Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 12.12.2014 13:25:01
|
|
|
|
lelaigor
|
Penasto ga umutim pa onda dodam.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 12.12.2014 15:29:42
|
|
|
|
dijana1*
|
Hvala
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 12.12.2014 16:11:32
|
|
|
|
lelaigor
|
Nema na čemu.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 25.12.2014 11:43:37
|
|
|
|
Bibilib
|
Meni je tel ponovo u kvaru,moze li bez slika...?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 30.12.2014 19:11:36
|
|
|
|
marketing RR
|
Molimo vas da ne kopirate recepte sa drugih sajtova, nije lepo. Nije smisao ove rubrike koja je do sada obilovala sjajnim receptima sa slikama istih, da se u nju dodaju do slovce kopirani recepti sa drugih sajtova bez slika. Čisto da napomenemo da ćemo biti primorani na diskvalifikacije ...
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 31.12.2014 10:55:15
|
|
|
|
Bibilib
|
Pitanje za nadlezne na ovoj temi.Da nastavim sa slanjem recepta ili ne?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 31.12.2014 12:18:57
|
|
|
|
marketing RR
|
Bibilib, možeš dodavati recepte naravno, ali molimo da se ne kopiraju recepti sa drugih sajtova i samo štancuju, tako ova lepa rubrika gubi svaki smisao. Bilo bi lepo da se uz recept priloži i slika jela, ali samo ako je ista vlasništvo autora. Srdačan pozdrav
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 2.1.2015 16:58:45
|
|
|
|
Bibilib
|
Kad ce biti objavljen spisak,imam li sanse ili ce me neko ko je slao sve recepte sa sajtova i bez slika( ima zapravo 2-3) pobediti?
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 8.1.2015 15:34:41
|
|
|
|
mirkam
|
Malimaki,imam nedoumicu oko recepta za Dronjavi kolač. Jel nisi zaboravila neki " tečni sastojak"? Kako da sjedinim i oblikujem koru od brašns,šećera i griza bez neceg " tečnog"?
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.3.2015 19:44:11
|
|
|
|
minnica
|
Da li bi mogao neko od moderatora ili ko je već zadužen da ispravi naziv recepta iz "gibaica" u "gibanica"? Hvala unapred!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.3.2015 22:17:51
|
|
|
|
marketing RR
|
Draga Minnice, javili smo programerima, korigovaće :)
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.3.2015 22:38:39
|
|
|
|
minnica
|
Hvala!
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 14.4.2015 19:08:34
|
|
|
|
marketing RR
|
Drage naše, ko je autor OVOG recepta?
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 14.4.2015 19:12:34
|
|
|
|
Maraj
|
Ovo je neko ko je dobio dve Cryo Save solje od RR
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.4.2015 11:00:03
|
|
|
|
amdn
|
Htedoh pitati, da li sme da se isti recept postavi i na nekom drugom sajtu, sve sto postavim sama pravim i fotkam tako da imam autorsko pravo?! I da taj recept sa soljama iz mikrotalasne zvuci zanimljivo ja glasala za njega :)
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.4.2015 11:55:30
|
|
|
|
amdn
|
nesto se izdesavalo, sad sam postavljala recept i tri puta se postavio ali ne pod mojim imenom vec kao admin, molila bih moderatore da izbrisu dva a jedan sa fotografijama da ostave, u pitanju je recept FIGURE OD FONDANA, hvala, pozdrav Ana
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.4.2015 20:02:06
|
|
|
|
emicaa
|
Danas sam pravila Prebranac po Dunjinom receptu,jaoj kako je dobar,najela sam se kao prasica.Bravo za Dunju
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.4.2015 22:49:23
|
|
|
|
dunja RR
|
Heej, superiška
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 16.4.2015 22:50:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: amdn nesto se izdesavalo, sad sam postavljala recept i tri puta se postavio ali ne pod mojim imenom vec kao admin, molila bih moderatore da izbrisu dva a jedan sa fotografijama da ostave, u pitanju je recept FIGURE OD FONDANA, hvala, pozdrav Ana Javiću programerima da srede. To admin se javlja kada puca net, do toga je da znate.
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 17.4.2015 13:08:37
|
|
|
|
amdn
|
Hvaa Dunja, na kraju sam uspela da postavim sa svojim nalogom, ali mozete izbrisati one predhodne admin, da ne prave guzvi, :) Pozrav Ana
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 18.4.2015 17:05:28
|
|
|
|
Mariya
|
Ja sam danas pravila mafine "Medeno srce" od Minnice, smazala sam 4 odmah, onako vrela, ni cokolada se nije stegla na njima A kad moj muz kaze da su odlicni, to znaci da su fantasticni!!
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 18.4.2015 17:17:12
|
|
|
|
Maraj
|
O divno moracu da prepisem recept. Ja imam recept za posne
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 23.4.2015 2:01:29
|
|
|
|
marketing RR
|
Neka nam se javi autor ovog recepta :) KLIK
|
|
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.4.2015 11:25:46
|
|
|
|
wivern
|
Ja bih zamolila malo podrobniji opis za OVAJ recopis Ne znam da li je do mene nesto ali ja vidim par ovakvih recepata
|
|
RE: O receptima iz C kuhinje 29.4.2015 11:32:05
|
|
|
|
jess021
|
Wiv, sad sam i ja videla Jos je najbolje sto pise ishrana za zatrudnjivanje ili sl.
|
Anketa
Како се решити цуцле?
пеперутка16
Моја ћерка (23 месеца) користи цуцлу само ноћу када иде на спавање. У вртићу је одвикавана од цуцле поподневном дремком, тако да мислим да је време да се потпуно реши цуцле. Како сте помогли детету да се реши цуцле?