|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Belo meso u saftu
31.5.2010 23:50:08   
Anoniman
Potrebno je:
  • 600g belog mesa
  • 2 kasike maslaca
  • 2 kasike senfa
  • 1 kiseli krastavac
  • kasicica vegete
  • prstohvat bibera
  • prstohvat soli
  • 1 dl pavlake
  • kasika brasna
  • 100 g rendane gaude

Priprema:
  • Od pilecih prsa napravite tanke snicle i ispecite ih na teflonskom tiganju na maslacu. Potom ih premazite senfom sa jedne strane. Veci kiseli krastavac isitnite i zacinite, pa dodajte i malo vode, pavlaku i brasno. Sve zajedno prokuvajte i time prelijte snicle. Na kraju pospite rendanom gaudom. Sluzi se uz pirinac ili pire krompir.
  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Belo meso u saftu
31.5.2010 23:52:12   
Anoniman
Nešto slilčno pravim već neko vreme ...mmm savršeno je ! user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 2
   RE: Belo meso u saftu
31.5.2010 23:58:07   
Anoniman
I ja cesto pravim slicno, ali bez receta, po sistemu sta imam u kuhinji.

Izvadim snicle na tanjir, pa u ulje dodam brasno, pavlaku, senf... user posted image


(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Belo meso u saftu
1.6.2010 0:01:45   
Anoniman
Super je i kad tako sa senfom ispečeš u rerni recimo pa pri kraju pečenja dodaš jačkavalj! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Belo meso u saftu
1.6.2010 14:43:15   
Anoniman
a je l mora piletina?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Belo meso u saftu
1.6.2010 14:54:32   
Anoniman
OTI, duso, pa da li je moguce da ti i ovde imas opet neko pitanje? user posted image user posted image user posted image

Pa, verovatno ne mora, samo ne znam koliko bi ti se nesto drugo slagalo sa kiselim krastavcem osim recimo neki oslic user posted image
I onda ga krckaj duze, ipak se belo meseo mnogo brze isprzi, sta znam user posted image
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 6
   RE: Belo meso u saftu
1.6.2010 15:00:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

OTI, duso, pa da li je moguce da ti i ovde imas opet neko pitanje? user posted image user posted image user posted image

Pa, verovatno ne mora, samo ne znam koliko bi ti se nesto drugo slagalo sa kiselim krastavcem osim recimo neki oslic user posted image
I onda ga krckaj duze, ipak se belo meseo mnogo brze isprzi, sta znam user posted image
user posted image


user posted image user posted image user posted image
ja moram da odrzim reputaciju "OTI- hiljadu zasto hiljadu zato"

boga mi moze i curetina u ovaj recept...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 7
   RE: Belo meso u saftu
1.6.2010 15:01:32   
Anoniman
Trebala bi i junetina/teletina dobro da ide sa krastavcima, jer su oni deo govedine stroganov(stroganof), i baš se lepo slažuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 8
   RE: Belo meso u saftu
1.6.2010 15:01:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

IZVORNA PORUKA: Nejtiri

OTI, duso, pa da li je moguce da ti i ovde imas opet neko pitanje? user posted image user posted image user posted image

Pa, verovatno ne mora, samo ne znam koliko bi ti se nesto drugo slagalo sa kiselim krastavcem osim recimo neki oslic user posted image
I onda ga krckaj duze, ipak se belo meseo mnogo brze isprzi, sta znam user posted image
user posted image


user posted image user posted image user posted image
ja moram da odrzim reputaciju "OTI- hiljadu zasto hiljadu zato"

boga mi moze i curetina u ovaj recept...



E, ona mi nije pala na pamet, moze. Bravo, OTI!!! user posted image
Samo ti nama budi takva! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 9
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Krekeri
photo
Ringerajin kuvar: Nedja RR
Pire od karfiola i šargarepe
Ringerajin kuvar: little_one



image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

На радно место после породиљског одсуства.
пеперутка16

Са којим изазовима се суочавате када се вратите на посао након породиљског одсуства?

Click Here