|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Rizoto
18.12.2010 13:04:22   
Olga75
Trebao bi mi recept za rizioto . Znam otprilike ali bih volela da cujem i vase recepte , sa gljivama , morskim plodovima , ribom , svinjetinom , piletinom . Svaki je dobar , hvala user posted image


_____________________________

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !
Direktna veza do poruke: 1
   RE: Rizoto
18.12.2010 13:26:10   
snješka
Evo ja ovako pravim rižoto sa šampinjonima. Skuvam rižu, ne do kraja, ali skoro. Ispržim prvo luk, pa na njega stavim gljive, ali samo malo, ostavim ih da budu malo tvrđe. U to stavim rižu i naspem malo bijelog vina. Pustim da se krčka još malo. Posolim i kad serviram u tanjire naribam malo trapista ili parmezana. Ali to ponekad. Naravno stavim so i malo bibera.

_____________________________

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 2
   RE: Rizoto
22.12.2010 22:07:26   
Ana RR
Ja uglavnom pravim po ovom receptu KLIK.

Nekad napravim sa sirom, nekad sa pečurkama, ali postupak je isti.


_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 3
   RE: Rizoto
23.12.2010 0:02:23   
Ana RR
P.S. Koristim obično belo vino.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 4
   RE: Rizoto
23.12.2010 9:55:19   
Anoniman
ovako - isprzim luk, dodam na njega pirinac i nalijem vodom da se skuva.
u tiganju proprzim pecurke na malo ulja, posolim, pobiberim i stavim korijander.
u skuvani pirinac dodam malo putera, proprzene pecurke i narendani parmezan i ako treba jos malo korijandera.

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 5
   RE: Rizoto
9.12.2012 23:53:38   
madre
ima li novi lepi receptica?

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
   RE: Rizoto
10.12.2012 14:55:24   
mati
Kupila i pecurke. Jer se drske bacaju? Ja ih uglavnom bacam ali ne znam ovde...

_____________________________

Vidi mama, Kica KOKAGAJ!
A sta je to mama Maja? Sta je to?
Mao...

(odgovor članu madre)
Direktna veza do poruke: 7
   RE: Rizoto
10.12.2012 15:27:32   
madre
dobro pitanje na koje ne znam odovoruser posted image ja ponekad bacim, ponekad iseckam...
moj rizoto je otov. pravila sam a sa secercem i brokolijem, sararepom, prazilukom, persunom. nije los... samo sam se mnoo iznervirala jer je to rucaki za moje roditelje i ladno sam podmazala tepsiju maslacem sto nikada ne radim, a moja mama posti pa ne znam da li ona sada to sme da jedeuser posted image a stavila sam malo i dok sam dinstala praziluk.

_____________________________

Zivi za svoje hocu, a ne za tudje trebalo bi...

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 8
   RE: Rizoto
10.12.2012 15:31:50   
caca81

IZVORNA PORUKA: mati

Kupila i pecurke. Jer se drske bacaju? Ja ih uglavnom bacam ali ne znam ovde...

Što bacaš drške? Od šampinjona ili...?

(odgovor članu mati)
Direktna veza do poruke: 9
   RE: Rizoto
10.12.2012 15:47:40   
marince1
Ja ne bacam pecurke

_____________________________

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu caca81)
Direktna veza do poruke: 10
   RE: Rizoto
11.12.2012 9:45:44   
Modessty
ja pečurke uopšte ne jedem user posted image
inače drške se ne bacaju. Sve se lepo očisti i isecka. Naravno ko voli.

Kad pravite rižoto, da li prvo na ulju ili čemu god propržite pirinač pa onda nalijete ili odmah nalijete vodom i koliko? Ili samo belo vino bez vode?

_____________________________

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 11
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Posna pesak torta
Ringerajin kuvar: Maraj
Prebranac (bez brašna)
photo
Ringerjin kuvar: guppy RR



Anketa

Трудноћа.
пеперутка16

Који део трудноће вам се највише допао или Најлакши?

Click Here