Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 9.1.2014 14:08:57
|
|
|
|
lilihip
|
Sjajan nakit
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 12.1.2014 17:28:55
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam tek sad ovo videla
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 9:59:23
|
|
|
|
serpica
|
Bravo nakit je super cestitam dobitnicama
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 10:02:07
|
|
|
|
lesica
|
Hajde hajde, još malo možete da lajkujte, i pišete, u 12.00 radi se novi presek, pa ćemo još 5 nagradica podeliti
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 10:06:43
|
|
|
|
serpica
|
ma nista bez RR i sponzora Les odavno te ne "videh"
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 10:11:13
|
|
|
|
lesica
|
Serpi, ne postizava se ali tu sam ja virim iz prikrajka , od ponedeljka ću biti tu često
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 10:15:52
|
|
|
|
serpica
|
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 10:17:51
|
|
|
|
pandina
|
Cestitke dobitnicama!
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 10:31:13
|
|
|
|
nata11
|
Cestitke dobitnicima RR nas uvek obraduje. Pa niste nam izreklamirali nagrdnu igru na vreme. Ja je tek sad vidim, a i samo 2 strane na temi
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 11:11:03
|
|
|
|
lesica
|
Hajde, hajde, foto-finish!!!
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 11:12:59
|
|
|
|
Ana RR
|
Hajde, hajde!!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 11:13:23
|
|
|
|
serpica
|
A oni koji lajkuju sto vise jel dobijaju neku nagradicu? Kod mene vazi ono ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 12:01:46
|
|
|
|
Ana RR
|
Evo i konačnog preseka tačno u 12:00h! 1. petar pikaso - 60 like 2. Milica cica - 35 like 3. srecica_80 - 30 like 4. jovana jojo - 22 like 5. Žapkić - 18 like Čestitam dobitnicima molim da mi pošaljete svoje podatke na pp!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 12:03:34
|
|
|
|
lesica
|
Bravoooo!!!
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 12:24:22
|
|
|
|
serpica
|
Cestitam dobitnicima
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 13:15:22
|
|
|
|
srecica_80
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 13:19:31
|
|
|
|
Milica cica
|
Hvala
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 15:17:36
|
|
|
|
Ana RR
|
Još jednom čestitam svima, osvojili ste predivne nagrade Javite nam kada pokloni stignu, bilo bi lepo da stavite i sličicu
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 18:57:45
|
|
|
|
17 joka
|
Bravo, Čestitam svima Kad stigne ja cu okaciti sličicu
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 15.1.2014 20:56:21
|
|
|
|
Žapkić
|
Jao, pa ja sam videla da neki imaju daleko više glasova i nisam se nadala uopđte da sam među dobitnicima!!! Hvala puno RR i sponzorima!!! Ovo je još jedna lepa vest danas!!!
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 16.1.2014 7:06:43
|
|
|
|
New Mom
|
Cestitke!
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 16.1.2014 8:04:57
|
|
|
|
madre
|
bravooo
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 16.1.2014 17:56:28
|
|
|
|
Verolina
|
Ja sam dobila prelepu narukvicu. Zahvaljujem se od srca, ali, nazalost, ne mogu da okacim sliku.
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 21.1.2014 15:05:24
|
|
|
|
17 joka
|
hvala RR-ji i sponzorima
|
|
RE: Podelite sa nama najlepše novogodišnje že... 21.1.2014 15:16:49
|
|
|
|
dunja RR
|
Divne su Joko
|
Anketa
играонице
пеперутка16
Колико често водите своју децу у играонице?