writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

02.01.2014, 13:16

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19010

Drage crtice user posted image
Nema me mnogo u ovoj temi, glupo mi da vam kukam kako hocu i ja user posted image kad imam jedno zlato pored sebe .
Nego, danas mi je 28dc, to se nije desilo vec vise od godinu dana, otkako su mi poludeli ciklusi pa dolazili na 10ak dana. A nismo muckali od 29 novembra (tada sam skidala kondilome) pune 4 nedelje a sad jos ne stize.... nema sanse da sam ostala T u petak bas pre nego sto je trebalo da stigne.... tesim se....

clock-img

02.01.2014, 13:24

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

iva, nestrpljiva, ovo više nije normalno, ja stalno imam sve simptome i svaki mjesec mislim da sm trudna, virim u gaćice, u forum, guglam svaki simptom, ma ovo je luda kuća, moram se odljepit s ovog interneta jer je ovo ovisnost žešća.
babby žao mi je ja se s tobom uvijek nadam... a gdje je ona lopuža GagaT šta je s njom bilo?

clock-img

02.01.2014, 13:28

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19010

IZVORNA PORUKA: Maja1309

iva, nestrpljiva, ovo više nije normalno, ja stalno imam sve simptome i svaki mjesec mislim da sm trudna, virim u gaćice, u forum, guglam svaki simptom, ma ovo je luda kuća, moram se odljepit s ovog interneta jer je ovo ovisnost žešća.
babby žao mi je ja se s tobom uvijek nadam... a gdje je ona lopuža GagaT šta je s njom bilo?

Ovo kao da sam ja pisala user posted image

clock-img

02.01.2014, 13:30

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

a moja ivanka živci me hvataju. kad vještiva dođe onda sam bar smirena do ovulaicje, a od ovulacije do vještice ludnica, pa kad kažu da se opustim, ma kako molim te.

clock-img

02.01.2014, 13:32

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Sve nam je ovo na nervnoj bazi user posted image

clock-img

02.01.2014, 13:32

clock-img

milica93

pencil-img

315

Ivanka, kukamo i mi ,lakše je kad to radimo zajedno user posted image ...
Mi smo uvek za user posted image user posted image user posted image ...
Ništa nije nemoguće. Ko zna. Proveri ne košta te ništa. Možda i jesi trudna. user posted image

clock-img

02.01.2014, 13:34

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19010

Sve znam Majo, ja sam u ludilu odprosle zime, ovulacije nemam jer nemam kad da ih imamu ciklusu od 2 nedelje, valjda je ovo znak da se kod mene vraca u normalu... Bila bih mu neizmerno zahvalna user posted image

clock-img

02.01.2014, 13:34

clock-img

milica93

pencil-img

315

IZVORNA PORUKA: IVA 11

Sve nam je ovo na nervnoj bazi user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.01.2014, 13:35

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

Iva slažem se, ja sam uvjerena da je kod mene psihička kočnica, drugo ništa, jer kad sam prvi put ostala trudna, baš u tom ciklusu nisam imala vremena misliti na bebeu i ona se zakačila, a kad sam imala spontani, prvo što mi je prošlo kroz glavu je bilo kako ću teško opet biti trudna, i evo 8 mjeseci od kiretaže bebe nigdje.

clock-img

02.01.2014, 13:36

clock-img

Ivanka 75

pencil-img

19010

IZVORNA PORUKA: milica93

Ivanka, kukamo i mi ,lakše je kad to radimo zajedno user posted image ...
Mi smo uvek za user posted image user posted image user posted image ...
Ništa nije nemoguće. Ko zna. Proveri ne košta te ništa. Možda i jesi trudna. user posted image

Videcemo do ponedeljka sta ce mi ovo moje pokazati user posted image

clock-img

02.01.2014, 13:42

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

maja ni ja vise ne znam sta je u pitanju ovo stva
rno nije normalno.

clock-img

02.01.2014, 14:08

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

da mi se odljepit od svega i ništa ne računati, nitko sretniji od mene

clock-img

02.01.2014, 14:14

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Takođe, kad se nešto jako želi, mora se na to i misliti, neizbježno je. Sa prvim je to bilo odmah kad smo se bacili na posao, sad teško, ali furamo naprijed, nema druge! Kakav je grlić pred M?

clock-img

02.01.2014, 14:38

clock-img

Maja1309

pencil-img

678

Iva grlić je nisko, što zači da ga lako možeš dohvatiti, tvrd, i mislim zatvoren

clock-img

02.01.2014, 14:40

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

jao nestrpljiva drzim ti palceve..Milice tu mi nesto mirise draga...navijam iz sve snage za vasuser posted image Madre,Amelia sta se desava sa vama?user posted image ,bice bolja ova godina,vidim jauser posted image user posted image user posted image

