writing-img

RE: Čekamo dve crtice - 1/14. [chat]

clock-img

28.01.2014, 22:36

clock-img

pocahontas

pencil-img

1775

mico user posted image

clock-img

28.01.2014, 23:42

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Madre ma nemoj da mi brines nisi sama ja evo isto samo krkam usta mise vise umorila user posted image mm mi kaze jaooo draga kao dasi trudna svaki dan mu narucim sta da kupi hehhe. Kod mene madre nikkavih simptoma O izgleda jos nije ni bila imam bubuljice celo lice haooss user posted image kod mene je sve je gore i gore sto se ciklusa tice nista se ne zna ali ja sam opustena ovog meseca slabo smo muckali bila sam prehladzena ali ako jos nije bila O mozda ipak smuckamo nesto.user posted image Vi jel muckate dali si radila trakice kada ocekujes O?

Ayan <3

clock-img

29.01.2014, 08:38

clock-img

madre

pencil-img

6600

dobro jutrouser posted image
amelia, ne radim trakice, ginekolog mi je prekjuce rekla da ocekujem O za nekih 5-8 dana, ako uopste buce... videla je neki folikul na levom jajniku od skoro 1 cm, pa od njega mozda nesto budeuser posted image radicu ponovo trakice od sutra... nemam jos simptome!
probacu od danas da malo smanjim hranu, nemam sta vise da obucemuser posted image danas cu uzeti i rezultate briseva.
ivo, kako stoje stvari kod tebe?user posted image

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

clock-img

29.01.2014, 08:45

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

jutro! evo pijem user posted image ..hoce neko! doruckovala,pa na seminar od 10..pa ko zna do kad..
madre,jos malo pa akcija!user posted image
manje hrane,manje hrane!user posted image

clock-img

29.01.2014, 09:00

clock-img

mica0

pencil-img

518

Dobro jutro svima, sutra cu ponoviti test ujutru da vidim hoce li druga crta podebljati user posted image a ako pokaze, onda da sacekam pa u ponedeljak kod dr.

clock-img

29.01.2014, 09:03

clock-img

vonavoj

pencil-img

21998

user posted image i sad bi ti pokazalo user posted image ..jer je test osetljiv na 25! a toliko sad vec imasuser posted image

clock-img

29.01.2014, 09:22

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Dobro jutro drage moje. Danas mi je 13 ili 14 dpo, nemam simptome nikakve sem da me fiskaju jajnici, ni za user posted image , ni user posted image . O mi je poranila ovog mjeseca(lh trakica je bila pozitivna između 16. i 17. januara, pa računam od tad). Opuštila sam se totalno zadnja dva dana, jer svaki mjesec isti simptomi, samoj sebi dosadih. Svima puuuuuno sreće, sve smo dobile u približno istim danima. Madre, to je dobro, taj folikul koliko se ja razumijem je super. :*

clock-img

29.01.2014, 09:32

clock-img

madre

pencil-img

6600

mico, nego sta nego ce pokazatiuser posted image
von, jesu li dosadni ti seminari?
ivo, ako si sigurna da ti je O tada bila, sutra ces sve znati, mozes i test da uradis, sigurno ce pokazati pravo stanje... hocu reci da ne ocekujesuser posted image tek 4oguser posted image
meni je danas 25dc i videcemo sta ce bitiuser posted image

clock-img

29.01.2014, 09:42

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

E to me madre brine, jer ne znam sad tačno kad je bio vrhunac ovulacije, kad kažu da je najplodnije razdoblje, ja mislim da je tad, a može biti bilo kad u tom periodu. Zaboravila sam jutros T da izmjerim. Glava mi opade, kad god red zavežem zaboli me user posted image

clock-img

29.01.2014, 11:15

clock-img

Maleno85

pencil-img

238

Zene, evo mene sa novostima. U nedelju sam radila test, i imaju dve crtice, samo je druga dosta blijeda, ali se vidi. Malo sam se zbunila, u prvoj trudnoci sam radila test nakon skoro 10 dana kasnjenja M, i bile su dve ravnopravne crte, sada sam radila 3 -4 dana poslije ocekivane M i bilo je tako kako sam vam pisala.Sta vi mislite? Ja se osjecam kao trudnica, mada cu u nedelju ponoviti test, a onda i za 10-tak dana otici kod dr-a.
Donijele ste mi srecu, svima vam zelim da sto prije ugledate svoje user posted image user posted image

Cmok user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

clock-img

29.01.2014, 14:53

clock-img

madre

pencil-img

6600

maleno, nema sta da mislim, trudna siiiiuser posted image
cestitamuser posted image
iz kog pokusaja vam je uspelo?user posted image

clock-img

29.01.2014, 15:30

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Maleno, čestitam user posted image

clock-img

29.01.2014, 16:06

clock-img

Maleno85

pencil-img

238

Madre, ovo mi je druga trudnoca, trudili smo se godinu i par mjeseci, a sa nasom curicom, samo par mjeseci.
Hvala vam cure, ja samo cekam da doktor potvrdi da je sve ok, do tada sve ne vjerujem da je to sto jeste, a da sam srecna,jesam, presrecna user posted image user posted image I vama to želim što prije user posted image

Sve mi je lako kad znam da me TI volis..
T&N 15.05.2010.
Nase malo carstvo, nasa sreca najveca, ponos i podsticaj..
ZAJEDNO SMO JACI :-)
TNT 14.05.2011.

clock-img

29.01.2014, 16:25

clock-img

milica93

pencil-img

315

Maleno, Mico čestitam od srca! Nek vam je sa srećom, da budete zdrave i vesele trudnice. user posted image

Gaga, žao mi je zbog user posted image ... Evo me ... raspadam se ... Učenje, obaveze, ispiti, borba sa asistentima i profesorima... i tako ...

