Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 20.1.2015 22:23:05
|
|
|
|
gagana83
|
Dunjci, ja se isplakah... Divno
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 21.1.2015 21:22:06
|
|
|
|
17 joka
|
Dunjci moja draga, citah ,plakala sam bas dugo, cini mi se da sam sve to sa tobom dozivela ti si pravi borac, heroj, ti si neko kome se divim, dajes mi snagu za dalje... zdravi i srecni bili 100 god
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 21.1.2015 22:29:09
|
|
|
|
doktorkakristal
|
DUNJA dirljiva prica ja nisam imala pojma da se sve to desavalo,bitno je da je to sve iza tebe ljubi naseg heroja
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 23.1.2015 21:26:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Drage moje hvala vam zaista 2014. nam je zaista bila plodna godina, baš, baš puno beba nam se rodilo na Ringeraji, a i 2015. je krenula istim stopama i tako bi smo voleli da nam napunite ovu rubriku svojim pričama. Verujem da če svaka biti jednako divna i emotivna. A neće me mrzeti i da svakoj porodilji pošaljem pp sa ovom istom molbom ;)
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 17:32:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo nove divne priče, od naše imperial "Sava i Vuk, jedna mamina a druga tatina kopija ,onog trena kad su mi ih stavili na grudi, zaboravljeno je sve, godine pune borbe, strepnji, neuspeha, bilo je svega i sve je izbledelo ..." PROČITAJ VIŠE --------->>>>
< Poruku je uredio dunja RR -- 28.1.2015 17:33:13 >
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 18:48:05
|
|
|
|
vonavoj
|
Kako i kome se salju price?
< Poruku je uredio vonavoj -- 28.1.2015 18:49:01 >
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 19:04:36
|
|
|
|
Trcosava
|
Von na prvoj strani u prvom postu sve piše KLIK
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 19:08:53
|
|
|
|
vonavoj
|
a vidim sad,guska kad nadjem slobodnog vremena cu napisati!
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 19:09:01
|
|
|
|
choopa choops
|
Trcos ja mislila ti došla da kažeš da si napisala
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 19:16:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Von, vidi IZVORNA PORUKA: guppy RR Rubrika: POROĐAJNE PRIČE <-- klik Drage forumašice! Na Ringeraji postoji deo portala predviđen za porođajne priče. Manje-više svaka od vas je već negde opisala svoj porođaj, i ne bi voleli kada bi delovi foruma, predviđeni za to, zamrli zbog ove novine koju uvodimo, pošto na forumu ipak može da se komentariše, da podrška. Ringerajin tim smatra da bi bilo lepo da se sve priče mogu naći na jednom mestu, nevezano za to da li je porođaj protekao prirodno, potpomognuto, carskim rezom... Pozivamo vas da popunimo deo portala stvarnim pričama --> vašim pričama. Vidite ovde: KLIK Tasha je probila led svojom pričom, znamo da se ljudima obično ne mili da budu prvi. U ovu svrhu otvorena je mail adresa: porodjajne.price@ringeraja.rs. To nije mail adresa sa koje ćete dobijati odgovor administratora, prosto, nije adresa za dopisivanje, već samo adresa koja će pomoći da vaša priča dospe na Ringeraju, na deo portala na koji smo dali link. Takođe, bitno je da znate da navedeni mail služi isključivo za porođajne priče, sve ostale probleme i dalje šaljite na info@ringeraja.rs. U kom obliku napisati porođajnu priču? Kopirajte tekst u mail i popunite ga svojim podacima. Napišite nam svoju porođajnu priču. Dajte Ringeraji dušu, kao što ste to i do sada činile... Ringerajin korisnik: nick sa Ringeraje.rs Datum: mesec i godina Tip porođaja: carski rez / prirodni porođaj / ... Broj dana u porodilištu: brojem Porodilište: naziv porodilišta i mesto Ocena porodilišta: od 1 do 5, gde je 1 najniža, a 5 najviša ocena Komentar ocene: napišite rečima Saglasna sam da se moja priča objavi na mestima gde se Ringeraja oglašava: DA ili NE Molimo da koristite sva slova, uključujući š đ ž č ć :) Možete nam poslati i sliku iz porodilišta, za objavu uz vašu priču.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 19:25:21
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Trcos ja mislila ti došla da kažeš da si napisala Hahaha hau jes nou Svaka čast ženama koje rode više od jrdnog bez droge bilo koje. Meni je pola porođaja prošlo u bunilu sa mokrom pelenom preko face
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 28.1.2015 22:04:34
|
|
|
|
choopa choops
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 12:45:45
|
|
|
|
lesica
|
Priča broj 2 naše Bubulence "18:33 šaljem mužu MMS sa slikom bebe, čekam 2-3 min, nema odgovora. Zovem ga, već hoću da prekinem kada se javio. Pitam šta radi, kaže peče meso… “Ja sam se porodila” , on kaže “ja sam ispekao meso” I dalje misleći da ga zezam… prekidam mu vezu, prolazi jedva pola minuta on zove izgubljen, video je MMS sav u šoku, pita kako , kada , šta… " PROČITAJ VIŠE --------->>>> p.s. Bubi, proveri samo broj dana u porodilištu, nisi napisala, ali ja ako preračunah dobro trebalo bi da je to to.
< Poruku je uredio lesica RR -- 12.2.2015 12:47:07 >
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 14:32:01
|
|
|
|
dunja RR
|
Bubi , a kraj je fantastičan "Ja sam ispekao meso"
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 14:42:02
|
|
|
|
jess021
|
Bubi,divnoo. Rasplaka` me zeno.
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 14:45:27
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja se rasplakah ...
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 14:55:07
|
|
|
|
imperial
|
Divna prica,pune oci suza
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 16:25:46
|
|
|
|
bubulence
|
IZVORNA PORUKA: dunja RR Bubi , a kraj je fantastičan "Ja sam ispekao meso" hihihi pa sta da radi kada je gadan . hvala devojke moje ! Lesi, sorry, 4 dana sam provela u porodilistu
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 17:53:51
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: bubulence hihihi pa sta da radi kada je gadan . Bubi nadam se da je ipak samo gLadan Sjajna priča
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 18:02:44
|
|
|
|
bubulence
|
hihihi da wiv, izgleda da sam i ja gladna, vidis da gutam slova
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 18:29:12
|
|
|
|
choopa choops
|
Aaaaaaa bubulence! Predivno!!!! Naravno neki su se i raspekmezili na kraju priče
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 18:34:10
|
|
|
|
bubulence
|
i koji na primer treba uskoro da se porode???
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 18:36:39
|
|
|
|
choopa choops
|
Da, da upravo ti Divna je priča!
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 18:36:59
|
|
|
|
serpica
|
Bubi divno
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Rubrika "Porođajne priče" 12.2.2015 18:41:54
|
|
|
|
superm
|
I na kraju me rasplakala.Divna prica, Bubi!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako obezbediti pravilnu ishranu deteta do...U ovom periodu i kod roditelja se javljaju brojne nedoumice u vezi pravilne ishrane deteta – Kako obezbediti zdrave obro...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.