ne spavala, jedva cekam. Pretpostavljam da je zahtevno, al izguracemo nekako. Al polako, o tome cu vise misliti kad dodje nasa bebica. Sad znam da imam iskusnog savetnika.user posted image
Madre, nemas razloga da se plasis. Imam prijateljicu ima decu razlika je 2,7,5. Super su. Ne mogu bolji biti. user posted image

clock-img

18.01.2014, 09:11

clock-img

srculence25

pencil-img

1122

user posted image vestice nema.Bt treci dan je povisena a kasni 9 dana.Test negativan.Nista mi nije jasno

clock-img

18.01.2014, 09:19

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Madre, ja sam sa tim opterećena jako, ali sam čekala da završim fakultet, ali ne ide sve planski. Luka je rođen 14. Juna 2010, napravljen časkom user posted image , a sad ovo drugo teeeeško ide! Nadam se da će nam uspjeti brzo. I Bogi je tako nešto, malo je stariji je li?! Milice :* Srculence, beta je najbolje rješenje, dosta ti kasni...:)