Meni je O bila, bili smo aktivni stalno, tako da smo je uhvatili verovatno, e sad videcemo. Nemam kad ni da mislim o detaljima, samo svako jutro MB i to je to. user posted image Recite mi dpo merite od ovulacije, tj odnosa kad je ovulacija jel?

Iva, šta je sa tobom, kad ono ne treba da dobiješ, 8.?
Joko , kako proslo?

Ljubim vas.

clock-img

29.01.2014, 16:34

clock-img

madre

pencil-img

6600

maleno, znam da ti je drugauser posted image bas mi je dragouser posted image
pa, dugo ste se trudili... kakvi su ti ciklusi? sta si posebno radila u proslom ciklusu, mislis li da je nesto posebno uticalo da ovaj put uspe?user posted image bas me zanima...
milice, super je to sto ti tako korisne stvari odvlace misli sa bebe, obicno se u takvim frkama najpre zatrudniuser posted image
DPO - dani posle ovulacijeuser posted image

clock-img

29.01.2014, 16:42

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Maleno, mica user posted image cestitam zelim vam da sto pre cujete otkucaje srca svoje user posted image . Madre ne gubi vreme nego baci se nasao moras biti aktivna ovih dana user posted image milice samo skreni misli budi aktivna i sto rece madre tada se najcesce smucka kad ne mislis o tome user posted image joko gde si? Dali su te zvali kako je bilo javljaj....

Ayan <3

clock-img

29.01.2014, 16:44

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Milice, trebala bih 4-og, ali pošto mi je O poranila, trebala bih danas ili sjutra. Kako mi je jasno, poslije 14 dana od O nastupa user posted image Mogu misliti trka, frka, ali ti je tako lakše! user posted image

clock-img

29.01.2014, 16:46

clock-img

mica0

pencil-img

518

test kupljen, sutra ujutru bice uradjen... maleno user posted image milice o znam kako ti je, posao, fax, kuca, dete sve pomalo..

clock-img

29.01.2014, 16:57

clock-img

milica93

pencil-img

315

Drage moje, nadam se da je stvarno tako, jer sam ovaj mesec bila sludjena totalno. Sve mi je nekako bilo na grbači. user posted image

Iva navijam da ne dodje onda. user posted image
Mico, nemam jos dete, ali nadam se da cu uskoro osetiti i te cari jurcanja na sve strane. user posted image A fakultet mi je ko 2 posla koliko su blesavi tamo, ali dobro sta sad.

Amelia, kako tvoj cistitis?
Ne mogu da vas pohvatam sad sve ... ko je dobio, ko nije, kome O, lekari , testovi user posted image

clock-img

29.01.2014, 18:11

clock-img

amelia

pencil-img

1666

Milice dobro je hvala Bogu proslo je ali jos uvek se pazim i pijem puno vode strah me da mise ne ponovi.... user posted image

Ayan <3

clock-img

29.01.2014, 20:39

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Mene stomak boli, a grudi ne uopšte. Dobro veče. user posted image

clock-img

29.01.2014, 21:47

clock-img

madre

pencil-img

6600

zdravo, ivouser posted image a inace te grudi bole uvek pred M?
mene nesto zeza glava, neki tup bol... stigli rezultati briseva, sve sterilno, papa II grupauser posted image

clock-img

29.01.2014, 21:51

clock-img

IVA 11

pencil-img

3859

Bole uvijek, i nateknu mi, sad ništa, baš se iznenadih jer me prvo grudi bole, pa sve drugo. I meni su takvi rezultati bili prije 2 mjeseca. Super madre. sve je u redu znači! user posted image Uh, mogu misliti...Piješ li čaj onaj i dalje? user posted image

clock-img

29.01.2014, 21:56

clock-img

blesavko

pencil-img

347

Malena i Mica cestitam vam user posted image , vidim bice guzve u prvom tromesecju

Sve bitke u zivotu sluze da nas necemu nauce, cak i one koje gubimo!

clock-img

29.01.2014, 22:11

clock-img

17 joka

pencil-img

10885

Mico, ja evo skakucem po kuci od sreceuser posted image bravo čestitam od srca

Maleno,user posted image Cestitam to je to uzivaj uh krenulo je konacno sa crticama

Ja sam danas i juce dobro prosla sutra zovem da vidim kad opet idemo da potpisemo ugovoe

navijam jako za josuser posted image

Što duže čekaš na nesto , više ceniš kad to dobiješ.Jer sve što je vredno imati ....VREDNO JE I ČEKATI...