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

02.01.2014, 14:42

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Zdravo cure kakoste? Ja evo sedim i mislim sta sad da radim user posted image jos uvek nema imam bolne grudi i grcevi materice vec dva dana sve izgleda kao dacu da procurim ali nista T skocila 36.9 najvisa je danas od kad sam pocela sa merenjem.mozda sam rano uradila test i nije bio prvi jutarnji urin.user posted image . Nameravam danas da izadzem malo u setnju sa mm i on mi kaze daje vreme da kupimo novi testic. Sutra cu daga uradim i nadam se dacu ugledati user posted image cure navijam za sve jako user posted image user posted image

Ayan <3

clock-img

02.01.2014, 14:44

clock-img

g.a.g.a

pencil-img

119

Iva u pravu si skroz,naravno da se mora misliti ....ali opusteno,Maja nam se izgleda opteretila razmisljanjem,Majo opusteno,kakve su ti misli takav ti je zivot user posted image user posted image ,tiha voda breg roni...al sam pametnqa

nase zlato je na putu..nasa radost,nasa suza...nase sve ..volimo te mrvice nasa

clock-img

02.01.2014, 15:06

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Amelia uz tebe smo :) Ćao i ostalim ženicama koje čekaju. Ja ću garant dobiti, bolne grudi, donji dio stomaka, grlić nisko skroz, nervozna, datum M mi 4-i januar. Znam samo da nakon ciklusa neću pratiti plodne dane nego ćemo kad god mognemo. user posted image

clock-img

02.01.2014, 15:34

clock-img

milica93

pencil-img

315

Nadam se Gaga user posted image ... hvala ti ... Kako bih volela, da nas obradujem jednim pozitivnim testićem.
Kako ti stojiš? Jel ima nešto u najavi? user posted image
Amelia, navijam da vam to bude sretan testić i da vidite user posted image user posted image

clock-img

02.01.2014, 15:50

clock-img

madre

pencil-img

6600

drugariuser posted image
amelia, bas sam se pitala sta je sa tobom... inace, ti, sanjce i nestrpljiva imate negativne testove a M jos nema, to je bas cudno! jedva cekam da vidim koju je prevario...
ivo, dok ne procuri ne obracaj paznju na te simptome, zasigurno znam da ne moraju nista da znace.
i kod mene je stanje isto, ali ja sam vam svima obecala da u januaru idem u prvo tromesecje, pa dajem sve od sebe da vas ne ispalimuser posted image
milice, to kod tebe bas mirise na dobrouser posted image

< Poruku je uredio madre -- 2.1.2014 15:51:26 >

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

02.01.2014, 16:08

clock-img

Nestrpljivaa

pencil-img

754

hej cure mene je tako jako zaboleo stomak jedva sam sedela,i odem do wc kad ono vestica izgleda dosla.Ne znam zasto je kasnila ali dobro sledeci put ce biti drugacije.Drage moje drzim vam palceve da nas obradujete.

clock-img

02.01.2014, 16:12

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Eh madre hvala, ali nema vajde makar ne sad, jer sve simptome imam za mecu, baš se razočarah, ali dobro... Koji ti je danas dpo?

clock-img

02.01.2014, 16:23

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Nestrpljivaaa :*

clock-img

02.01.2014, 16:37

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Hvala vam drage moje...da vam kazem da evo ceo dan imam neke blage vrtoglavice nadam se daje ovo dobar znak jedva cekam sutra da ponovim testic..madre neces nas ispaliti sigurno ides u prvo user posted image ivo nemoj da gubis nadu slicni su simptomi i za user posted image i za user posted image .. milice draga nadam se da ces i ti da nas obradujes pa da sve idemo u prvo tromesecje...nestrpljiva ,babby zao mije sto vas user posted image nisu zaobisle ali bice jednog dana puno vas sve pozdravljamuser posted image user posted image

Ayan <3

clock-img

02.01.2014, 17:09

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

amelia,navijam za testic!
mene prehlada stegla,morala sam i ferveks da popijem,ne verujem da sam user posted image ,a da trpim pored bolesnog deteta ne mogu,nesto mora brzo da me podigne,a to je ferveksuser posted image ..znam da ne valja da se pije u trudnoci! mada sam i za lekove citala da ne mogu mnogo ni da uticu u ranoj trudnoci!
navijam za sveuser posted image ..sad je postalo zanimljivo!