Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 12:16:29
|
|
|
|
Trcosava
|
Ja se isplaka' živa - čitah od prve stranice, a dete u stomaku me ubi
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 12:23:07
|
|
|
|
Klarita
|
Morala sam, Bubulence, izvini sestro Tema: Prosidba "mm je dosao jedan dan kod mene (zabavljali smo se 2,5 god) i rekao ‘ ja sam CELO PRE PODNE razmisljao i odlucio da se vencamo‘ . ja,pocela da se smejem i rekla ‘vazi se‘ , misleci da se zezamo. on lepo pozove kuma i kaze ‘ dodji da te pitam da mi kumujes‘ . kum dolazi posle pola sata sa kartonom piva, izljubio nas, cestitao, javio svima... meni posle bilo bzvz da kazem da nisam mislila stvarno...
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:12:59
|
|
|
|
Modessty
|
i ko bi drugi ako ne Olga carica! U Šta vam se upravo jede.. IZVORNA PORUKA: Olga RR zelena salata , pa sve krcka mmmm pa mi se jede sir , mocarela pa onako da jedem , jedem , jedem dok mi ne pozli pa mi se jedu tresnje pa mi se jede kuvana sunka pa mi se jede gibanica i minjoni i sve mi se to jede sada
< Poruku je uredio Modessty RR -- 4.9.2014 13:15:56 >
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:22:40
|
|
|
|
nata11
|
IZVORNA PORUKA: Klarita Morala sam, Bubulence, izvini sestro Tema: Prosidba "mm je dosao jedan dan kod mene (zabavljali smo se 2,5 god) i rekao ‘ ja sam CELO PRE PODNE razmisljao i odlucio da se vencamo‘ . ja,pocela da se smejem i rekla ‘vazi se‘ , misleci da se zezamo. on lepo pozove kuma i kaze ‘ dodji da te pitam da mi kumujes‘ . kum dolazi posle pola sata sa kartonom piva, izljubio nas, cestitao, javio svima... meni posle bilo bzvz da kazem da nisam mislila stvarno... Meni je ovo super
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:25:24
|
|
|
|
Torbica
|
jooooooooj
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 13:30:22
|
|
|
|
bubulence
|
juuuuuu
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.9.2014 16:02:50
|
|
|
|
lelaigor
|
Ahahahah, Bubiiiii
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 10:32:10
|
|
|
|
Trcosava
|
Mislim da je ovo za citate Wiki u temi trudnice, kad je baba nekoj nn trudnjači vukla majcu preko leđa IZVORNA PORUKA: wivern Pa nije stigla kad se ova mucena rasplaka. Jos je bakuta napade kao sta odmah places gola ti ledja a ides tako.. pa to je samo da uzmes i da joj vratis istom merom-namestis protezu malo u levo A u cekaonici mjuza i najveci hit bajaga-pesma tamara...cekanje me strasno zamara
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 11:08:20
|
|
|
|
vonavoj
|
wiv,legendo!
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 22:31:52
|
|
|
|
Jole84
|
Probudiću Milče kolko se smejem
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 25.9.2014 22:55:10
|
|
|
|
dijana1*
|
A vidim Olginih postova ima najvise
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 4.10.2014 21:38:04
|
|
|
|
emicaa
|
Sad nadjoh ovu temu i pošteno se ismijah
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 16:51:49
|
|
|
|
malimaki
|
Mali bata vedra lica, pita sta je porodica, odgovara seka slatko, cuj cuj bato, mama tata i decica, to je cela porodica.
