|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Medeno srce...
16.11.2009 22:38:01   
Anoniman
  potrebno



za testo


250  g šećera
250 g meda
150 g masti  
2 žumanca
2 praška za pecivo
1 cimet (može i karanfilić)
2 dl mleka
brašna po potrebi


za glazuru
 

4 štangle čokolade istopiti u 2 kašike mleka i dve kašike šećera pa dodati kašiku putera

Razviti testo. Modlicom u obliku srca vaditi delove i slagati u podmazan pleh. U svako srce napraviti nežno udubljenje prstom tako da stane malo pekmeza od kajsija. Zapeći. preliti glazurom i ostaviti da se dobro ohlade.

... i naravno jesti sa puno ljubavi !  user posted image



evo ja prilažem i sličicu...user posted image



user posted image


  Direktna veza do poruke: 1
   RE: Medeno srce...
16.11.2009 22:39:19   
Jeca*
user posted image user posted image user posted image
probacu prvom prilikom. izgleda super

_____________________________

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Medeno srce...
16.11.2009 22:41:14   
Anoniman
hvala draga!
pravila sam ih na brzaka inače glazura bude mnogo lepša onako glatka!user posted image

super je zimi uz neki čajić user posted image

(odgovor članu Jeca*)
  Direktna veza do poruke: 3
   RE: Medeno srce...
16.11.2009 22:42:17   
Anoniman
Fino,fino... probace se!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 4
   RE: Medeno srce...
20.10.2010 20:56:19   
Lu
IZVORNA PORUKA: ksena

evo, danasnji kolac, lak i brz.
2 solje secera, 2 solje mleka, 2 solje brasna, 4 kasike kakaa, 10 kasika ulja, 1 cimet, 4 karanfilica, 1 prasak za pecivo.
sve to umutiti. istresti pola u pleh da se zapece.
kad se zapece izvaditi i premazati pekmezom i preko toga izliti drugu polovinu i peci.
kad se ispece napraviti glazuru od cokolade, iseci kolac na kocke i preliti cokoladu odgore.
prijatno!

p.s. ova mera nije za mnogo veliki pleh, jer je bolje kad je malo deblji kolac.


_____________________________

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Pita sa eurokremom
Ringerajin kuvar: lesica RR
Originalne ideje za Uskršnji ručak !
Svi volimo momente kada je čitava porodica na okupu, kada su ljudi oko nas nasmejani i zadovoljni.



Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here