Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:41:22
|
|
|
|
pipi_coco
|
Dunjci juhuhuhuhuhuhhuuuu Cestitam od srca i želim ti laganih i ugodnih 9 mjeseci. Bit ce sve ok, eskimko je veliki junak.
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:42:23
|
|
|
|
madre
|
diiivno, dunja
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:46:30
|
|
|
|
Jole84
|
Dunjči čestitam,naježih se,znala sam da mora da bude Neka ti je ovog puta sve lako ko pero!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:54:26
|
|
|
|
milicicak
|
Dunja divneee, divneee vesti cestitam od srca
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:54:59
|
|
|
|
Bebana17
|
Dunja, jadan tvoj muž puž (neobavešteni) ali bitno da se sve dobro završilo, a neka to dobro potraje još devet meseci! Da ovog puta dođeš do cilja
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 18:57:08
|
|
|
|
MamaJaca
|
Dunja, ovo sa muzem ti je najbolje , stvarno si zena zmaj sto bi neko ovde vec rekao!! Sad samo napred, polako, sigurno ce sad biti ok
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:01:08
|
|
|
|
dunja RR
|
Kaže on: Šta, kako ..ček, moji ..zamrznuti ... su uspeli i sada je u stomaku? .. Ma ćovek pojma nema šta priča, vžno da je shvatio d je u stomaku, zbunko moj I poljubi stomak, tamo gde me žiga
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2013 19:02:11 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:04:45
|
|
|
|
New Mom
|
Pa naravno da su pozitivne vesti. Sta drugo? :-) Cestitke Dunjice draga! :-*
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:13:45
|
|
|
|
Figaro88
|
Dunja cestitam Divne vesti
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:42:59
|
|
|
|
alex88
|
Dunja cestitam u svoje i u ime IVANICASALE,ona trenutno nije kod kuce a nemoze da pise preko mob pa me zamolila da ti cestitam u njeno ime.Setila sam se svog muza kad smo saznali za pozitivnu betu kako je bio zbunjen,kad sam treci put ponavljala bila je samnom jedna drugarica kojoj nazalost nije bila pozitivna i ja mu kazem kako joj nije uspela a on me pita a nama jer uspela,nije mogao da dodje sebi i da veruje 10 dana.Zelim ti skolsku trudnocu i da sve prodje u najboljem redu do kraja.
< Poruku je uredio alex88 -- 21.10.2013 19:44:04 >
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 19:58:47
|
|
|
|
Powerpuff Girl
|
Dunja, 310 poljubaca ti saljem!!!
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:09:57
|
|
|
|
tamaricapn
|
cao devojke ja sam nova na forumu i citam vase iskustvo i drago mi je sto postoji ovaj foruk imam jedno pitanje ako neko zna i moze da mi odgovori.Dali je neka od vas dobila poziv od rzzo i koliko ste cekale?
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:17:29
|
|
|
|
hanka
|
Dunjaaaaaa cestitam draga,uzivaj u trudnoci i razmisljaj pozitivno Meni su jutros zakazali drugostepenu komisiju za 1 novembar
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:24:45
|
|
|
|
degu
|
Dunja, bravo držim fige i dalje iako čvrsto verujem da je sve ok
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:30:32
|
|
|
|
Lepterija
|
Cestitam Dunja od srca! Ja sam na dan bete radila prvi ultrazvuk i video se mesak, pa 4 dana posle dva meska, e sad cekam ponedeljak da idem u Leskovac da vidimo konacan broj, mozda se pojavi i treci IZVORNA PORUKA: dunja RR Hvala vam devoke, sjajne ste! Cvećkice, razbijamo čaše za 2.5 nedelje P.S. vratio mi se muž sa puta (pojma nije imao da sam bila na transferu) u šoku je, rekla sam mu za betu
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:33:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Ovo mi je danas pevala Erato, 310 poljubaca od Indeksa KLIKOVDE Slušam pesmu sada i plačem! IZVORNA PORUKA: Powerpuff Girl Dunja, 310 poljubaca ti saljem!!!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:34:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke, sjajne ste, volela bih da ovaj osećaj sreće nikada ne prođe, i da sve žene borci oset_e tu neizmernu sreću
< Poruku je uredio dunja RR -- 21.10.2013 20:36:00 >
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:36:41
|
|
|
|
Lepterija
|
Ne panici, ja sam prosli mesec imala tu cistu, mislim da sam je dobila od Mikroginona. Punktirali mi je u Leskovcu 4 dana pre nego sam dobila ciklus u kom je pocela stimulacija. Nisu hteli da cekaju da sama pukne, pa su je punktirali pre da bi jajnici lepo reagovali na terapiju. Radi se kao i aspiracija, samo bez anestezije, nista strasno. U Sprebu to kosta 5000din. Srecno! IZVORNA PORUKA: Snekile7 Devojke, ocajna sam. Danas bila na uz treci dan, cista je i dalje tu, moracu a punkciju sledece nedelje, nista ne znam o tome. Da mi da pijem mikroginon od 5 - 25 dana ciklusa, na dugom sam protokolu. Zna li neko o ovoj punkciji cite, vodena je, prosto ne mogu da verujem. Jel neka radila to u Visegradskoj? Ostale devojke, Daco... navijam od srca.
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:38:01
|
|
|
|
Sanjalica1980
|
Duuunjaaa ceeestiiitaaam !!! Fenomenalna vest
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:38:06
|
|
|
|
Modessty
|
Draga moja Dunjice čestitam ti od srca! Želim ti laku i lepu trudnoću!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 20:52:14
|
|
|
|
Dani.kv
|
Dunci javila se Joka iz Praga. Puno te ljubi i cestita na beti koja i njoj daje vetar u ledja. Cuvaj se i navijamo
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:00:55
|
|
|
|
dunja RR
|
Joka nam je sledeća, šaljemo joj puno pozitivne energijeeee Danče, pozdravi je punoooo!
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:06:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Dunjci cekaju te prvaci
|
|
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:10:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Dolazim u fenomenalno društvo odmah posle UZ
|
|
RE: Vantelesna oplodnja XI deo 21.10.2013 21:22:06
|
|
|
|
smeško
|
Dunja, jedva sam čekala da pročitam takve vesti i od tebe! Divna si osoba i zaslužila si, potpuno!
< Poruku je uredio smeško -- 21.10.2013 21:23:46 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciRingerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?