|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Recepti za susenje mesa
2.10.2009 22:25:55   
simke
Da vas cujem curke kako susite meso?user posted image
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Recepti za susenje mesa
2.10.2009 22:27:01   
2002m
Lu gde si sad?user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Recepti za susenje mesa
2.10.2009 22:27:34   
2002m
Ne znam, ali volim da ruckamuser posted image user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Recepti za susenje mesa
2.10.2009 22:31:09   
simke
Dakle stavljate li u salamuru,pa dimite...ili nekako drugacije?user posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Recepti za susenje mesa
2.10.2009 22:33:28   
2002m
user posted image user posted image user posted image nemam pojma.Ja samo izbiram nama naj lepse i donesem kuciuser posted image user posted image

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 5
   RE: Recepti za susenje mesa
2.10.2009 22:34:44   
Lu
Za kobasice imam recept,ne znam sad napamet.
Salamura za peke(pečenice),slaninu,koljenice,rebarca-
crvena paprika,slatka
sol,biber
bijeli luk
Toga svega punoooo da se dobrao namažu svi komadi mesa i poslažu u veliko bure ili burad.
Tako stoji 7 dana i onda se digne na vješalice i dimi se na panju koji tinja.
E sad,prvo se osuši meso sa kostima pa  tanke pekice i kobasice,zadnje ostanu slanine.
Kad se meso osuši obriše se od čađi i u zamrzivač.
Toliko o mom znanjuuser posted image
Ja obožavam šunke odnosno pršute ali ih kod nas niko ne pravi,nemam pojma zašto,kao nemamo košavu pa ne možeuser posted image
Volim i kulenuser posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Recepti za susenje mesa
2.10.2009 23:18:38   
sneza24
Moj tata samo posoli meso i to tako stoji par dana.Zimi duze,leti max 2 dana.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Recepti za susenje mesa
3.10.2009 10:30:16   
marince1
Moji su ranije dimili piletinu i bude to super,pitacu za recept,pajavljam!

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Musaka sa tikvicama i pečurkama
Ringerajin kuvar: lesica RR
Kidy torta
Ringerajin kuvar: lanajelena



image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

Пелене.
пеперутка16

Када сте почели да одбијате своју бебу?

Click Here