Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 26.10.2011 13:15:25
|
|
|
|
Lu
|
Napravila sam samo za sebe divan ručak
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 26.10.2011 13:16:30
|
|
|
|
mihi
|
Lu imam pitanje virni u kolač s višnjom
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 28.10.2011 18:59:45
|
|
|
|
Suncicabg
|
Odspavala preko dana jednu partiju
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 18:30:42
|
|
|
|
dunja RR
|
Napravila sebi a i mm divnu posnu suvu pitu, bila na depilaciji i kupila kartu za Dubai
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 18:32:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Trebala sam večeras na akvabik ali ne smem jer šmrčem, moram da pomerim za četvrtak. To mi je žao al'' šta ću ...
< Poruku je uredio dunja RR -- 6.3.2012 18:36:38 >
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 19:43:45
|
|
|
|
vukosava
|
Ja isla kod lekara. Idem sutra na UZ levog jajnika...
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 22:03:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Bila na masaži
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 22:04:18
|
|
|
|
Anoniman
|
... ništa...
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 22:13:07
|
|
|
|
mama kukunka
|
Nista. osim sto sam se nervirala, pa sam kao resila da necu da se nerviram, ali se i dalje nerviram!
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 22:14:59
|
|
|
|
Jole84
|
Pojela sam pitu iako sam na dijeti
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 22:20:04
|
|
|
|
milia
|
Evo sad cu da pojedem tonu kokica i da gledam film.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 6.3.2012 23:30:02
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja cele nedelje uzivam Na odmoru sam i dok je V u vrticu ja ugadjam sebi, tako sam resila. Danas sam isla sa drugaricom u trzni centar, kafenisale smo, setale, kupila sam sebi farmerke i neku sminku, Vuku Burago automobilcic, bas sam srecna kad ne radim, divno mi je
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 4.4.2012 1:08:57
|
|
|
|
madre
|
bila sam na nekoj indijskoj masazi... tretman trajao 2 sata, preporodila sam se jos sam masna i slasna
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 23.9.2012 22:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Oprala sam kosu i isfenirala je onako kako volim, odsekla sam nokte i nalakirala kako volim! Davno nisam imala vremena sve to da uradim.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 1.10.2012 16:35:20
|
|
|
|
sisiti
|
Od deneska pocnav da ja drzam citrus dietata.Se drzi vo 3 ciklusa od 5 dena.Ako ima nekoj iskustvo so ovaa dieta neka mi kaze.Mene mi rekoa deka bila mn dobra.Vpsrocem isecok e od edno srpsko spisanie
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 1.10.2012 21:39:38
|
|
|
|
jovana13
|
operisala zucnu kesu :-) i sad znam da vise nece da me boli!
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 1.10.2012 22:36:21
|
|
|
|
Anoniman
|
bila na ultra zvuku abdomena.
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 12.3.2013 9:19:45
|
|
|
|
lesica
|
Kupila farbu za kosu,zakazala kod frizera. I jedva čekam da odlepršam tamo.
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 12.3.2013 14:14:41
|
|
|
|
minnica
|
I ja imam zakazanog frizera, ali samo feniranje
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 12.3.2013 14:22:49
|
|
|
|
imperial
|
Uradila korekciju noktica,ma prelepi su mi
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 28.10.2013 17:40:32
|
|
|
|
dunja RR
|
...uzela tri knjige iz biblioteke samo za mene, sledi uživancija
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 28.10.2013 23:51:34
|
|
|
|
leamalamut
|
Napravila lenju pitu i popila dve case slatkog crnog vina :)
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 29.10.2013 7:46:44
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas je celo jutro samo za mene, popijem kafu i odoh malo da skitam, uzivam, malo na trcanje i tako....
|
|
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 29.10.2013 7:52:34
|
|
|
|
Olga75
|
danas sam za sebe uradila jednu vrlo bitnu stvar : izgubila sam naocare
|
|
RE: Danas sam za sebe uradila... 1.11.2013 17:47:12
|
|
|
|
Figaro88
|
Odgledala dva filma(Bozicna-obozavam ih),pocupala obrve i brkove,uradila piling....
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.