|
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 6:49:24
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Izvolte jednu kaficu. Ja sam sejutros probudila sa glavoboljom. Bice veselo danas.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 7:52:03
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Lose sam spavala, zato cu posledpodne, kad dodje svercer sokova, pa zanima dete.
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 8:08:19
|
|
|
|
Trcosava
|
Žene danas častim!!!!
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 8:16:56
|
|
|
|
wivern
|
Wohooooooo bravo za mene... Kakav tajming Daj sve... Kakva zimoca od jutroooos
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 8:34:47
|
|
|
|
Trcosava
|
Ubode ga ki prstom u oko!!! Valjalo bi i kafu da poslužim
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 8:39:41
|
|
|
|
emicaa
|
Jutroooo,uhvatio me onaj glupi kašalj pa ne popušta. Trćo ja ću preskočit kafu
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 9:26:25
|
|
|
|
milicicak
|
Trco, ziva bila i jos sto godina svi slavili :) Ja se raspadam, gora sam nego musko, imam 37,5 i kao voz da me pregazio. Jos samo da ovo sto sam popila pocne da deluje pa da se odvucem na posao...
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 10:14:54
|
|
|
|
mila83
|
Dobro jutro i od mene ! Trco,sve najbolje , hvala za cast ! Milicicak,nekad su te t od 37,5 najgore..razumem te.Nadam se da ce brzo proci.
Šta je najljepše na svijetu? Upita dijete majku jedno veče. - Ti dok spavaš.- Zašto?-- Ti si jedina moja istina o kojoj ne razmišljam i dok te gledam kako spavaš znam da je to jedina slika na svijetu koja oslikava mir koji mi treba da bih bila sretna.
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 14:04:13
|
|
|
|
mamin mish
|
Ja poranih pa propu stih cast. Trco neka je malisa ziv i zdrav jos 100 godina. Ja sw danas vucem ko pokiso mis po firmi. Nikako da dodje 15 pa da begam kuci.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 14:13:07
|
|
|
|
Kata90
|
Hay zene...trco hvala na posluzenju,i lepo se provedite danas Kod nas bas suncano,i nije za sada tako jako hladno. Idem malo kod drugarice na kafu,ubi me ova monotonija kod kuce,jedva cekam toplije vreme.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 15:10:09
|
|
|
|
emicaa
|
Grrr boli me desni krajnik,valjda se neću razbolit.Bila sam na poslu pa kod sveki da se pozdravim sa rodicom od mm,danas se vraća kući. A vi,kako te?
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 16:51:59
|
|
|
|
wivern
|
Hej hej..... Evo mene sa posla, gde ste sve nestale?
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 19:41:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Žene, molim vas, da li neko od vas ima neke rupice na nepcu? Juče pogledam u ogledalo jer osećam kao da mi nešto smeta i pogledam gore nepce i vidim dve malecne rupice da li je to normalno ili da letim kod doktora?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 20:39:58
|
|
|
|
branki*
|
Ana,i ja imam te rupice,mislim da je to normalno,da ih svi imaju Trco,super si spremila ovo posluzenje,ziva bila i ti i luka Opet svi bolesni,vidim bzv.i ovi moji nisu nista bolji...
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 22.1.2016 21:13:55
|
|
|
|
Ana RR
|
Branki, već sam ustanovila da sam istripovana ali kunem se da to ranije nisam primetila mm nema, terala sam ga danas da zeva
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 7:40:27
|
|
|
|
mali_mis
|
Jutro Naspavala sam se, valjda me je umor sastavio. Jos sam popila i pola case crnog vina, pa mi je ono doslo ko bensedin.
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 7:54:54
|
|
|
|
branki*
|
Anci,kako sad on pa nema?sad cu ja da se istripujem valjda ima jos neko! Evo i mene na kafi!
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 8:32:03
|
|
|
|
wivern
|
Dobar jutar i od mene Ja vala mogu da buljim do sutra ali ne vidim nikakve rupice Ove nedelje pod hitno moram da zavrsavam ostavinsku, penziju i ostalo. Moram da nadjem vremena i sednem i odradim sve sto mi treba.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 10:02:44
|
|
|
|
mamin mish
|
Jutro. Wiv hvala za kafu. Mi sinoc zaglavili kod sestre od mm pa nismo stigli da odvedemo T kod sveki. I evo nas sad kod mene u firmi. Doveo kolega i sina pa se jurcaju po zgradi. Sve se ori.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 12:00:09
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Branki, već sam ustanovila da sam istripovana ali kunem se da to ranije nisam primetila mm nema, terala sam ga danas da zeva Ana koliko ja znam to su rupe od nosa. Kroz te rupice se slivaju slinci u grlo. Ili sam ja debil? Ja ih imam. Jedna je doduše manja, a na tu nozdrvu i teže dišem, tj skoro da je uvek zapušena.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 12:40:12
|
|
|
|
Kata90
|
Ma svi mi imamo te male rupice na nepcima gore....Ana stvarno si hit
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 13:11:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Jesam ali kako ih neko ima a neko nema? kod Marka ne vidim tj vidim nešto ali po sredini i nisam sigurna da li je rupica.
< Poruku je uredio Ana RR -- 23.1.2016 13:14:29 >
|
|
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 13:20:42
|
|
|
|
emicaa
|
Ja sam danas u fazonu da mrzum pola svijeta,pa od toliko ljudi uvjek mene bolest jaše,sad imam i temperaturu pored povraćanja,glavobolja i svega ostalog Bili u prodavnici ali nismo ni polaokuovali,došlo mi loše pa smo samo da što prije izadjem vani.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 18:21:08
|
|
|
|
wivern
|
Emice i ja ti se pridruzujem sa nervozom. Majke mi ozbiljno razmisljam da palim u Australiju.
|
|
|
RE: JanuaRRsko treznjenje [chat] 23.1.2016 18:35:18
|
|
|
|
eca89
|
IZVORNA PORUKA: wivern RR Emice i ja ti se pridruzujem sa nervozom. Majke mi ozbiljno razmisljam da palim u Australiju. Wiv, pa i pali ako imaš mogćnosti!
|
|
|
|
Anketa
Da vam se jako svidja ime Aurora, jel bi nazvali tako dete?pisuljicamozda je jako cudnoDa (
32%)

Ne (
68%)
Ukupan broj glasova: 158Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!