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 16:59:39
|
|
|
|
Olga75
|
Malimaki ti si sama sebe stavila u citate ili sta
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:17:48
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Olga RR Malimaki ti si sama sebe stavila u citate ili sta Suze lijem...hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:24:48
|
|
|
|
malimaki
|
Tema je najbolji citat,i a moje dete je danas meni ispricalo tu pesmicu, pa smo vam je poslali
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:30:40
|
|
|
|
Olga75
|
lepo mada ima i tema decije pesmice i recitacije iz vrtica i pohvalimo se nasom decom i da se smejemo nasoj deci ovde uglavnom citiramo bisere sa RR ocu reci tu korisnice ringeraje citiraju jedna drugu aliii bravo za detence
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 5.10.2014 17:32:54
|
|
|
|
malimaki
|
Mozemo mi i tamo da pisemo pesmice
|
|
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 19:36:30
|
|
|
|
Lu
|
Bubulence, šta ću kad si zabavna IZVORNA PORUKA: bubulence -tek kada legnem, obavezno pogledam koje sam gacice obukla, mislim da ne bih mogla da spavam ako ne znam a nikada ne zapamtim kada ih oblacim...
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 20:09:03
|
|
|
|
Torbica
|
Bubi legendo!
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 20:57:32
|
|
|
|
Kata90
|
Ovo je iz teme sta sve pred partrenom Nisam mogla da citiram jer je zakljucana tema.....Ovo je pisala Olga: ne znam , posle 15 godina me vise nista ne moze iznenaditi a ni njega user posted image izgleda da sam dobrano ostarila kad prdim pred matorim user posted image a pocela sam kad sam bila trudna sa M , to nije bilo sanse da stignem do wc i tako eto , mi prdimo i volimo se ( valjda user posted image ) Trcosava Imma jedna igrica o nekim avionima, tj da moraš da ih što više uputiš na aerodrom, a da se ne sudare. E fora je u jednom cepelinu koji zauzme mnogo vazdušnog prostora, a zvuk koji pusti kad dolazi je isti mom prdežu posle kukuruza! dok recimo moj dragi ujutru mi pušta redovno duvačke orkestre od dubokih do visokih tonova I kad već i o user posted image pričamo, šta kad vas strefi proliv i završite nuždu, a vašem dragom se pripiškilo? Imate 2 wc-a? Pa je ono, joj nemoj u onaj prvi, nešto kanalizacija smrdi, bolje u onaj drugi dok se ne izluftira?
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 2.11.2014 21:09:30
|
|
|
|
Bibilib
|
IZVORNA PORUKA: bubulence -tek kada legnem, obavezno pogledam koje sam gacice obukla, mislim da ne bih mogla da spavam ako ne znam a nikada ne zapamtim kada ih oblacim... Bubi slatko si me nasmejala...
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:12:38
|
|
|
|
Trcosava
|
Trudnički mozak! Čupa je po meni zaslužila da bude citirana Tema je Treće tromesečje 1/15 IZVORNA PORUKA: choopa choops IZVORNA PORUKA: cetvrtko sada definitivno imam sve za porodiliste samo jos kontrakcije da nabavim i to je to Evo ja prodajem kontrakcije, povoljno! Šaljem pouzećem Samo još da saznam kako se šalje pouzećem
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:27:52
|
|
|
|
choopa choops
|
"Ukoliko ste naručili proizvod , a plaćanje trebate izvršiti pouzećem postupak je vrlo jednostavan. Dostavljač će na Vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem" Totalno jednostavna procedura. P.S. Sad kad mi stigne p.p.: "Zabranjeno je reklamiranje. Ukoliko želite da se reklamirate obratite se administratoru RR foruma! S poštovanjem, Vaš RR team"
|
|
RE: Najbolji citati sa RR 10.1.2015 20:30:16
|
|
|
|
jabudic
|
Ja sam se isplakala od smijeha na samo dvije zadnje stranice muž i djeca me gledaju kao da sam vanzemaljac
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec danaŠta je AMH – i da li možemo uticati na nje...Anti-Müllerian hormon (AMH) je važan marker koji pokazuje kapacitet jajnika i potencijal za proizvodnju jajnih ćelija. N...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moje dete ima vaške!Kada se spomenu vaške svi prevrnemo očima. Vrlo lako se prenose sa glave na glavu, pa se može desiti da ih dobijemo i vi...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
флашица.
пеперутка16
Моја мала има 2 године и користи флашицу, у дилеми сам како и када да почнем да је одвикавам, помозите ми.