|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovom forumu: niko

Opis forumaTemeObjavePoslednja objavaModeratori
[Zajednica RR]
O portalu 
Novosti na portalu, vaša mišljenja, komentari, pohvale, kritike i ideje povezane sa portalom
Podforumi: FAQ
13011981 RE: Ko su RR moderatori? ..
12.1.2024 8:45:23
nata11

RR moderator   
Druženja, događaji 
Gde se družimo, kad se nalazimo, gde se šta zanimljivo dešava …
9126914 RE: Na Ringeraji sam upoznala ..
31.3.2024 15:12:40
flamingos

RR moderator , Maya21   
Skupljanje 
Zvezdice, balončići, sličice …
363794 RE: Razmena slicica Zivotinjs ..
26.9.2024 22:39:44
Danikej

RR moderator   
Statistika RR 
101 spisak o 101 stvari
237448 RE: Čime se bavite ? ..
28.9.2020 8:15:34
Queen Lady

RR moderator   
Razgovori … o svemu i svačemu 
Kutak za sve i svašta... :)
Podforumi: Zabava
1020169640 RE: Horoskop ..
21.8.2024 11:20:53
Zorica87

RR moderator   
Kampanje, promocije ... 
Saznajte više o našim kampanjama i promocija Ringerajinih sponzora
78252410 RE: Aleksandar MN - sjajan GI ..
7.10.2024 9:45:02
Ana RR

RR moderator , dunja RR   

Idi na:

Zašto mi je holistički pristup bio važan t...
Nije lako u moru klinika, preporuka, prijatelja, žena koje su imale iskustvo IVF, medija, društvenih mreža, ma milion gl...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Ako imate školarca, ovo je tekst kojim zap...
Polazak u školu je uzbudljiv, ali i stresan period kako za decu tako i za roditelje. Da bi se mališani što bolje priprem...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Da li da rodim jos jedno dete?
maruja

Imala sam tesku trudnocu,zatim..porodjaj mi je trajao 10h..A onda novi problemi,Tek nedavno sam,posle 4 god,koliko mi sin ima,malo progledala...Sada je vreme za drugo a ja sam u totalnoj konfuziji,osecam da nisam spremna za too,odpocetka,Sta uraditi>??

sebicna si,detetu treba brat ili sestra (15%)

ma ok,nista ne fali imati samo jedno dete (31%)

ma rodi,proci ce sve to i zaboraviti (53%)

Ukupan broj glasova: 189

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here