pepeljuga
|
Nema sta da bude neprijatno, ja mislim da sam omrazena mama u parku i medju vaspitacicama, sta cu kad volim da zavodim red Salim se ali prosto takve stvari ne mozes da ignorises. Mod, to sto place pred vama je potpuno normalno, sestra mm je vaspitacica, jako voli svoj posao, posvecena je i svasta prati vezano za odgoj dece. Ona je, a i ja (sa pokricem, jer smo vrlo uspesno prosli adaptaciju prosle godine) protiv toga da mame budu sa decom - nece biti ni kasnije pa je bolje da se odmah priviknu na odsustvo roditelja. On place da biste vi videli i sazalili se, a cim odete prestaje da glumi Jedna od Vukovih vaspitacica koja je pred penzijom, ne volim je preterano ali i ne sporim njeno iskustvo, je tvrdila da cak i ako dete place, roditelj treba da ga ubaci u sobu i izadje, jer oni po pravilu prestanu da placu cim mama ili tata izadju (to lako mozes da proveris tako sto stojis pored vrata). U vecini slucajeva tako, probala sam i stajala kod vrata sva u suzama (jer sam zaboga ostavila svoje jadno dete uplakano) a on za dve sekunde otrci za decom da se igra, kao da nista nije bilo
< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.9.2012 22:57:43 >