Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 12:59:15
|
|
|
|
branki*
|
bravo za sofiju
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:39:41
|
|
|
|
Modessty
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:43:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:57:56
|
|
|
|
Mala Elena
|
Svaka cast! Evo i ja sam bila djak generacije u srednjoj pa znam kakav je to ponos bio za moju majku
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 13:59:51
|
|
|
|
Mala Elena
|
Elem, ja se ponosim Elenom jer je pocela sama da se vraca sa stomaka na ledja i sto je pocela glasno i jasno da vice ma- ma...bas se lepo oseca boja glasa. Moja princezica
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 14:00:00
|
|
|
|
Bibilib
|
Bravo
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 14:00:41
|
|
|
|
emicaa
|
Moje djete je opet u prodavnici osmjehom teti izmamilo neku igračkicu,skrenula u jednu da joj kupim pidzamu i ona se teti smijala i nešto joj pričala,ova se istopila
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 16.9.2014 14:19:53
|
|
|
|
big mum
|
Hvala, hvala Ima predispozicije a sad je na njoj da to i postigne,ma kako god,nek samo bude srećno djete.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:20:35
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Moram da pohvalim T. Sama je obukla pizamu (to radi vec izvesno vreme), upalila globus lampu i sama se pokrila. Nije mozda velika stvar, ali meni jeste.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:23:24
|
|
|
|
branki*
|
bravo za teodoru ,kako nije velika stvar,sve sto nauce novo je velika stvar
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:24:15
|
|
|
|
dunja RR
|
Bravo za T
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:24:47
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Moram da pohvalim T. Sama je obukla pizamu (to radi vec izvesno vreme), upalila globus lampu i sama se pokrila. Nije mozda velika stvar, ali meni jeste. naravno da jeste velika stvar, sada je velika devojcica!!! moja cerka je uspela da napise svoj nadimak "Ema" ali E mora da ima 4 poprecne crtice, nikako ne moze da skonta... nema veze, meni je srce puno...
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:25:59
|
|
|
|
17 joka
|
Sanjice, za njih su to velike stvari
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:26:31
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Umalo da zaboravim. Izdrzala je ceo skolski cas u muzickom zabavistu. To je bio prvi cas.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:36:50
|
|
|
|
Mala Elena
|
Eto volim da cujem! Kad su deca pristojnab i pametna! Eleni sam pokazala samo jednom kako lupa flasa i na eto je odmah skapirala
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 19.9.2014 22:48:22
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: emicaa Moje djete je opet u prodavnici osmjehom teti izmamilo neku igračkicu,skrenula u jednu da joj kupim pidzamu i ona se teti smijala i nešto joj pričala,ova se istopila Snalazljiva cica
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 11:40:31
|
|
|
|
emicaa
|
Nato moram je jednom odvest gdje prodaju zlato i tako nešto vrijedno da isprobamo
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 12:36:42
|
|
|
|
17 joka
|
Emice dobra ideja
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 18:56:21
|
|
|
|
Žapkić
|
Zaboravila sam da ima ova tema... A tako sam zelela da vam se pohvalim još pre neki dan... Tina je naučila da čita!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 22:25:46
|
|
|
|
17 joka
|
Lili, vec napisah , svaka cast ona je moja pametnica
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 20.9.2014 22:57:14
|
|
|
|
mati
|
Bravo za Tinu. ovo mozda nije za. pohvalu ali mene je odusevilo. Matija sutra ide na rodjendan kod drugarice iz vrtica koja mu se “svidja“ i nacrtao joj crtez. kaze samo to ce da joj pokloni. Nacrtao cvetice i travu i sunce i oblake (sve ima oci i usta) i potpisao se.
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 7:31:45
|
|
|
|
mali_mis
|
mati pa i to je za pohvalu Mali dzentlmen
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 8:45:58
|
|
|
|
Mala Elena
|
Haha, Emice samo u zlataru zapucaj ! Mati, bas je sladak
|
|
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 10:51:23
|
|
|
|
Žapkić
|
Hvala, devojke, Mati, pa on je pravi džentlmen!!! A ja da se pohvalim još nečim-Tina je bila na svom prvom treningu. Nije to neki konkretan sport, to je kao neka rekreacija za decu od 4-7 godina. Ljudi moji, ja isam mogla da verujem kako moje dete sluša i kako je dobro i poslušno!!! Treneri su, inače, moji dugogodišnji drugari. ja se posle zezala sa njima-da im dam dete da ga "izdresiraju" ne bi li i mene kući počela da sluša!!!
|
|
RE: Pohvalimo se našom decom :) 21.9.2014 11:06:21
|
|
|
|
emicaa
|
Bravo za Tinu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubriciMAJKE i SINOVI - to je jedna nežna i neras...Ali postoji ta mekoća i nekomplikovana nežnost u odnosu majka-sin, nešto što postaje sve snažnije kako moji sinovi rastu...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Прање зуба.
Admin
Када сте почели да перете зубе својој деци?